Imatges de Navarra

Viatge pels boscos de Navarra. L’arbre més ample de Navarra, roures mil·lenaris, boscos tupids, impenetrables, perturbadors i majestuosos, paradís de fades i bruixes

Descripció

ITINERARI

 

Divendres 5 desembre.

Concentració a les 16:00 hores en València. Eixida cap a Navarra. Sopar a l’hotel.

 

Dissabte 6 de desembre. Robledals a la tardor.

Orgi és un roureda al sud de la Vall de la Ultzama, a 25 km. de Pamplona. Es tracta d’un bosc mil·lenari i màgic testimoni dels boscos humits de Navarra. Dinarem en un restaurant típic de la gastronimia navarresa. Visitarem el “Roure de Kisulabe”, amb 10 metres de circumferència, l’arbre més ample de Navarra. Després anirem a la roureda de Beheitikolanda, amb el seu exemplar de “haritza”, el segon dels roures mil·lenaris de Jaunsarats. Al final del dia visitarem i fotografiarem la localitat de Leitza, famosa per haver-se rodat ací gran part de la pel·lícula “Ocho apellidos vascos”. Sopar a l’hotel.

 

Diumenge 7 de desembre. “Hayedos, la magia del otoño”.

Ens desplaçarem fins el desconegut bosc de les fagedes de Artikutza, es un paradís amagat en las proximitats del poble navarrés de Goizueta. Artikutza ha estat vallat i protegit del ramat, per la qual cosa són boscos tupids, impenetrables, perturbadors i majestuosos, paradís de fades i bruixes. És un dels llocs amb més pluja de la Península Ibérica. Sopar a una dels millors sidredries de Astigarraga (Gipuzkoa) per a gaudir del seu menu típic.

 

Dilluns 8 de desembrebre. Els “Boscos Mixtos”.

Ens aproparem fins un dels llocs més recóndits, fascinants i encisadors de Navarra: el Molí de l’Infern (Infernuko Errota). Vorem un dels més cautivadors i desconeguts boscos mixtos d’aquesta terra: Castanyer, roure, freixe, faig … Mil tonalitats d’ocres, grocs, vermells i coures competeixen amb els verds de falagueres i boixos que fan d’aquest lloc un paradís per a la fotografia. Després, anirem a dinar a un restaurant típic navarrés un menú d’hivern. Tornada a Valencia.

 

PREU PER PERSONA: 380 EUROS EN HAB. DOBLE (suplement por hab individual: 90).
ENS ACOMPANYRÀ: JON GOÑI (GUIA ESPLAI-VIATGES EN NAVARRA).

INCLOU:
Bus des de Valencia
Minibús per als dies 6 y 9 per a arribar a llocs de difícil accés.
Pensió completa  amb el dinar a la sidreria típica.
Hotel de qualitat superior
Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Imatges de Navarra”