BOLONYA I RAVENNA, L’ESPLENDOR D’ITÀLIA EN ESTAT PUR (DEL 2 AL 8 D’ABRIL)

995,00  (+95,00 taxes d'aeroport)

SKU: N/A Categoria:

Descripció

ITINERARI

2 D’ABRIL: VALÈNCIA – BARCELONA – BOLONYA

Trasllat a Barcelona per prendre el vol directe a Bolonya. Trasllat a l’hotel, allotjament i passeig pel centre de la ciutat.

3 D’ABRIL: BOLONYA

AL matí visitarem l’immensa Basílica gòtica de Sant Petroni. Pujarem a la Torre dels Asinelli, l’Archiginnasio on es troba la seu de la Universitat i el fascinant teatre anatòmic, tot seguit visitarem Santa Maria Della Vita i la Seu de San Pietro amb el grandiós Pianto de Terracota. Completarem amb la visita a Sant Estefano, un impressionant conjunt de set esglésies romàniques i preromàniques. Despres de dinar veurem l’Oratori de Santa Cecilia i Sant Giaccomo Maggiore, per acabar la joranda amb la visita a l’església dels dominics on es troba soterrat Sant Domènec, on és podrem delectar amb obres d’artistes com Guido Reni o Michelangelo.

4 D’ABRIL: BOLONYA – MANTOVA

Eixida a Mantova on visitarem la Catedral, amb un magnific Campanile romànic amb elements gòtics obra de Gulio Romano. Tot seguit visitarem unes de les obres mestres d’Alberti, les esglésies renaixentistes de Sant Andreu i Sant Sebastià. Per continuar amb la visita al Plazzo Ducale, Castello di San Giorgio on es troba la gran obra de Mantegna la “Camera degli sposi”. Despres de dinar visitarem Sant LLorenç un edifici pre-romànic inspirat en el Sant Sepulcre de Jerusalem. Tornada a Bolonya.

5 D’ABRIL: MÒDENA

Vista a Mòdena: Torre Ghirlandina, La Piazza Grande, el Duomo… tot un conjunt romànic Patrimoni de la Humanitat. A la vesprada tornarem a Bolonya.

6 D’ABRIL: BOLOGNA – FERRARA- RAVENNA

Eixida a Ferrara on ens trobarem tot un seguit d’imponents palaus, el Palazzo dei diamanti o el Palazzo Schiafanola amb sales cobertes de frescos. Visitarem el CAstello Estense, imponent fortalesas medieval on vivien els ducs de Ferrara, en les seues estances admiraren les magnífiques pintures. Després de dinar ens dirigirem al Monastero del corpus Domine, el lloc on està soterrada Lucrecia Borja i altes membres de la família Este. Desprès visitarem el Ghetto de Ferrara i passetjarem els seus carrers.

7 D’ABRIL: RAVENNA

Visita a la històrica ciutat de Ravenna: Gala Placidia, Sant Vitale, Baptisterio Neoniano, Sant Apolinar Nuovo, Capella de Sant Andreu. Un conjunt excepcional d’edificis bizantins amb impressionants decoracions amb mosaics. El Baptisteri Arrians i Sant Francesc, on es troba la tomba de Dante. Despres de dinar ens desplaçarem al Mausoleu de Teodoric i Sant Apollinar in classe.

8 D’ABRIL: RAVENNA -BOLONYA – BARCELONA- VALENCIA

Trasllat a Bolonya, on agafarem el vol directe a Barcelona. Una vegada a Barcelona ens transalladarem en autobús fins a València.

 

ENS ACOMPANYARÀ: SALVA CALABUIG

INCLOU:

VOLS BARCELONA – BOLONYA- VALÈNCIA

TRASLLAT EN AUTOBÚS VALÈNCIA – BARCELONA -VALÈNCIA

HOTELS ***/****

MITJA PENSIÓ

ASSEGURANÇA DE VIATGE

Informació addicional

Pes95 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “BOLONYA I RAVENNA, L’ESPLENDOR D’ITÀLIA EN ESTAT PUR (DEL 2 AL 8 D’ABRIL)”