MOSCU I SANT PETERSBURG. L’ENCÍS ESPLENDORÓS DE LES JOIES DE RÚSSIA

1.480,00  (+170,00 taxes d'aeroport)

MOSCOU I SANT PETERSBURG, L’ENCÍS ESPLENDORÓS DE LES JOIES DE RÚSSIA

100 anys de la Revolució d’Octubre

SKU: N/A Categoria:

Descripció

ITINERARI

5 d’agost VALÈNCIA-MOSCOU
Concentració a l’aeroport de Manises a les 04.00 hres del matí. Vol a Moscou via Zurich. Trasllat a l’hotel. Sopar (inclòs) i allotjament.

6 d’agost MOSCOU
Visita pel centre històric i principals monuments de Moscou. Des de l’avinguda Tverskaya, fins a la Universitat Lomonósov, el Monestir de Novodévichi amb el “Llac dels Cignes”, Dinar inclós. El riu Moskvà, el carrer Arbat, veient la catedral de San Salvador…, Galeria Tretyakov, pinacoteca amb més de 130.00 obres, un excepcional panorama històric de l’art rus.

7 d’agost MOSCOU
Excursió al monestir de Serguiev Posad, un dels centres més de l’Església ortodoxa i seu del Patriarca de les Rússies. Dinar i visita al Kremnlin amb les seues catedrals i l’armeria, passeig pel centre històric.

8 d’agost MOSCOU- SANT PETERSBURG
Gaudirem d’un interessant recorregut pel Metro de Moscou, considerat el “palau del poble”, on es van utilitzar materials procedents de tots els racons del país, volent simbolitzar la unitat soviètica. Visita a la catedral de Crist Redemptor, dinamitada en 1931 i reconstruïda com l’original en 2000. Passeig pel barri Zamoskvorechye dels segles XVIII i XIX i pel barri de la fàbrica de xocolates «Octubre Roig”. Dinar inclós. Trasllat a l’estació de tren. Eixida en tren cap a Sant Petersburg. Arribada i trasllat a l’hotel.

9 d’agost SANT PETERSBURG
Visita panoràmica de la ciutat coneguda com la “Venècia del nord” pels seus canals. Amplies avingudes, solemnes palaus, luxoses botigues i cars restaurants. Visita del Mercat Kuznechny, el més famós, la fortalesa de Pere i Pau, origen de la ciutat. Dinar inclòs i visita al palau imperial d’Hivern i el Museu de l’Ermitatge, un dels més importants i més bonics del món. Visita al barri Pushkin.

10 d’agost SANT PETERSBURG
Excursió a Peterhof, el “Versalles rus”, residència d’estiu dels tsars, amb l’immens jardí amb 150 fonts. Retorn en aerodeslitzador (hidrofoil), Dinar inclòs. Visita de la Iglesia de San Salvador de la Sang Vessada, Catedral la Mare de Déu de Kazán. Anirem a la Catedral de San Isaac, on pujarem a la seua cúpula.

11 d’agost SANT PETERSBURG
Excursió a Pushkin i al Palau de Catalina, una de les més belles residències imperials amb la cambra d’Ambre. Dinar i visita del refinat Pavlosvsk, amb uns dels jardins millors d’Europa. Pararem a la Catedral de Sant Nicolau dels Mariners, on podrem gaudir del cant ortodox.

12 d’agost SANT PETERSBURG
Visita al monestir d’Smolny amb els apartaments i oficines de Lennin. Passeig per l’Avinguda Nevsky, la via principal, amb els palaus Anichkov o Stroganov, els edificis Eliseev i Singer, el teatre Mikhailovsky, , els magatzems Gostiny Gdov… Dinar i visita del Monestir (“Laura”) Alexander Nevsky amb el cementeri Tijvin, on descansen Chaikovski i Dostoievski el luxós Palau Yusúpov, on fou assassinat, fa 100 anys, Rasputín. Creuer pels canals.

13 d’agost SANT PETERSBURG – VALÈNCIA
Desdejuni i a l’hora anunciada, des de l’hotel, trasllat a l’aeroport per a prendre el viatge de retorn a València via Zurich.

PREU PER PERSONA: 1480 euros + 170 de taxes d’aeroport
SUPL. POR HABITACION INDIVIDUAL: 490 euros

Ens acompanyaran:

Alfons Llorenç, periodista i escriptor.

INCLOU:
• Tiquet d’avió d’anada i tornada des de València via Zurich (anada a Moscou i tornada des de Sant Petersburg).
• Tiquet de tren diurn d’alta velocitat entre Moscou i Sant Petersburg.
• Hotels de 4 **** sup. amb bona situació, segons el programa.
• Règim de mitja pensió amb 7 dinars i 1 sopar
• Totes les visites (amb tiquets d’entrada) que s’indica en el itinerari.
• Tiquet per al creuer pels canals.
• Assegurança de viatge.

Informació addicional

Pes170 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “MOSCU I SANT PETERSBURG. L’ENCÍS ESPLENDORÓS DE LES JOIES DE RÚSSIA”