Marcador de posició

Els castells del Loira

Un viatge per a recordar-lo tota la vida… ELS CASTELLS DEL LOIRA, UN EXCEPCIONAL PAISSATGE CULTURAL, A LA VORA DE LA FRESCOR D’UN RIU. El Loira no és sols, amb mil kilòmetres, el riu més llarg de França. És sobre tot l’espina dorsal de la seua història, reflectida en les seues aigües. Sense aquesta vall no es comprendria el país actual. Entre l’esplendor de la natura amb una meravellosa flora i fauna, el verd dels boscos, els prats, les illes i les vinyes, vies romanes, abadies benedictines, castells medievals, palaus reials, bucòlics casals, impressionants catedrals…Un miracle desenvolupat al llarg de més de dos mil anys, la base de l’”art de viure a la francesa”. Un paisatge cultural excepcional, un testimoni dels valors humans y del desenvolupament harmoniós entre les persones i el seu entorn natural, un contenidor de la memòria col·lectiva de la humanitat, de l’impacta dels ideals del Renaixement i de l’il·lustrat Segle de les Llums en el disseny de l’actual Europa. A. Ll.

Detalls del producte

ITINERARI

 

10 AGOST VALÈNCIA- NANTES- TOURS

A l’hora indicada, eixida des de l’aeroport de Manises en vol directe a Nantes. Passarem per Angers, antiga capital de l’Anjou, per a arribar a Tours, famosa pels seus monuments, els seus vins i el seu polit francès. Sopar i allotjament.
11 AGOST TOURS

Visita a la ciutat coneguda com le jardin de la France (‘el jardí de França’), construïda entre dos rius, el Loira i el Cher . Amb notables parcs i edificis blancs amb teulades d’ardòsia blava, famosa pel seu nucli antic, le Vieux Tours, ple d’encís amb cases d’estil medievalde fusta i vius colors, la plaça Plumereau, l´Hotel de Ville, l’Abadia de Sant Martí o la catedral de Saint Gatien.

 

12 AGOST AZAY-LE-RIDEAU/- CHINON-USSÉ-VILLANDRY

Anirem a Azay-le-Rideau, un dels castells més bells de la Vall del Loira, autèntica joia del renaixement francès, a Chinon, una petita ciutat d’origen romà, anomenada“la flor del jardí de França”, relacionada amb Joana d’Arc i els reis Enric II, Ricard Cor de Lleó i Felip August, a Ussé, una antiga residència reial, i Villandry, un castell renaixentista amb interessants tarongerar, horts i jardins « à la française”

 

13 AGOST CHEVERNY- CHAUMONT SUR LOIRE AMBOISE

Visita al castell de Cheverny, palau elegant i exquisit,model de l’arquitectura renaixentista amb jardins a la francesa i a l’anglesa al castell de Chaumont-su-Loire, síntesi perfecta entre una fortalesa del segle X i un castell del segle XV, on van residir Lluís XII, Francesc I, Enric III Caterina de Medicis i l’astròleg profeta Nostradamus. i a la preciosa ciutat d’Amboise, potser la més bonica del Loira, seu de la cort reial francesa, on va viure els darrers anys de vida Leonardo da Vinci, a l’imponent castell-palau.

 

14 AGOST CHAMBORD-BLOIS-

Excursió al castell de Chambord, una obra mestra considerada el cim del que pot construir l’esperit humà, el somni del rei humanista Francesc I, a Blois amb un castell-palau que és referent del renaixement francès, construït per Lluís XII, escenari de l’assassinat del duc de Guisa, origen de les Guerres de Religió del segle XVI. i a

 

15 AGOST VALENÇAY-LOCHES-CHENONCEAU

Descobrirem l’espectacular Castell de Valençay, amb els seus parcs i jardins, que, construït el 1540, del que George Sand va escriure que “aquest indret és un dels més bells de la Terra”, on va passar un daurat exili la família reial espanyola des de 1808. Anirem a l’encisadora ciutat medieval de Loches, com eixida d’un conte de fades, “vigilada” por la més alta i antiga Torre de l’homenatge d’Europa (1013) i al castell de Chenonceau, el “castell de les Dames” per haver est6atr governat durant cinc segles per sis dones importants com Diana de Poitiers, Caterina de Médicis, Gabrielle d’Estrées, Lluïsa de Lorena, la senyora Dupin i madame Pelouze.

 

16 AGOST ABADIA DE FONTEVRAUD- SAUMUR

L’abadia de Santa Maria de Fontevraud, romànica de 1099, és el centre espiritual de la vall del Loira, el lloc on s’enterraren els reis de la dinastia Plantagenet, com la cèlebre Elionor d’Aquitània, en uns sepulcres policromats, autentiques obres mestres del segle XII. Anirem al castell de Saumur, dels segles X i XII, d’una bellesa extraordinària, entre vins i cavalls.

 

17 AGOST TOURS- NANTES- VALENCIA

Temps Lliure. A l’hora convinguda anirem a l’aeroport de Nantes, per a prendre el vol directe de retorn a València.

 

ENS ACOMPAYARÀ: SALVA CALABUIG

PREU PER PERSONA: 975 EUROS + 75 DE TAXES D’AEROPORT

Supl. Habitació individual: 300 euros

 

INCLOU:

Vol DIRECTE València-Nantes-València
Bus per a tot el recorregut
7 nits d’hotel *** a Tours
2 mitjes pensions i 5 allotjaments i desdejuni
Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Els castells del Loira”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat