Marcador de posició

Vistabella – Penyagolosa

VISTABELLA I EL PENYAGOLOSA, TEMPS DE TÒFONES: BUSCAR UN TRESOR BAIX TERRA. Les tòfones son uns fongs hipogeus molt apreciats per l’alta gastronomia pel seu intens sabor i aroma, motiu pel qual arriben a obtindre unes altes cotitzacions als mercats. La tòfona negra necessita d’unes condicions molt exigents: terres calcàries fredes amb una altitud superior als 800 metres i presencia d’arbres del gènere Quercus (carrasca, roure,…) o avellaners baix les arrels dels quals es desenvolupen. A les altes i fredes terres de Vistabella del Maestrat, als peus de l’imponent, mític i màgic, massís del Penyagolosa (1.813 m.), entre magnífics boscos d’alta muntanya i grans atractius paisatgístics, es donen aquestes condicions i podem trobar una producció important i gaudir del seu sabor.

Detalls del producte

ITINERARI

 

7 de febrer VALÈNCIA-VISTABELLA: JORNADA TOFONERA

Eixida de València a les 8.00h, des de la vorera del carrer de Xàtiva de l’Institut Lluís Vives (8.25 eixida des de Sagunt). En arribar a Vistabella, recol·lecció de tòfones, acompanyats d’un expert tofoner local i el seu gos que ens explicarà el conreu i la collita. Dinar amb un menú especial de plats del Maestrat amb tòfones. Per la vesprada. visita al poble i els seus ben interessants monuments. Temps lliure. Sopar a Vistabella i allotjament a cases rurals amb encís.

 

8 de febrer PENYAGOLOSA I VINS A VILAFAMÉS

Excursió al santuari de Sant Joan del Penyagolosa i passeig pel parc natural que l’envolta. A continuació, visita a Vilafamés, seu del Museu d’Art Contemporani, on dinarem a un restaurant vinícola productes marinats i regats amb vi de la terra (“Magnanimus”). Petit passeig pel casc medieval i tornada a València, on arribarem cap a les 20 h.

 

Ens acompanyarà Jordi Cortina, geògraf i tècnic mediambiental.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Vistabella – Penyagolosa”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat