Baviera

BAVIERA, EL ROMANTICISME DEL ALPS ALEMANYS. SENDERISME CULTURAL EN ELS ALPS DE BAVIERA. La pàtria de la cervesa ens ofereix una bellesa majestuosa. Una natura intacta, un aire pur, una riquesa cultural extraordinària, uns pobles mitgevals plens d’encís, unes ciutats dinàmiques, la càlida hospitalitat i l’entusiasta jovialitat bàvara… Els castell meravellosos, els palaus fastuosos, les esglésies barroques, l’harmonia entre la tradició i la modernitat, els boscos mítics i els aguts cims blancs de neu, rius nets i els llacs d’aigües clares, l’ambient romàntic dibuixen un paradís on viure en plenitud i us esperó per a explorar uns paisatges sublims. A. Ll.

Descripció

ITINERARI

 

1 D’ AGOST: VALENCIA-MUNIC- BERCHTESGADEN

Concentració a les 08:00 hores del matí a l’aeroport de Manises. Vol directe a Munic. Trasllat a l’hotel i repartiment de les habitacions. Passejada de contacte per conèixer la ciutat. 2 nits a Berchtesgaden.

 

2 AGOST EL LLAC KÖNIGSEE I LA CASCADA DEL RÖTHWAND

(Ruta de senderisme de nivell BAIX/MITJÀ 6,5 Km – 350 m de pujada – 350 m de baixada – Hores caminant: 3 h + parades. Es pot fer només la primera part de la ruta i transformar-la en nivell baix, quedant-se a gaudir més temps del llac Obersee). Excursió per la vall glacial que formen els llacs Obersee i Königssee, de bellesa semblant a la dels fiords noruecs. Recorrerem amb vaixell elèctric les aigües pures del llac l’impressionant panorama de parets verticals, verds boscos, cascades i aigües cristal·lines.

 

3 AGOST VALL DEL WIMBACH- ALPS BAVARESOS CENTRALS

( Senderisme de nivell BAIX.5 Km – 150 m de pujada – 150 m de baixada – Hores caminant: 2 h + parades) Recorregut per la impressionant vall glacial del riu Wimbach, en la cara oest del Watzmann, el cim més alt del Parc Nacional de Berchtesgaden ( 2713 m). Allotjament 3 nits Garmisch- Partenkirchen.

 

4 AGOST LA VALL DE ETTAL- OBERAMMERGAU

(Ruta de senderisme de nivell baix. 9 Km – 140 m de pujada – 170 m de baixada – Hores caminant: 3 h + parades). Anirem a Linderhof, l’únic palau del rei Lluís II de Baviera construït íntegrament abans de morir, proper a Ettal amb el seu monestir benedictí que originà aquesta ciutat i a Oberammergau, petit poble, famós per les seues pintures barroques al fresc en les façanes de les cases.

 

5 AGOST CASTELL DEL REI BOIG- LLAC ALPSEE

(Ruta de senderisme de nivell baix. 8 Km – 285 m de pujada – 450 m de baixada – Hores caminant: 3 h + parades). Podrem prendre el bany al bell llac Alpsee i visitar el conegut Castell del Rei Boig, Lluís II, una dramàtica i romàntica fortalesa amb interiors decorats amb pintures murals d’escenes de les òperes de Wagner.

 

6 AGOST GOLA DEL PARTNACHKLAMM- MITTENWALD- MUNICH

(Ruta de senderisme de nivell baix mitjà. 7 Km – 450 m de pujada – 450 m de baixada – Hores caminant: 3,5 h + parades. Es pot fer només la primera part de la ruta Anirem a l’espectacular Gola del Partnachklamm, situada als voltants de Garmisch, vora l’estadi olímpic de salts d’esquí,escenari de la competició de l’1 de gener. A la vesprada trasllat a Munic Allotjament 2 nits a Munic hotel 4* en el centre de la ciutat.

 

7 AGOST MUNIC

Visita a la ciutat de Munic amb un guia cultural local per gaudir d’aquesta impressionant ciutat moderna, cosmopolita, amb molt a veure (museus, jardins anglesos, canals, avingudes, palaus… i per degustar la beguda nacional en els seus “jardins de cervesa”, els Biergarten. Temps lliure.

 

8 AGOST MUNIC- VALÈNCIA

A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport de Munic i vol directe a Valencia.

 

ENS ACOMPANYARÀ: OSCAR HERNANDEZ CABALLERO (GUIA OFICIAL TITULAT EN ALEMANYA).

PREU PER PERSONA: 1095 EUROS + 110 DE TAXES D’AEROPORT

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL: 275 EUROS

 

INCLOU:

* Vol directe València-Munic-València.

* Bus per a tot el recorregut

* Allotjament en hotels seleccionats de ***/**** en Mitja Pensió

* Assegurança de viatge amb cobertures especials per a senderisme en Alemanya

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Baviera”