Marcador de posició

Alsàcia

ALSÀCIA I EL VOSGES, UN PAISATGE DE MERAVELLA, UNES CIUTATS DE LLEGENDA. Alsàcia i els Vosges és com un tros d’Alemanya incrustat dins l’estat francès. A vora de la Selva Negra, en la Vall del Rin, coberts de vinyes verdes i despesos boscos, variats paisatges de planes, barrancs i muntanyes de 1.500 metres d’alçària, aixopluga poblets d’encisadors colors i ciutats carregades d’història i com eixides dels contes o que, a l’inrevés, generaren els contes tradicionals europeus. Terra de pas i simbiosis entre les cultures francesa i alemanya, un país ideal per a practicar el senderisme baix/mitjà, mentre es visiten los llocs més emblemàtics o es prova una rica gastronomia, regada amb excel·lents vins blancs. Una terra de somni, que convida a descarregar el tràfec quotidià, un paredis per descansar, també, per a caminar. A.Ll.

Detalls del producte

ITINERARI

 

23 AGOST VALÈNCIA-COLMAR (ALSÀCIA)

Eixida a l’hora indicada de l’aeroport de Manises. Vol directe València-Zurich. Trasllat a l’hotel al centre de la històrica ciutat de Colmar. De camí, visitarem el Museu Etnogràfic d’Alsàcia. Distribució d’habitacions i temps lliure.

 

24 AGOST LA RUTA DELS VINS

Passejada a peu (entre 3 i 4 hores) per la Ruta dels Vins d’Alsàcia de dificultat baixa/mitjana, passant per les vinyes productores dels famosos vins i visitant el castell de Sant Ulric i les viles medievals de Ribeauvillé (Rappschwihr, en alsacià) Riquewihr (en alsacià, Reichenweier), i Hunawihr (en alsacià, Hunewihr), “un dels més bells pobles de França”.

 

25 AGOST COLMAR I LA RUTA DELS CIMS

Matí lliure a la bella ciutat de Colmar, amb un molt interessant casc antic amb interessants edificis gòtics, renaixentistes i d’arquitectura popular. Es pot visitar el Museu Unterlinden, una de les pinacoteques més importants de França o passejar i fer compres. De vesprada, ruta de senderisme (unes 3 hores, dificultat baixa/mitjana) pel cims del massís dels Vosges, amb espectaculars vistes massif des Vosges et les différentes vallées.

 

26 AGOST PETIT BALLON-KAYSERSBERG

Caminada de nivell mitjà (unes 4 hores) per a pujar a la cresta més emblemàtica per als alsacians i, sens dubte, la més bonica, el Petit Ballon ( d’una altura de 1272m.).

Per la vesprada, visita a la bella ciutat de Kaysersberg, on va nàixer Albert Schweizer, pensador, músic, metge y filòsof, gran amic de Albert Einstein.

 

27 AGOST LA CASCADA DEL KIDECK- ESTRASBURG

Ens desplaçarem a Estrasburg i de camí anirem fins a les cascades de Nideck, dins d’un extraordinari paisatge de salts i boscos que envolten la ciutat de Wangenbourg, al nord del massís dels Vosges, per on passejarem unes tres hores (dificultat baixa/ mitjana). Arribada a Estrasburg, on ens allotjarem, Temps lliure per a prendre contacte amb la ciutat del Parlament Europeu.

 

28 AGOST ESTRASBURG

Visita a la ciutat d’Estrasburg, una capital d’Europa, Patrimoni de la Humanitat, dotada d’uns encisadors bulevards, parc, places precioses amb cerveseries i cafès, carrers bells amb edificis majestuosos com la catedral o el del Parlament Europeu. Temps lliure per la vesprada per aprofundir en la ciutat.

 

29 AGOST FORTALESA DE FLECKENSTEIN-WISSENBOURG

Ruta verda de dificultat baixa/mitjana (3 o 4 hores), pels voltants de la Fortalesa de Fleckenstein, una de les zones més interessants del massís dels Vosges, tant a nivell històric com geològic, ja vora la frontera amb Alemanya. Por la vesprada, visitarem la històrica ciutat de Wissenbourg (Wisseburi en alsacià), desenvolupada a partir del segle XII al voltant del monestir de sant Pere i sant Pau del segle VII.

 

30 AGOST CASTELL DE HAUT KOENIGSBOURG-VALÈNCIA.

Visita al imponent castell de Haut-Kœnigsbourg (“el castell del Rei”), situat al cim del Stophanberch, donat per Carlemany l’any 774 a l’abadia de Lièpvre, va tindre un alt valor estratègic per poder controlar les comunicacions entre el nord i el sud.

Després, acompanyat amb bus fins a l’aeroport de Zúric, tronarem en un vol directe a València

 

ENS ACOMPANYARÀ: Òscar Hernandez (Guia oficial de natura) i Ausias Llorenç (guia esplai)

 

INCLOU:

Vols directes València-Zúric-València

Bus per a tot el recorregut

Hotels *** céntrics a Colmar i Strasbourg

Mitja pensió

Totes les visites i itinerais del programa

Assegurança de viatge amb cobertures especials per a rutes de natura (amb rescat amb helicòpter).

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Alsàcia”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat