Japó

JAPO, GAUDIR DEL HANAMI AL PAIS DE L’ARMONIA. De finals de març a principis d’abril, els cirerers floreixen per tot Japó. A aquest període se l’anomena Hanami. Per als samurai, era el seu ideal: els guerrers esperaven morir mentre mantenien el seu esplendor, en la batalla, i no envellir, igual que la flor del cirerer (“sakura”, en japonès) cau de l’arbre abans de marcir, empesa pel vent. A més, hi ha una llegenda que explica que en un principi, les “sakures” només eren blanques. Però el “seppuku” (suïcidi ritual per evitar la deshonra) que un samurai o un membre de la seva família cometia, solia realitzar-se davant d’un cirerer. Per això, segons la història, les flors del cirerer van començar a tornar-rosades, a causa de la sang que absorbia l’arbre.

La cultura mil·lenària d’aquest país de l’harmonia, el gust pels petits detalls i el bon tracte, faran d’aquest viatge una experiència inoblidable. CM&JR

Descripció

ITINERARI

 

25/03 / 2016.- VALÈNCIA – ISTANBUL – OSAKA
Presentació a l’aeroport de València, per agafar el vol a Istanbul. Arribada i connexió amb vol a Osaka. Menjars i nit a bord.

 

26/03 / 2016.- OSAKA
Arribada a l’Aeroport Internacional d’Osaka / Kansai. Després del tràmit d’immigració i duana, recepció i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Allotjament.

 

27/03 / 2016.- OSAKA – NARA – KYOTO
Desdejuni a l’hotel. Visita de la ciutat per conèixer el Castell d’Osaka i l’Edifici Umeda Sky. A continuació dinar en un restaurant local. A la tarda, excursió a Nara per conèixer el Temple Todaiji amb la seva enorme imatge de Buda, al Parc dels Cérvols Sagrats i el Santuari shintoísta de Kasuga (no inclosa l’entrada a la sala del tresor). Allotjament.

 

28/03 / 2016.- KYOTO
Desdejuni a l’hotel. Comencem amb la visita de l’antiga capital Kyoto en autocar privat amb guia de parla espanyola per conèixer el Castell de Nijo, el Temple Kinkakuji (Pavelló Daurat) i el Santuari shintoísta d’Heian amb el seu bell jardí interior. Dinar en un restaurant local. Després de la visita, tornada a l’hotel. Allotjament.
**les maletes es traslladaran directament a l’hotel a Tòquio. Caldrà preparar un equipatge de mà per 1 nits sense maletes a Hakone.

 

29/03 / 2016.- KYOTO – HAKONE
Desdejuni a l’hotel. Reunió a la sala principal i trasllat a l’estació de Kyoto amb guia. Sortida de Kyoto cap a Odawara en tren bala de JR “Hikari 512” amb guia. Arribada a Odawara i comença la visita del Parc Nacional de Hakone en autocar amb guia de parla espanyola per conèixer; el Llac Ashi on gaudiran d’un mini creuer i desprès pujaran en telefèric a la Muntanya Komagatake. A continuació, dinar en un restaurant. Finalitzat el mateix, trasllat a l’hotel per gaudir del “Onsen” o aigües termals de Hakone. Sopar a l’hotel. Allotjament.

30/03 / 2016.- HAKONE – KAMAMURA – TOKYO
Desdejuni a l’hotel. Reunió a la sala principal i trasllat cap a Tòquio per carretera en autocar privat amb guia de parla espanyola. En el camí visitarem Kamakura per conèixer; el Temple Hase Kannon i el Gran Buda de bronze. Dinar en un restaurant. Després de la visita, trasllat al seu hotel a Tòquio. Allotjament.

 

31/03 / 2016.- TOKYO
Desdejuni a l’hotel. Avui començaran el dia amb la visita de la ciutat de Tòquio en autocar amb guia de parla espanyola per conèixer: la Torre de Tòquio, el Santuari shintoísta de Meiji i el Temple Asakusa Kannon amb la seva arcada comercial de Nakamise. Després tornada a l’hotel. Resta del dia lliure per compte dels senyors clients. Allotjament.

 

01/04 / 2016.- TOKYO
Desdejuni a l’hotel. Visita de Nikko:
Reunió a la sala principal i comença l’excursió a Nikko en mini-bus privat amb guia de parla espanyola. Arribada a Nikko i comença la visita per conèixer: el Santuari shintoista de Toshogu, la carretera “I-Ro-Ha” i la Cascada Kegon amb l’ascensor. Dinar en un restaurant. Després de la visita, tornada a l’hotel a Tòquio. Allotjament.

 

ISTANBUL 02/04 / 2016.- TOKYO
Desdejuni a l’hotel. Dia lliure a disposició dels clients. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Istanbul. Menjars i nit a bord.
*** Les habitacions estaran disponibles fins a les 11.00 hrs aproximadament.
Retorn a l’hotel.

 

VALÈNCIA 03/04 / 2016.- ISTANBUL
Arribada a Istanbul i connexió amb vol destinació final València. Arribada a València.

 

Preu per persona 2950 euros en habitació doble.

Taxes i carburant no inclosos, aprox. 425 euros per persona

ENS ACOMPANYARÀ: PACO BAIXAULI

El preu inclou:
* Bitllet aeri de línia regular amb la companyia aèria TK amb sortida des de València.

* Allotjament als hotels ****
* Règim alimentari segons itinerari (7 esmorzars + 4 dinars + 1 sopar).
* Trasllats i visites en privat, excepte navegacions.
* Guía acompanyant durant tot el recorregut.
* Trajectes amb tren indicats a l’itinerari.
* Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Japó”