La Toscana

ESTRENAREM LA PRIMAVERA EN LA TOSCANA. És un temps ideal per a viatjar per la Toscana. Els paisatges estan pletòrics, en el moment únic de l’arribada de la primavera, mentre podrem vore “La Primavera“ de Botticelli i contemplar la seductora festa de la Pasqua amb “Lo Scoppio del Carro” a Florència. I, el despertar de la natura en els Camps verds del blat que espiga en les dolços pujolets, entre temperatures delicioses…la perfecta bellesa!

SEGUR QUE HO HAVIA SOMNIAT! ARA POT VIATJAR MÉS ENLLÀ DE LES FANTASIES: UN VIATGE DE CINE!

SOTA LA PRIMAVERA DE LA TOSCANA

(I VIUREM ACHIANCIANO, LA MÉS BELLA CIUTAT-BALNEARI MEDIEVAL I A FLORÈNCIA, LA MÉS PRECIOSA JOIA).

Anar a la Toscana és viatjar a l’interior de la bellesa. És envoltar-se d’un univers d’equilibri, placidesa i encís. Un passeig per l’elegància, la gentilesa, pel goig de la vida que retorna, quan la primavera acaba de nàixer, s’esmuny de Botticelli i, jove, s’encarna en verdes espigues tendres, que onegen sota el vent suau, cavalcant els assossegats turons. Els ceps parint pàmpols i les olivers exhibint la mostra, aguts xiprers potents i flairosos pins verds de dolça resina, línies de ciutats dibuixades pel sol sota un blau infinit, carrers de la història, l’art i les persones emocionades amb tanta perfecció i delicadesa. I, viure a Chianciano, una bella ciutat medieval, emmurallada, farcida de balnearis, joiell ple de perles i margades; i, viure a Florència, el centre d’un aprimorat món plural i ric en arts i coneixences. Una preciosa, joliua, terra, que ens oferirà el privilegi de conèixer-la, fer-la nostra i portar-la per sempre com el més sublim record. A.Ll.

Descripció

ITINERARI

 

28 DE MARÇ.- VALÈNCIA-CHIANCIANO TERME

Concentració a l’Aeroport de Manises per a embarcar en vol directe fins a Roma i arribar en bus a Chianciano, una petita, encisadora i bellíssima ciutat medieval, emmurallada,amb un gegantesc complex de balnearis, conegut ja pels etruscs i els romans pel prestigi de les seues aigües medicinals (hi acudien els més importants personatges de l’Imperi Romà, com el vitalista poeta Horaci: “”Carpe diem quam minimum credula portero”: “Aprofita el dia no aprofita el dia, no confiïs en el demà”), amb una excel·lent combinació de jardins, cafès, restes arqueològiques i les modernes arquitectures de la “Belle Epoque” . Dues nits a Chianciano.

 

29 DE MARÇ.- AREZZO-CORTONA-MONTEPULCIANO UNA EXCURSIÓ DE CINE

Arezzo, sobre un puig de disseny etrusc, ha vist nàixer a Mecenes, Petrarca, Aretino, Vasari i filmar pels seus carrers “La vita è bella”.La catedral, la Piazza Grande, la Via dei Pileati, Santa Maria della Pieve són dignes de visitar.

Cortona, plena d’encís, conserva la seua estructura etrusca i medieval al voltant de la Plaça de la República. Mirador privilegiat d’uns paisatges meravellosos, on fou rodada la pel·lícula “Sota el sol de la Toscana”.

Montepulciano, la ciutat més alta, també va oferir els seus encants a “Sota el sol de la Toscana”. A la Piazza Grande trobem el Duomo, el Palazzo Comunale i els palaus renaixentistes. Nit a Chianciano.

 

30 DE MARÇ SIENA-SAN GIMIGNANO-FLORÈNCIA

Siena, una de les més belles, apareix en la pel·lícula deJames Bond “Quantum of Solace” Passejarem les “contrades” medievals i pesarem per l’impressionant Catedral, la plaça Campo, on es fa el Palio de Siena, el Palazzo Público, la Loggia de la Mercancia.

Pararem a San Gimignano, un captivador poble medieval emmurallat ( on es rodà “El Prat”) amb ben altes torres i carrers empedrats i cellers d’excel·lent vi blanc, amb la piazza del Priori, la piazza della Cisterna i la Col·legiata de l’Assumpta.

I seguirem camí a Florència, on podrem vore la sublim posta de sol, passejar i passar la nit.

4 nits a Florencia.

 

31 DE MARÇ FLORÈNCIA

Passejarem el centre de la ciutat amb els seus monuments més emblemàtics, des Santa Maria Novella a San Llorenç dels Medici, la Biblioteca Medicea, l’Acadèmia, convent de San Marco, Santíssima Anunziata, Duomo i els seus campanile, baptisteri i cúpula, església de la Santa Croce, Piazza de la Signoria, els Uffici fins al Ponte Vechio.

 

1 D’ABRIL PISA- SANT MINIATO

Caminarem Pisa, la poderosa ciutat, que va tindre un gran domini sobre el Mediterrani occidental. Passejarem vora riu i pel carrers ben vius (escenari del film “Good Morning Babilonia”), com la via de Santa Maria i per la vella Universitat anirem a la magnífica plaça dei Cavalieri i al Campo dei Miracoli amb el Duomo, el Baptisteri, el Camposanto i el campanar més famós del món, el Campanile inclinat, més enllà de les lleis de la física.

Visitarem San Miniato i el seu castell del segle XIII, que va jugar un paper fonamental en les batalles entre Güelfs (partidaris del Papa) i el gibelins (partidaris de l’Emperador). Ben interessants són la Catedral dels S. XII (on han rodat els germans Taviani) i la plaça de la República. Tornarem a bona hora a Florència.

 

2 D’ABRIL LUCCA-PISTOIA-PRATO

Anirem a Lucca, amb una vella relació amb València, una joia encerclada per muralles renaixentistes, amb extraordinaris monuments com la catedral de Sant Martí o l’església de Sant Miquel del Fòrum, palaus luxosos dels mercaders i carrers i places medievals, per on ressonen músiques de Puccini, Paganini, Catalani o Boccherini. Va servir de decorat pel·lícula “Retrat d’una Dama”.

Pararem a Pistoia, que conserva intacta la ciutat vella amb testimonis de la seua potència medieval com la Catedral, el Baptisteri, l’Hospital del Ceppo o la església de San Bartolomeo in Pantano.

Prato ens recorda unes intenses relacions espirituals i comercials amb els valencians. Passejarem els carrers i ens detindrem a la Catedral, la plaça del Comune, el Palau Datini i el Castell de l’Emperador.

A Florència tractarem de vore la sublim posta del sol sobre la tan encisadora ciutat, on tindrem el goig d’allotjar-nos tres dies.

 

3 D’ABRIL FLORÈNCIA- VALÈNCIA

Temps lliure per a visites i compres a Florència. Després de dinar, des de l’Aeroport de Roma, vol directe a la ciutat de València.

 

PREU PER PERSONA: 995 euros + 140 de taxes d’aeroport

Supl. Habitació individual: 220 euros.

 

Ens acompanyarà: Alfons Llorenç, escriptor i periodista.

INCLOU.-

* Vols directes València-Roma-València
* Bus per a tot el recorregut
* Hotels **** en Chianciano Terme (2 nits) i Florència ciutat (4 nits)
* Mitja pensió en Chianciano i allotjment i desdejuny a Florència
* Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La Toscana”