viatges-donana

Cap d’any a Doñana

DONYANA, CÀDIS, XERES I POBLES BLANCS PER A UN CAP D’ANY CÀLID I DIFERENT.
A la recerca dels valencians de Doñana.

 

Si en algun lloc pot estar la mítica i mil·lenària Atlàntida és en la zona màgica de Doñana. Situada entre dos continents, al punt de trobada del l’Atlàntic i el Mediterrani, la major reserva ecològica d’Europa, Patrimoni de la Humanitat, acull més de 300 espècies, que crien i hibernen en aquest lloc privilegiat Allí trobarem fills i nets de valencians de l’Horta i la Ribera que colonitzaren els aiguamolls als anys cinquanta, on conreen l’arròs i mantenen la llengua i la cultura. Tot tan prop de Cadis, una de les ciutats més antiga d’occident, dotada d’un gran bellesa i atractiu i de Jerez, culte empori dels vins i dels delicats licors. A la vora, els “Pobles Blancs” de ben antic urbanisme que s’enfilen penyes amunt amb cases encalcinades amb un blanc de neu de meravella, entre la verdor dels boscos i el blau del cel, una bellesa plàcida i senzilla i una placidesa allunyada del soroll de turisme massiu. A.Ll.

Detalls del producte

ITINERARI

 

31 DE DESEMBRE VALÈNCIA-MONTORO-XERES

7.30 H. Eixida de l’Institut Lluís Vives (vorera del carrer Xàtiva). A migdia, parada a Montoro, bella ciutat de la província de Còrdova, vora Sierra Morena. Passeig i dinar lliure. Seguirem el viatge cap a Jerez. Caminada de presa de contacte pel centre. Hotel a Jerez. SOPAR DE CAP D’ANY ( en restaurant).

 

1 DE GENER XERES-CADIS

Viatge a Cadis, ciutat assentada sobre l’istme en una preciosa badia, fa més de 3.000 anys, una de les més antigues d’occident, per a visitar el seu centre històric i els edificis més emblemàtics que conegueren la famoses Corts de Cadis. Dinar lliure. Recorregut lliure per Cadis i les seues muralles a vora mar, la Catedral, laSanta Creu, Teatre Romà, Barri de la Vinya, la Palma, Castell de Sant Sebastià…

 

2 DE GENER DOÑANA-EL ROCIO- SANT LUCAR DE BARRAMEDA-ISLA MAYOR (A la recerca dels valencians)

Viatge en vaixell en una rèplica del primer vapor que recorre tots els ecosistemes del parc nacional de Doñana combinat amb vehicles 4 x 4 arribant al Rocio des de San Lucar de Barrameda. Anirem a Isla Mayor cercant als descendents dels valencians que, des dels anys cinquanta, han colonitzat la zona i conreen l’arròs i la lliça.

 

3 DE GENER ELS POBLES BLANCS I XERES

Excusió pels “Pueblos Blancos”, penjats a la muntanya, plens d’història, fisonomies úniques,visitarem Arcos de la Frontera, emblema dels pobles blancs, una de les viles més boniques de la Península, sobre un espectacular penya-segat sobre el Guadalete amb monuments d’excepcional bellesa i un entorn natural imponent. De vesprada,passeig pels principals monuments de Xer: l’Alcàsser, la Catedral, el Arenal, Església de San Miquel… celler “Tio Pepe” de Gonzàlez Byass…

 

4 DE GENER JEREZ-CARMONA-VALÈNCIA

Viatge de retorn. Ens pararem a Carmona, en la província de Sevilla, fundada pels fenicis sobre un imponent turó, amb interessant muralles, blancs carrers torts, alcàssers, palaus mudèjars , convents i esglésies de gran interès i bellesa, com Sant Felip (s. XIV), Sant Pere (s. XV), Santa Maria (s.XV) o Santa Clara (s.XV)…Seguirem cap a València, on tractarem d’arribar cap a les 22h.

 

PREU PER PERSONA: 395 EUROS (suplement per habitació individual 95 euros)

 

Ens acompanyarà: Paco Baixaulí, pescador de l’Albufera i escriptor.

 

INCLOU: Bus per a tot el recorregut.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Cap d’any a Doñana”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat