Irlanda

Irlanda i la màgia de la natura: aventures celtes a l’illa maragda. L’illa maragda és com molts anomenen poèticament a Irlanda i no és per menys. L’illa de la verdor infinita agrada als seus viatgers amb una combinació de paisatges sorprenents sota un mateix denominador comú, el verd en les seves més de quaranta gradacions diferents que tenyeixen els infinits.

 

Irlanda, anys i anys, ha estat l’exemple de l’illa pobra en un cantó de la rica Europa. Una illa amb un gran índex d’emigrants, obligats a aventures incertes, cercant el paque els negava la seua estimada terra. La duresa de la vida, el vent inclement, la mar impetuosa, el veí expansionista…van anar modelant el caràcter fort, però farcit per la profunditat de l’herència celta, la gran fidelitat a les arrels, l’alegria de la seua música, la lluïssor dels seus literats i l’aroma del seu whisky. I, tot, envoltat per l’esplèndida bellesa del territori de l’illa esmaragda, de verdor exuberant, trencada per llacs, poblats celtes, Castells, megàlits…I, l’encís dels seus alegres. amables i hospitalaris habitants. A.Ll.

Descripció

ITINERARI

 

05 D’AGOST: VALÈNCIA –BARCELONA – DUBLIN

Eixida de València a les 09:00 des de València en bus a Barcelona. Vol Barcelona- Dublin. En arribar trasllat i visita de la ciutat.

 

06 D’AGOST: VALÈNCIA –BARCELONA – DUBLIN

Dia per a visitar la ciutat de Dublín i rodalia. Sopar a l’hotel.

 

07 D’AGOST: WICKLOW – POWERSCOURT – GLENDALOUGH – KILKENNY

Viatge pel comtat de Wicklow, el jardí d’Irlanda. Excursió a la vall de Glendalough, arribant fins a Kilkenny, la ciutat del marbre.

 

08 D’AGOST : ROCK OF CASHEL – CORK – CASTELL DE BARNEY – KILLARNEY

Visitarem Rock of Cashel. Seguirme a la ciutat de Cork, viatjarem a Killarney i al Castell de Blarney. Anirem al Parc Nacional de Killarney, Reserva Mundial de la Biosfera de la UNESCO i els llacs de Killarney.

 

09 D’AGOST: ANELL DE KERRY – WATERVILLE – CASTELL DE ROSS

Recorrerem l’Anell de Kerry passant per alguns dels pobles més pintorescos d’Irlanda. Anirem a Waterville i al Castell de Ross, a la vora del Llac Leane, i passejarem pels voltants de Killarney.

 

10 D’AGOST: PENÍNSULA DE DINGLE – SPANISH POINT – DOOLIN

Viatjarem per la màgica costa de Clare fins a la península de Dingle. Visitarem “Spanish Point”, que recorda les víctimes de l’”Armada Invencible”. Continuarem fins a Doolin, capital de la música irlandesa.

 

11 D’AGOST: ILLES D’ARAN – PENYASEGATS DE MOHER – GALWAY

Anirem en vaixell a les Illes d’Aran. Veurem les restes d’una civilització de l’Edat del Ferro. En l’Illa d’Inis Oirr trobarem formes tradicionals de vida Passarem pels Penya-segats de Moher, Patrimoni de la Humanita, de més de 120 metros d’altura. A Galway explorarem el seu ambient estudiantil i bohemi.

 

12 D’AGOST: DUBLIN- BARCELONA – VALENCIA

Regreso a Barcelona en avió i trasllat a Valencia en bus.

 

ENS ACOMPANYARÀ: Rosa Sánchez (profesora d’anglés)

 

INCLOU: vols Barcelona-Dublin-BArcelona, trasllats des de Valencia a l’aeroport de Barcelona i tornada, tiquets del vaixell, autobús per a tot el recorregut, allotjament, mitja pensió i assegurança de viatge.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Irlanda”