Conca

MOLT MÉS QUE LA CIUTAT ENCANTADA.

La província de Conca coneguda principalment per les Cases Penjants i la Ciutat Encantada té, per als amants de la natura, infinitats de senders que ens adrecen cap a les gorges més impactants, que podem gaudir a pocs kilòmetres de casa nostra, envoltades per grans extensions de masses forestals. Les rutes no són gaire llargues, però els amants de la fotrografìa tindran el goig d´emportar-se amb les seues càmeres imatges de paisatges impactants. PSP

Descripció

26 D’ABRIL  VALÈNCIA – GORJA DE BETETA I SUMIDERO DE MATA BURROS – CONCA

A les 8:00 hores eixirem del carrer Xàtiva (vorera de l´Institut Lluís Vives) per agafar carretera cap a Conca. Visitarem la Gorja de Beteta que és la canonada fluvial més espectacular i bonica de la Serrania de Conca. És recorreguda pel Riu Guadiola, que ha escarbat en la roca calcària el fons i estrettall, per on caminarem al voltant de 6 Km per gaudir el penya-segats verticals de més de 80m d´altura i una densa vegetació on predominen el til.ler.

 

27 D’ABRIL  GORJA DE SOLAN DE CABRAS

Conegut és el manantial que dóna nom a aquesta gorja, ja en temps dels romans eren conegudes les propietats curatives d´aquestes aigües. Envoltats per arbusts de boix i bedoll, en suau pujada arribarem al Cim de Penya-roja, passant pel Mirador del Rey, on hi podrem gaudir de les vistes panoràmiques de tota la gorja. El recorregut és de 6 Km en pujar i tonar al Balneari. Cap al vespre anirem al naixent del Riu Mundo,paratge singular i emblemàtic de la Serrania Conquense , en suau passejada pels voltants gaudirem d´unfrondós bosc de pins.

 

28 D’ABRIL  GORJA DEL XÚQUER – VALÈNCIA

La ciutat de Conca, vorejada per les gorges del Huecar i del Xúquer, será l’escenari de l’última passejada. Al llarg de 5 km veurem altres prespectives de la ciutat caminant per distints senders que baixen fins el riu i gaudir de les aigües verdes on podrem veure alguna truita i altres espècies de peixos. En acabar la visita, tornada a València, on arribarem per la vesprada-nit.

 

INCLOU

· Bus per a tot el recorregut.
· Hotel ***/****.
· Mitja pensió.
· Assegurança de viatge.

 

GUIA

Pere Peiró, guia d’Esplai Viatges especialista en senderisme.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Conca”