DEL 23 AL 25 DE JUNY – NIT DE SANT JOAN AL MONESTIR DE MONTSERRAT

295,00

Nit de sant Joan al monestir de Montserrat:
descobrint un lloc mágic i l’espiritualitat d’Occident

SKU: N/A Categoria:

Descripció

Itinerari.-

23 DE JUNY VALÈNCIA – MONTSERRAT(NIT MÀGICA DE SANT JOAN)

Eixirem a les 15.30 de la vesprada des de l’Institut Lluís Vives (vorera del carrer de Xàtiva). En arribar a Montserrat, distribució de les habitacions (per una atenció especial, ens allotjarem a l’interior del Monestir) en l’Hostatgeria. Vespres. Després de sopar, participarem amb la comunitat de monjos en la festa de la Nit de Sant Joan, assistirem a l’arribada del foc, procedent de la muntanya sagrada del Canigó, i a l’encesa de la foguera, essent convidats pel Pare Abat a vi dolç i coca de sant Joan.

24 DE JUNY MONTSERRAT (FESTA DE SANT JOAN)
Pujarem en funicular a Sant Joan per caminar per les crestes més altes de la Muntanya, des d’on vorem espectaculars paisatges. Visitarem, al llarg de la jornada, amb una entrada especia, el Museu que conte una ben important col•lecció de pintura i destacades restes arqueològiques de l’Antic Egipte i Pròxim Orient. Assistirem al cant del migdia de l’Escolania amb el “Virolai” i dinarem al Monestir. A la vesprada, presa de contacte amb la vida monàstica i el Monestir. Passeig lliure al mirador de la Creu, entre un bosc de carrasques i roures i belles vistes a les comarques del Bages, Vallès i Barcelonès.Després del cant gregorià de Vespres, sopar al Monestir.

25 DE JUNY MONTSERRAT
Possibilitat d’assistir al cant gregorià de Matines i Laudes. Passeig per la muntanya, el Camí dels Degotalls i visita lliure a la Santa Cova (dificultat baixa).
Temps lliure per a passejar la muntanya o per a provar l’aeri o el tren cremallera i possibilitat de participar en la Missa en gregorià dels monjos. Després de dinar, retorn, amb breu visita al monestir de monges benedictines de Sant Benet. Arribada València, cap a les 20 h.

PREU PER PERSONA: 295 euros
Supl. habitació individual: 40 euros

ENS ACOMPANYARÀ: Alfons Llorenç

INCLOU.-

• Autobús des de Valencia
• Allotjament a l’interior del Monestir de Montserrat
• Pensió Completa
• Assegurança de viatge

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “DEL 23 AL 25 DE JUNY – NIT DE SANT JOAN AL MONESTIR DE MONTSERRAT”