CRACÒVIA I ZAKOPANE (DEL 13 AL 20 D’AGOST)

1.295,00  (+100,00 taxes d'aeroport)

ELS MAJESTUOSOS PAISATGES DE POLONIA: CRACÒVIA I ZACOPANE

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

ITINERARI

13 D’AGOST

Vol des de València cap a Cracòvia

14 D’AGOST – CRACÒVIA
Visita de Cracòvia – antiga capital de Polònia i centre cultural del país. Visita al Pujol de Wawel amb el seu Castell Real d’estil renaixentista, la Catedral Gòtica amb les seues espectaculars capelles, criptes, sarcòfags i tombes de reis i ducs polonesos, el Casc Vell amb la Plaça del Mercat, una de les més grans d’Europa, la famosa Llotja de Draps que acull en el seu interior petites tendes d’artesania i una nombrosa col·lecció de pintura polonesa, Església de Santa María (Mariacki). En el seu interior es troba l’altar de Vito Stoss, que és considerat una joia de l’art gòtic, un dels més preciosos retaules de tota Europa
Visita del Museu de la Universitat Jagelónica (Collegium Maius) on va estar Nicolás Copèrnic .
Dinar un restaurant local. A la vesprada continuarem pel barri jueu Kazimierz, el centre de la vida religiosa i social de la Cracòvia jueva, fins a la deportació en massa de la comunitat local durant l’ocupació nazi. Passegem pel famós carrer Szeroka en la qual fins avui es poden visitar la Sinagoga Remuh.
15 D’AGOST – CRACÒVIA – WIRLICZKA

Eixida cap a Auschwitz · Visita de l’antic Camp de Concentració i Extermini Nazi Auschwitz (entrada inclosa). Per a la població polonesa, Auschwitz, és un símbol particular del propi patiment, també martiri de St. Edith Stein i de Sant Maximilià Maria Kolbe. Declarat Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO · Sortida cap a Wieliczka · Dinar en un restaurant local. Després , anirem a Wirliczka, per visitar a les Mines de Sal, un impressionant conjunt de cambres, capelles i galeries subterrànies esculpides amb sal gemma, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Tornada a Cracòvia.

16 D’AGOST– Pieskowa Skala – Ruta del Niu de l’Àguila – CRACOVIA

Visita de Pieskowa Skala, amb el seu castell que fou construït en estil gòtic pel rei Casimiro el Gran al segle XIV i reconstruït més tard al segle XVI en estil renaixentista. La bellesa de la Pieskowa Skala és sobretot donada per la seua fantàstica ubicació. El castell està situat en una roca inaccessible, envoltada d’un paisatge espectacular.
Després de dinar eixirem cap a la Ruta dels Nius d’Àguila, on passejarem pel ric paisatge càrstic de la Meseta de Cracovia i Czestochowa; blanc calís de turons rocoses, coves i barrancs, copiosos brolladors, així com una flora i fauna molt diverses i nombroses ruïnes de castells medievals. Al llarg de la línia de castells i torres defensives s’ha traçat la denominada Ruta dels Nius d’Àguila, formada per una sèrie de ruïnes de diverses desenes de fortaleses procedents del segle XIV i XV situats sobre pujols i roques calcàries. Una part d’ells fou fundada pel rei Casimiro el Gran, altra pertanyia a diversos bisbes i prínceps. Hui en dia, pintoresques ruïnes que formen part del paisatge.
Visitarem el Castell d’Ogrodzieniec, el qual va formar l’exemple més impressionant i bell de totes les fortaleses de la Ruta dels Nius d’Àguila.
Tornada a Cracòvia.
17 D’AGOST – CRACOVIA – SROMOWCW WYZNE – CHOCHOLÓW – ZAKOPANE
Eixida cap a Sromowce Wyzne, passeig en barca pel riu Dunakec, dinarem i ens desplaçarem cap a Chocholów, visitarem la ciutat amb les seues cases i esglésies de fusta típiques d’aquesta regió.
A la vesprada ens desplacem a Zakopane.

18 D’AGOST – ZAKOPANE

Visitarem Zakopane, capital hivernal de Polònia que es troba en serralades de les Tatras, farem una passejada per la part central de la ciutat, que s’anomena Krupówki. Pujarem en funicular a una de les seues muntanyes més boniques, Gubalówka des d’on es veu una magnifica panoràmica de la serralada.
Després de dinar passejarem amb carruatge, una parada per rostir salsitxes en la foguera.

19 D’AGOST – ZAKOPAEN – MORSKIE OKO- ZAKOPANE
El nostre últim dia en Zakopane el dediquem a la Pujada al Morskie Oko (Ull del mar), un llac de color maragda al sud-est de Zakopane, entre els cims de les muntanyes

20 D’AGOST – ZAKOPANE – CRACÒVIA – VALÈNCIA

Trasllat a l’aeroport de Cracòvia per tornar a València

 

ENS ACOMPANYARÀ PACO BAIXAULI

 

Concentració a les 10:30 h al hall de l’aeroport de Manises.

 

INCLOU

Vols València – Cracòvia . València

MP amb dinars

Autobús per a tot el recorregut

Entrades de l’itinerari

Hotels

Assegurança de viatge

Informació addicional

Pes100 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “CRACÒVIA I ZAKOPANE (DEL 13 AL 20 D’AGOST)”