Andorra

ANDORRA: UN ESTAT INDEPENDENT D’EUROPA, COM EL PUNY, ÉS POSSIBLE. Un regne de somni. Un país petit d’Europa, un estat sobirà, unes valls penjades dels Pirineus: el Principat d’Andorra. Situat a una altitud mitja de 1.996 metres, format per set parròquies amb una població de 78.115 habitants. És un Estat parlamentari, social i democràtic, d’acord amb la Constitució de 1993, que va bandejar les romanalles feudals. El diner és unitat monetària; l’única llengua oficial, el català; el bisbe és el príncep. No té exercit. El seu lema: Virtus Unita Fortior.

Descripció

ITINERARI

 

01 MAIG: VALÈNCIA-ANDORRA

A les 7.30h. eixida de l’Institut Lluís Vives (vorera carrer de Xàtivà). El dinar lliure. Breu parada a la Seu d’Urgell. En arribar a Andorra, hotel i passeget de contacte.

 

02 MAIG ANDORRA: SALUT I COMPRES

Passejarem per Engordany- Escaldes amb el Museu del Perfum, la capital Andorra la Vella, visitant carrers antics, monuments i seus del govern de l’Estat andorrà.

Al migdia, temps lliure per a dinar i, si es vol, practicar el ‘shopping’ o, fer una relaxant visita al centre termolúdic més gran del sud d’Europa.

 

03 MAIG: ANDORRA ROMÀNICA

Des del Pas de la Casa, visitarem el paisatge de la neu i un dels conjunt romànics més interessants: Sant Joan de Caselles, Sant Roma de les Bons, Sant Miquel d’Engolasters, Sant Climent de Pal, Sant Martí de la Cortinada…

 

04 MAIG: ANDORRA-VALÈNCIA

Dinarem de camí. Parada a Montblanc per passejar pel centre històric. Retorn a València cap a les 21.30 hores.

 

INCLOU:

·Bus per a tot el recorregut.
· Hotel **** en Escaldes.
· Mitja pensió.
· Assegurança de viatge.

 

ENS ACOMPANYARÀ

Alfons Llorenç, Periodista i escriptor.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Andorra”