Marcador de posició

Llutxent-Otos

LLUTXENT-OTOS, LA MESURA DEL TEMPS I L’ESCLAT DE LA PRIMAVERA.  Marquen el camí les violetes, anunciant la Primavera, cap a l’olímpic Mont Sant de Llutxent, encatifat d’aromàtic farratge i perfumat fenoll, de fragant espígol i nupcial romer, de balsàmic timó, d’amorosa margarida, de pur ravanell i voluptuosa murta. Per empedrada senda es puja a la lluminosa i màgica muntanya del Monestir del sagrat dolmen del Codol, de cultes megalítics —«lo sant Corpo Crist de Llutxent te cobrirà e te darà fills e filles»—, transformat en ara d’altar que besen els pelegrins, saludats pels ametlers amb els seus gentils pètals de l’esperança. És el temps que passa, mesurat amb rellotges de sol a Llutxent i al poble d’Otos, on a banda del antics, hi ha una bella col·lecció de rellotges solars moderns, creats pel més destacats i reconeguts artistes contemporanis. A.LL.

Detalls del producte

ITINERARI

 

21 de febrer

Eixida a les 8 des de l’Institut Lluís Vives (vorera del carrer Xàtiva). Anirem fins a Llutxent. Temps lliure per a esmorzar. Passeig pel poble i visita al conjunt monumental del Montsant amb l’ermita de la Mare de Déu de la Consolació i el Monestir del Corpus Christi, que commemora una famosa batalla entre Jaume I i els musulmans.

Després de dinar, visita a Otos on visitarem el casc antic amb els rellotges de sol creats per artistes valencians ben reconeguts com Andreu Alfaro, Artur Heras, Manuel Boix, Antoni Miró, Rafael Armengol, Arcadi Blasco, Elisa Martí, Rafael Amorós…

 

Ens acompanyarà: Alfons Llorenç (periodista i escriptor)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Llutxent-Otos”

Reserves

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat