RÚSSIA: VIATGE A MOSCOU I SANT PETERSBURG, SEGLE XXI (DEL 21 AL 29 DE JULIOL)

1.650,00  (+180,00 taxes d'aeroport)

ITINERARI

21 DE JULIOL/  MOSCOU

Vol de València a Moscou via Franckfurt. Trasllat a l´hotel. Allotjament.

 

22 DE JULIOL / MOSCOU

Desdejuni.  Visita panoràmica completa de Moscou. Reconeixerem els llocs més emblemàtics de la ciutat. Set germanes ens seguiran de prop. Visita  “ en femení” del convent de Novodévichi i del curiós cementeri –el més gran de la ciutat- vertader museu a l’ aire lliure, on reposen no pocs personatges coneguts. Aprofitarem l’ocasió per admirar el reflex del convent en el bell llac que inspirà Txaikovski.

Dinar. Visita de l’impressionant conjunt del Kremlin amb les seues catedrals. Visita de l’ Armeria del Kremlin. Passejada  a peu pel centre històric.

 

23 DE JULIOL /  MOSCOU

Desdejuni. Excursió a Serguiev Posad, en la regió de l’ Anell d’ Or. En els quasi 70 km de camí que el separen Moscou coneixerem una part de la Rússia rural. En arribar trobarem un dels més importants centres espirituals de l’ Església ortodoxa russa. Visita de l’imponent conjunt de Monestirs.

Dinar. Visita de la Galeria Tretiakov; ofereix un excepcional panorama històric  de la pintura russa però el seu tresor és la magnífica col·lecció d’ icones. Visita del metro de Moscou.

 

24 DE JULIOL / MOSCOU– SAN PETERSBURG

Desdejuni. Visita de la catedral de Crist Salvador. Passeig pel barri de Zamoskvorechye i  pel barri «Octubre Rojo». Dinar. Trasllat  a l’ estació de ferrocarril. Eixida cap a San Petersburg en tren d’alta velocitat, classe econòmica. Arribada a San Petersburg. Trasllat a l’ hotel. Allotjament.

 

25 DE JULIOL/ SAN PETERSBURG

Desdejuni. Farem un recorregut panoràmic de la ciutat; ens detindrem en el mercat Kuznechny, representatiu aparador de les cuines més selectes de la ciutat per la varietat i qualitat dels seus productes. Després anirem al cor primigeni de la fundació de San Petersburg i visitarem l’ exterior de la Cabana de Pere el Gran. Més tard ens dirigirem a la ciutadella de Pere i Pau on estan soterrats tots els tsars des de Pere I a la família de Nicolàs II

Dinar. Visita del Museu de l’ Ermitatge. Passejada pel barri de Pushkin.

 

 26 DE JULIOL / SAN PETERSBURG

Desdejuni. Visita del Monestir de Smolny i els despatxos de Lenin. Visita de les esglésies més representatives de la ciutat: San Salvador sobre la Sang Vessada.  Visita de la catedral de la mare de Déu de Kazan i assistència parcial a la missa ortodoxa russa cantada. Visita de la Catedral de San Isaac. Pujada a la cúpula i al terrat de la Catedral de San Isaac per apreciar una bona vista panoràmica. Dinar. Visita d’ un dels més impressionants palaus, el de Yusúpov, que conté les sales dedicades a  l’assassinat de Rasputin. Creuer pels rius i canals de San Petersburg.

 

27 DE JULIOL / SAN PETERSBURG

Desdejuni. Excursió a Pushkin. Del seu monumental conjunt de Palaus i parcs, iniciats  al segle XVIII com a residencia oficial dels tsars, visitarem el Palau de Catalina, amb la famosa “Cambra d’ Àmbar” i el seu parc. Dinarem i per la vesprada recorrerem el Palau i Parc de Pavlovsk. Tornada a San Petersburg. Visita de l’ església de San Nicolas dels Marins.

 

28 DE JULIOL /  SAN PETERSBURG

Desdejuni. Excursió a Peterhof en bus i visita dels seus cèlebres jardins i cascades. Tornada  a San Petersburgo en hidròfil. Dinar. Vesprada lliure.

 

29 DE JULIOL / SAN PETERSBURG (EIXIDA)

Desdejuni. Trasllat a l’ aeroport i tornada a València

 

ENS ACOMPANYARÀ: ROSA VILA

INCLOU

  • Vols València – Frankfurt-Moscou i Sant Petersburg -València (via Frankfurt)
  • Tren d’alta velocitat Moscou – Sant Petersburg
  • Hotels**** superior amb bona situació.
  • Mitja pensió (7 dinars)
  • Entrades de l’itinerari
  • Creuer pels canals
  • Assegurança de viatge

EL COST DEL VISAT – 95€

Concentració a les 11:00h del matí al hall de l’aeroport de Manises.

SKU: N/A Categoria:

Descripció

Moscou s’ha engalanat, renaixent com l’ Au Fènix i amb esportiva excusa, per a mostrar al món, més bella i polida que mai el que el segle XX ha amagat: una ciutat fascinant, orgullosa, vasta i diversa, tant com la seua mil·lenària història, plena d’innombrables sorpreses.

Si Pushkin, en Eugenie Oneguin, declarava que Moscou compta amb tantes belleses   com l ´amable nit estelada, Dostoievski va descriure  San Petersburg com “  la ciutat inventada, la més fantàstica i premeditada del món”. I és que el somni acomplit de Pere, dit El Gran, deixa bocabadat al més escèptic; no sols per les continues línies de magnífics i excessius palaus, acolorides i barroques esglésies, perfectes edificis i parcs que dibuixen canals, illes, carrers, ponts i, rematant  l’hiperbòlic quadre, un Neva que s’encarrega de duplicar la imatge, no!.. el que sense dubte captiva és descobrir, en aquest marc, una ciutat viva, amb joves que omplin de música, dansa i rialles els petits cantons i placetes de les nits d’ estiu de la ciutat de les nits blanques. RMVG

 

Informació addicional

Pes180 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “RÚSSIA: VIATGE A MOSCOU I SANT PETERSBURG, SEGLE XXI (DEL 21 AL 29 DE JULIOL)”