Budapest

BUDAPEST, LA PERLA DEL DANUBI. (Amb el poble on va nàixer la reina Violant, la muller de Jaume I).

Budapest, la ciutat més bonica del Danubi segons l’escriptor Claudio Magris. Situada al centre geogràfic d’Europa, és també una de les grans metròpolis del continent. Antic assentament celta i romà, capital medieval de les tribus magiars comandades pel mític Árpád, rep el nom actual de la fusió de les antigues Obuda, Buda i Pest, quan amb Viena era una de les dues resplendents capitals del gran Imperi austrohongarès. Famosa pels seus fastuosos balnearis i pels monuments Patrimoni de la Humanitat, a la vora del mític Danubi, la capital d’Hongria s’ha convertit els darrers anys en un dels destins més desitjats de tot Europa. I, un referent per a les valencianes i els valencians: allí va nàixer la nostra primera reina, Violant d’Hongria. A. F.

Descripció

ITINERARI:

 

16 DE MARÇ.- VALENCIA-ZURICH-BUDAPEST

Concentració al hall de l’aeroport de Manises a les 12:40. Arribada a Budapest via Zurich, repartiment d’habitacions i passeig de contacte amb la ciutat per l’Avinguda Andrássy.

 

17 DE MARÇ.- BUDAPEST

Visita a Buda. Veurem el Castell amb el Palau Reial, el Baluard dels Pescadors, l’Església de sant Maties, patrimoni de la Humanitat, el Laberint del Castell i el Pont de les Cadenes. Per la vesprada, entrada al modernista Balneari Gellért, el més famós de Budapest, amb banys termals i banys turcs. Passeig pel Danubi.

 

18 DE MARÇ.- BUDAPEST

Visita a Pest. Coneixerem el Parlament, un dels més fastuosos del vell continent, la Basílica de Sant Esteve, la Sinagoga i el Museu Nacional d’Hongria. Passejarem des de la Plaça dels Herois i el balneari Széchenyi, i per l’Avinguda Andrássy, patrimoni de la humanitat, amb palaus renaixentistes, fins el carrer Váci. Possible entrada opcional a un espectacle de la Gran Òpera de Budapest, una de les millors d’Europa.

 

19 DE MARÇ.- ESZTERGOM,VISEGRÁD I SZENTENDRE

Visitarem les ciutats de Visegrád, amb una imponent ciutadella i les ruïnes de l’antic palau reial d’estiu, Szantendre (San Andreu), amb nombrosos museus i galeries d’art i Esztergom, antiga residència dels reis hongaresos, on va nàixer la primera reina dels valencians, Violant d’Hongria, esposa de Jaume I.

 

20 DE MARÇ.- BUDAPEST-ZURICH-VALENCIA

Temps lliure per darreres visites pel centre de Budapest. A l’hora prevista, transport fins l’aeroport i tornada a València.

 

PREU PER PERSONA: 680 + 120 de taxes d’aeroport

Ens acompanyarà: Albert Forment

 

INCLOU:

– Vol des de València – Budapest – València (via Zurich)

– Trasllats aeroport-hotel-aeroport

– Hotel **** situat al centre de la ciutat

– Mitja pensió

– Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Budapest”