Camí de Sant Jaume

Viatge a Canadà, tot un món per trobar, desvetllar! És un país perfecte, excepcionalment ric en la seua naturalesa de colossals boscos, immensos i abundants llacs (més de dos milions!), glaceres mil·lenàries, interminables prades, majestuoses muntanyes, gegantines cascades com les de Niàgara, magnífics parcs naturals parcs. I, tot això, entremesclat, amb ciutats (en una perfecta fusió) d’estil europeu, cosmopolites i elegants como ara: Mont-real, Quèbec, Toronto, Ottawa…amb una diversificada oferta cultural en francès o en anglès i ben animat viure.

Ens deixarem captivar pel segon país de major extensió del món: deu milions de quilòmetres, poblats per trenta-un milió d’habitants. I, també per la grandiositat de les Niágara Falls o l’arxipèlag de les Mil Illes en el naixement del riu Saint Laurent. Esteu convidades i convidats a la gran aventura de descobrir la bellesa de la conciliació de la natura, encara no dominada, i la ciutat, de l’olor de la mar i el perfum del bosc. A. Ll.

Descripció

ITINERARI

08/08/2016
VALENCIA – BARCELONA – MONTREAL

Eixida a les 06:00 hores del matí des del carrer Xàtiva de Valencia (vorera Institut Lluís Vives) i trasllat a l’aeroport de Barcelona. Vol directe a Mont-real. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Allotjament.


09/08/2016

MONTREAL

Desdejuni a l’hotel. Eixida per a la visita de Montreal, on veurem el barri vell, lloc de fundació de la ciutat, el centre-ciutat i un barri residencial montrealenc. A través dels llocs més coneguts i altres llocs menys visitats però igualment interessants descobrirem la història més antiga i més moderna d’aquesta apassionant ciutat. Esmorzar de la típica “smoked meta”. Vesprada lliure. Allotjament.


10/08/2016

MONT-REAL – REGIÓ DE LA MAURICE

Desdejuni a l’hotel. A l’hora indicada visita del museu de Pointe-a-Callière. Pointe-à-Callière és un museu d’història i de geologia. Situat en el lloc de la fundació de la ciutat i que reconstrueix totes les civilitzacions que han habitat el lloc. A l’hora acordada trasllat a la Regió de la Maurice. Arribada i sopar. Allotjament.


11/08/2016

REGIÓ DE LA *MAURICIE

Desdejuni a l’hotel. Hui tindrem el dia sencer a l’hotel-resort el que podrem aprofitar les múltiples activitats que hi ha: caminades en el bosc, caiac, canoa i piscina interior. Sopar en el *Resort.


12/08/2016

REGIÓ DE LA MAURICE – QUÉBEC

Desdejuni a l’hotel. A l’hora acordada eixida a Quebec. Esmorzar en ruta. Arribada i allotjament.


13/08/2016

QUÉBEC

Desdejuni a l’hotel. Hui realitzarem la visita guiada de la ciutat. Quebec té un encant i estil europeu únic en el continent americà. Durant la visita veurem el castell Frontenac, l’edifici del Parlament, el parc de les Plaines d’Abraham (Planes d’Abraham), la ciutadella d’estructura Vauban, les muralles, el pintoresc barri Petit-Champlain i la Plau Royale (Plaça Real). Continuaran amb la visita de les Cataractes de Montmorency. Finalitzada la visita realitzarem un esmorzar en el caseriu del parc . Vesprada lliure. Allotjament.


14/08/2016

QUEBEC – TADOUSSAC – QUEBEC

Desdejuni a l’hotel. D’hora al matí, excursió de tot el dia cap a la regió de Charlevoix. La destinació final de l’excursió serà Tadoussac, poblet situat en el lloc on el fiord de Saguenay es troba amb el riu Saint-Laurent. En Tadoussac es va construir el primer lloc oficial d’intercanvi i venda de pells de Canadà. L’excursió inclou l’esmorzar a l’hotel Tadoussac i un creuer d’observació de balenes. La província de Québec és el lloc idoni per observar balenes en el seu hàbitat natural. En la confluència del fiord de Saguenay i el riu Saint-Laurent s’acumulen anualment grans quantitats de kril, un dels aliments preferits de les balenes. Retorn a Quebec. Allotjament.


15/08/2016

QUEBEC – OTTAWA

Desdejuni a l’hotel. Eixida cap a Ottawa. Esmorzar en una cabanya típica. Arribada a Ottawa i visita de la ciutat. Allotjament.


16/08/2016

OTTAWA – MIL ILLES – NIÀGARA

Desdejuni a l’hotel. Hui es dirigirem cap a la bella regió de les Mille-Îles, arxipèlag format per més de 1800 illes i illots en el cor del riu Saint-Laurent (Sant Lorenzo). Creuer al parc de les Mille-Îles. Després es dirigiran a un restaurant per a l’esmorzar. Continuació a Niàgara. Allotjament.

PREU PER PERSONA: 2.950 + 310 taxes d’aeroport.

Consultar suplement per habitació individual.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Camí de Sant Jaume”