ROMÀNIC DE SEGOVIA (DEL 6 AL 9 DE DESEMBRE)

370,00

ITINERARI

DIA 6 DESEMBRE: VALÈNCIA –SEGOVIA

Eixida a les 8h des de l’Institut Lluís Vives direcció Segovia, on ens aturarem en La Losa per visitar a les portes de Segovia l’ermita de San Pedro. Dinar Lliure. Arribada a Segovia, sopar i allotjament.

DIA 7: SEGOVIA

La ciutat de Segovia presenta més d’una vintena d’esglésies romàniques, el que suposa, que és tracta, darrere de Zamora, de la major ciutat d’edificis romànics d’Espanya.
Aquestos temples presenten una sèrie de característiques comuns que permetrien encaixar-los en un mateix grup; intramurs, amb atris, pòrtics o galeries porticades obertes i adossades a les esglésies, que tenien un ús civil com a lloc de reunió, a més a més de la particular esveltesa de les seues torres-campanar.
Realitzarem un recorregut per la ciutat visitant; L’església de San Esteban, la Santissima Trinidad, San Juan de los Caballeros, Esglèsia de San Millan.

Gaudirem d’un passeig per  altres edificis romànics de la ciutat com; L’església de San Salvador, San Clemente, San Lorenzo, San Sebastian, San Quirce, San Tomás, San Nicolás, San Marcos i el Monasteri de San Vicente el Real o edificis civils com el Torreó d’Hercules.

DIA 8:

Eixida a Sotosalbo on ens aturarem una de les joies del romànic segovià, l’església de San Miguel, tot seguit anirem a l’església de San Vicente en Pelayo del Arroyo, amb la seua meravellosa col·lecció de capitells, l’església de San Cristobal de Cuesta i l’església de San Miguel en Tanzuela.

A la vesprada, Santo Domingo de Piron on podrem contemplar la magnífica espadanya de l’església de Santo Domingo de Silos i ens arrimarem a Besardilla per coneixer el temple de San Bartolomé.
Acabarem la jornada en Torrecaballeros, a l’església de San Nicolas de Bari.

DIA 9:

De camí ens aturarem en Real Sitio de San Idelfonso, visita el Palau Real Patrimoni Nacional. Dinar i tornada a València.

ENS ACOMPANYARÀ: Julia Torró

INCLOU:

  • Bus des de València per a tot el recorregut
  • Hotel ***/****
  • Mijta pensió
  • Assegurança de viatge
SKU: N/A Categoria:

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “ROMÀNIC DE SEGOVIA (DEL 6 AL 9 DE DESEMBRE)”