Girona

GIRONA, TOTA CUBERTA DE FLORS AL“TEMPS DE FLORS”. És maig, mes de les flors, i a Girona neven flors i les flors, com quan cauen los volves, encatifen els carrers i les places de la ciutat. Imagineu una preciosa i encisadora ciutat coberta de flors de tots els colors. És el “Temps de Flors”. Centenars de mostres florals, instal·lades en patis, monuments, jardins, ponts, rotondes, museus i mercats, cases, botigues i aparadors, vies i glorietes…Els principals monuments d’una ciutat imponent i prodigiosa, com ara la Catedral, els Banys Àrabs, l’església de Sant Martí, la basílica de Sant Feliu, les Sarraïnes, la Casa Lleó Avinay o la Torre Gironella vestits amb flors…Els itineraris ciutadans, del Barri Vell al Call jueu, convertits, més que en una exposició floral, en una urbs, engalanada amb la força eròtica de la natura desbordant, vessant vida, que vol ser redescoberta. I, tot, al maig (“El roser de maig fa olor per tot l’any”), quan, antigament, de la sang dels déus de la Primavera naixien flors: d’Adonis brollaven les anemones, d’Atis grifolaven violetes, d’Afrodita, les roses:” A la rosa, l’amor s’hi posa”. A.Ll.

Descripció

ITINERARI

 

6 de maig VALÈNCIA-GIRONA

Eixida a les 17.30 des de l’Institut Lluís Vives (vorera carrer de Xàtiva). Sopar en ruta. Arribada, repartiment d’habitacions i allotjament a l’hotel.

 

7 de maig GIRONA-BESALÚ

De matí, inauguració de “Girona, Temps de Flors”. Recorregut pels monuments ornats amb flors com ara la Catedral, els Banys Àrabs, l’església de Sant Martí, la basílica de Sant Feliu, les Sarraïnes, la Torre Gironella i pels patis ubicats en els carrers del Barri Vell i del Call jueu, de gran valor patrimonial.

Després de dinar, breu excursió a Besalú, el conjunt medieval (ss. X-XIV) més important i millor conservats de Catalunya, amb destacats monuments romànics i gòtics.

Temps lliure a Girona. Sopar a l’hotel. Possibilitat de participar per lliure en actes i concerts nocturns del “Temps de Flors”

 

8 de maig GIRONA-VALÈNCIA

Matí lliure a Girona per a passejos i últimes visites a instal·lacions florals, carrers monuments i comerços. Dinar a l’hotel. Retorn a València per a arribar cap a les 21 hores.

 

ENS ACOMPANYARÀ: Alfons Llorenç i Andrea Sarrió

 

INCLOU:

bus per a tot el recorregut
hotel **** situat a la ciutat
Mijta pensió
Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Girona”