Vall de Pineta

PIRINEU ARAGONES (BIELSA) – VALL DE PINETA. La Vall de Pineta, situada al Sobarb, s’allarga des del Circ de Pineta, als peus del Mont Perdut, fins al pintoresc poble de Bielsa, on la majoria dels seus habitants han estat visitants de pas que no han sigut capaços de deixar enrere aquelles terres.

 

Pins, avets i fagedes cobreixen les vessants de les muntanyes esquitxades de pastures alpines. Elevem la mirada, el paisatge dels alts cims fa volar la nostra imaginació.

 

En primavera un manta de flors cobreix les riberes del riu, adornant aquest espectacular paisatge pirenaic, que es converteix en la porta natural del Parc Nacional d’Ordesa i del Mont Perdut.

 

Els Plans de Larri, la Senda de les Cascades, la cascada de Trinca, el Circ de Pineta, l’Ermita de Samiter, la penya Muntanyesa, l’embassament mitja…. camins i paratges que ens acompanyaran, de ben segur ja no quedaran enrere, passaran a formar part de nosaltres.

Descripció

ITINERARI

 

Dia 23. dijous.- VALÈNCIA BIELSA
Eixirem a les 08:00 des de l’Institut Lluís Vives (vorera del carrer de Xàtiva).
Arribada a l’hotel, repartirem les habicacons, sopar i descans. 3 NITS A BIELSA

 

Dia 24. divendres.
Realitzarem una de les Rutes més Impressionants de tot el Pirineu Aragonès, La que, des Pineta ens Porta Fins als Plans de la Larri, al fons de la vall glacial del mateix nom. A continuació tornarem pel sender de les Cascades, gaudint dels innombrables salts d’aigua del riu La Larri , al fons de la vall per desembocar finalment al Cinca (Ruta circular :. 5,5 quilòmetres Fins al Refugi de La Larri; 300 mts. de desnivell).
Dinar lliure de pícnic.
Opcional, segons les forces, farem un xicoteta a la Localitat de Bielsa.
Sopar a l’hotel.

 

Dia 25. dissabte.
Realitzarem una ruta fins a la Gran Cascada del Cinca, on neix aquest riu, el més cabalós del Pirineu Aragonès. Aquest lloc es un mirador privilegiat sobre la Pineta, probablement el glacial més espectacular del Pirineu. (5 km anada i tornada ;. Desnivell 500 mts.). Dinar lliure.
Farem un agradable passeig des de l’àrea de descans del Cornato fins a la Localitat de Bielsa. (5 km. En suau descens) Sopar a l’hotel.

 

Dia 26, Domingo.- BIELSA – VALENCIA
Hui farem una preciosa ascensió Fins al Castell i l’Ermita de Samitier, from On es gaudeixen d’ungles Impressionants vistes de Tota La comarca del Sobrarbe, El Faralló pirinenc, la Penya Montañesa i l’embassament de Mitjà. Una immillorable Manera d’acomiadar-se de Aquest paradís natural. (4 km. Anada i tornada, desnivell de 254 mts.). Dinar lliure en ruta. Retorn a València.

 

ENS ACOMPANYARÀ: JON GOÑI

PREU PER PERSONA: 330
SUPL. HAB. INDIV.- 85
INCLOU.-

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Vall de Pineta”