Marcador de posició

Sicília

SICÍLIA, UN CAP D’ANY CÀLID, SENSE FRED, A L’ILLA DEL BLAT, D’ODISSEU, EN UN MAR DE MITOLOGIES. Sicília té un clima plàcid, primaveral. La seua situació al Mediterrani, tan pròxima a Àfrica, fa que el seu hivern siga molt benigne i que pugam passar un càlid Cap d’Any. És el que busquem en l’illa acaronada per tres mars, al centre de la mar de les civilitzacions, que, per la mar atragué i exportà cultures. Al volcà Etna habità Vulcà; al llac Pergusa el déu Plutó raptà Proserpina; en les seues platges naufragà l’heroi Odisseu, el qual provocà que un Polifem, furiós sembrara d’esculls la costa d’Aci Reale. Mitologia en estat pur en una terra fabulosa, fonament dels nostres arrels, potent graner d’Europa, de gents espontànies i gentils, plena de contrastos, que va voler ser germana dels valencians, des de 1282 fins a la desfeta del segle XVIII. Sicília, bellíssima i magnifica, monumental i acollidora, plena de vida i d’amor a la llibertat, ens ofereix com un bocí del nostre País enmig de la mar Mediterrània, per on, segons el cronista R. Muntaner; “nengú peix gosava nadar sense portar al llom les quatre barres”. A.Ll.
ITINERARI

Detalls del producte

ITINERARI

 

28 de desembre VALÈNCIA- PALERM

Concentració a les 10:30 al carre Xàtiva de València (vorera Institut Lluis Vives) i eixida cap a l’aeroport de Barcelona per a embarcar amb destinació a Palerm. Assistència en arribar i trasllat a l’hotel i repartiment d’habitacions. Sopar i allotjament.

 

29 de desembre PALERM – MONREALE

En desdejunar, visita al nucli antic de Palerm. Caminarem carrers i places històrics per on habitaren i circularen valencians en el segles que pertanyien a la mateixa Confederació, com ara, el barri dels Quatro Canti, la Catedral, les increïbles catacumbes del Convent dels Capucini, palaus, esglésies, etc. Al migdia, seguint la bellíssima carretera que domina la verda plana de la Conca de L’Oro pujarem fins a Monreale.

Temps lliure per a dinar. En acabar, visitarem la famosa catedral i claustre. Després, baixarem al centre de Palerm. Temps lliure i sopar a l’hotel.

 

30 de desembre PALERM – SEGESTA- ERICE

Anirem d’excursió, a l’antiga ciutat de Segesta i visitarem les seues ruïnes monumentals i el seu teatre i el temple. En acabar, ens desplacem a Erice per a passejar per aquest petit poble, un dels llocs més pintorescs de Sicília, situat al cim d’una roca de 780 metres d’alçària entre frondosos boscos a la vora de la mar. Temps lliure per a dinar. Tornada a Palerm i temps lliure al centre de la ciutat. Sopar a l’hotel.

 

31 de desembre PALERM – CORLEONE – AGRIGENTO

Després de desdejunar, viatjarem en direcció a Agrigento, travessant de nord a sud el diferents i bells paisatges de l’illa. Pararem a Corleone per a visitar un interessant poble. Després de passejar per Palazzo Adriano, dinarem a un restaurant típic sicilià, que porta el nom dels Borja.

Seguirem la ruta per tal d’arribar a Agrigento. Arribats a l’hotel, repartirem les habitacions i soparem. Després, ruta nocturna pels Temples Grecs. SOPAR ESPECIAL DE CAP D’ANY

 

1 de gener AGRIGENTO – RAGUSA – NOTO – SIRACUSA

De matí farem una visita guiada a la zona arqueològica i a la vall dels temples d’Agrigento, entre els que destaca el Temple de la Concòrdia.

Eixirem cap a la ciutat de Ragusa, “ Acinglada entre els barrancs i les vessants de les muntanyes de carrers i places empinades”, amb una catedral d’imponent façana.Petit passeig de contacte i temps lliure.

Seguirem l’excursió cap a Noto, la capital del barroc sicilià, coneguda pel seu urbanisme, pels palaus, esglésies, convents, etc. Passejarem des de la “Porta Reial” fins al “Teatre Comunale”. Temps lliure per a visites individuals als diferents monuments.

Arribada a Siracusa. Repartiment de les habitacions a l’hotel. Temps per a passejar la ciutat. Sopar a l’hotel.

 

2 de gener SIRACUSA -CATANIA

Visita de la zona arqueològica de Siracusa. El teatre grec, l’amfiteatre romà, l’Orella de Donís, la gruta dels Cordells… Tot seguit, ens desplacem al centre de l’illa d’Ortigia, amb visita de la catedral, un dels llocs més bonics i encantadors de Sicília.

Ens dirigirem a Catània. Repartiment d’habitacions a l’hotel. Farem un passeig de contacte per la ciutat de Catània i els seus carrers, palaus i esglésies, una ciutat bastida als peus de l’Etna, negra de color i alegre de sentiment. Sopar i dormir a l’hotel.

 

3 de gener ETNA – TAORMINA

Després desdejunar, de matinet, i vorejant la costa de la Mar Jònica, arribarem al volcà Etna, el volcà més gran d’Europa, calçat còmodament per a caminar la zona volcànica.

Viatjarem cap la platja de Giardini Naxos, on dinarem amb vistes de Taormina. Ens desplaçarem a Taormina, tot un referent de la història i del turisme internacional. Passejarem la ciutat medieval, coberta de flors, abocada a una mar blava i neta amb una costa retallada, envoltada per magnífics paisatges.

Tornada a Catània. Sopar LLiure.

 

4 de gener CATÀNIA – VALÈNCIA

Desdejuni. A les 11.00 eixida des de la porta de l’hotel, en autobús propi cap a l’aeroport de Catània per mamprendre el viatge de tornada a València, via Barcelona.
PREU PER PERSONA: 1290 EUROS + 90 DE TAXES D’AEROPORT

 

INSCRIPCIONS: Oberta a partir del divendres 19 de setembre

 

INCLOU:

Tiquet d’avió Barcelona-Palerm i Catània-Barcelona.
Trasllat en bus València-Aeroport de Barcelona i tornada.
Bus per a tot el recorregut.
Hotels de **** en Mitja Pensió
Sopar especial de Cap d’any
Assegurança de viatge

 

Ens acompanyarà: Alfons Llorenç, periodista i escriptor.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Sicília”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat