Nosaltres

Perquè per a nosaltres viatjar és sinònim de viure experiències enriquidores, úniques i inoblidables, tractem de buscar nous estils, itineraris amb caràcter, unint coneixement més creativitat, una fórmula per a viatgeres i viatgers “que no turistes” que reclameu coses diferents, perquè no es tracta solament d´anar i fins on arribar, sinó de com i per què.

 

Viatjar per descobrir nous llocs i viure noves experiències, úniques i inoblidables, cultura i oci entre els millors paisatges.

 

Busquem oferir viatges d´autor a mesura, amb un tractament totalment personalitzat, amb detalls que marquen la diferència. Convertint a les viatgeres i viatgers d’Esplai en els autèntics protagonistes d’una història inoblidable.

 

Intentem des d’Esplai oferir una porta al món, entenent els nostres lligams amb altres cultures.

 

Posar en valor el nostre patrimoni, gastronomia, tradicions, llengua, festivitats… ens porta des de gaudir de visites per la nostra terra fins a descobrir els racons mes meravellosos e inhòspits del món, Esplai viatges intentem ser un pont per a que visqueu experiències úniques que us impulsen a alimentar-vos de vivències i emocions, viatges memorables amb la millor companyia.