(DEL 14 AL 28 D’AGOST) A LA CONQUESTA DE L’OEST AMERICÀ

3.990,00  (+375,00 taxes d'aeroport)

A LA CONQUESTA DE L’OEST AMERICÀ

MISSIONS, PARCS NATURALS I LES SEUES GRANS CIUTATS

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

ITINERARI

A LA CONQUESTA DE L’OEST AMERICÀ
Missions, parcs naturals i les seues grans ciutats

14 AOGOST.- VALÈNCIA – ZURIC – LOS ANGELES
Presentació a l’aeroport de València, vol a Los Angeles, via Zuric. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

15 AGOST.- LOS ANGELES – SAN DIEGO
Eixida cap a San Diego, la ciutat coneguda com “La ciutat jardí al costat del mar”, per visitar la Missió de Sant Diego d’Alcala, la primera missió franciscana establerta a la regió espanyola de l’Alta Califòrnia a Nova Espanya. Va ser fundada el 1769 pel frare Juníper Serra a la zona habitada per amerindis KUMEYAAY. La missió i els territoris del costat van rebre el nom de l’espanyol Sant Didacus més conegut pel seu nom castellanitzat de San Diego. Visita també de la Missió de Sant Joan Capistrano (visita amb audioguies), erigida pel Pare president de les missions d’Alta Califòrnia, fra Juníper Serra, l’any 1776. Conté l’edifici més antic en ús de Califòrnia i és probablement la més reconeguda de les missions californianes. Allotjament.

16 AGOST.- SAN DIEGO – PHOENIX SCOTTDALE
DESDEJUNI a l’hotel. Eixida a través del desert de Califòrnia i Arizona fins arribar a Phoenix. Farem una parada per visitar el Poble Fantasma Castle Dome Mines de Yuma. Allotjament.

17 AGOST.- PHOENIX SCOTTDALE – SEDONA – GRAND CANYON
DESDEJUNI a l’hotel. Seguirem ruta cap al Parc Nacional Grand Canyon, parant a la pintoresca ciutat de Sedona. Arribada i allotjament.

18 AGOST.- GRAND CANYON – MONUMENT VALLEY – KANAB
Al matí visita del Gran Canó. Tot el que veurem és un veritable paradís per als amants de la natura i la fotografia. Després de visitar diversos llocs d’interès continuarem camí passant novament per la Ruta 66 i parant a la Presa Hoover. Continuació a Monument Valley, visita i continuació a Kanab. Allotjament.

19 AGOST.- KANAB – BRYCE CANYON – ZYON – LAS VEGAS
Eixida per visitar el Parc Nacional “Bryce Canyon” amb les seues espectaculars formes i colors que ens deixaran bocabadats. Continuarem al Parc Nacional Zyon, famòs pels seus paisatges únics. Continuació fins a Las Vegas. Arribada i allotjament.

20 AGOST.- LAS VEGAS
Temps lliure fins l’hora acordada per començar la visita nocturna de la Ciutat de Las Vegas; la primera parada serà al icònic cartell “Welcome to Fabulous Las Vegas”, des d’ací començarem el recorregut pel Strip, el més famòs carrer de la ciutat; veurem les fonts del Bellagio, els pirates de Treasure Island, l’erupció del volcà del Mirage, etc. Continuarem a l’històric downtown per veure el mundialment famós “show” de Llums i So del Carrer Fremont. Retorn a l’hotel i allotjament.

21 AGOST.- LAS VEGAS – YOSEMITE
Eixida cap al Parc Nacional de Yosemite. Hui farem un trajecte passant pels paisatges espectaculars de la Vall de la Mort. Arribada a Yosemite i allotjament.

22 AGOST.- YOSEMITE – SAN FRANCISCO
DESDEJUNI a l’hotel. Exida per la visita del Parc Nacional. Yosemite sorprèn pel seu frescor alpí, els seus paisatges de grans pins i les seues catarates. Descobrirem els increïbles penya-segats, els diferents colors de les seues roques, Half Dome, la Vall de Yosemite, les Catarates Bridalveil i Yosemite. Finalitzada la visita, eixida cap a San Francisco. Arribada i allotjament.

23 AGOST.- SAN FRANCISCO
Visita a la ciutat incloent els llocs d’interès i barris: Downtown, Chinatown, Civic Center, Catedral de St Mary, Twin Peaks, Parc i Pont de Golden Gate, Alamo Square, per concloure en el Fisherman ‘s Wharf. També visitarem la Missió de Sant Francesc d’Assís, coneguda també com Missió Dolors. Va ser erigida pels frares franciscans Francesc Palou i Pere Cambón en 1776, sota l’administració del Pare president de les missions d’Alta Califòrnia, fra Juníper Serra. A la tarda coneixerem la història de la presó més coneguda del planeta: Alcatraz. Eixida en ferri des del moll 33 del Fisherman ‘s Wharf. Després d’una breu travessia en la qual gaudir d’unes inigualables vistes tant de la ciutat com de la pròpia illa d’Alcatraz, es trobarà dins de la presó, on té inclosa una visita autoguiada amb uriculars que explicaran la història i nombroses anècdotes esdevingudes a “La Roca”. Retorn al port en ferri des d’on tornarem a l’hotel en el famós tramvia es San Francisco. Allotjament.

24 AGOST.- SAN FRANCISCO
Eixida cap a la Vall de Napa. Visita d’un celler amb tast inclòs a la vall de Napa. Temps lliure per dinar. De tornada a San Francisco parada a Sausalito i temps lliure per passejar per aquesta colònia d’artistes i visitar les seues galeries d’arts, botigues, cafès. Allotjament.

25 AGOST.- SAN FRANCISCO – CARMEL – MONTEREY
Eixida per carretera cap a Carmel. Una vegada a Carmel, passejarem pel seu centre històric i veurem les seues exclusives boutiques i galeries d’art. A continuació, recorrerem la millor part de “17-Mile Drive”, un preciós tram de carretera ple de mansions, atraccions i camps de golf. La nostra següent parada serà Monterey, on visitarem el famós Cannery Row, el nou passeig marítim construït sobre antigues envasadores de sardines. Arribada i allotjament.

26 AGOST.- MONTEREY – SAN LUIS OBISPO – SANTA BÀRBARA – LOS ANGELES
Eixida cap a San Luis Obispo i Santa Bàrbara. Continuació a Los Àngeles, arribada i visita de la ciutat. Passant pels carrers comercials de Beverly Hills, Hollywood, Sunset Boulevard i zones residencials. Retorn a l’hotel i allotjament.

27 AGOST.- LOS ANGELES – ZURIC
A l’hora prevista, trasllat a Little Tòquio, on podran fer una volta i gaudir d’aquest peculiar barri. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per prendre el vol a Zuric. Menjars i nit a bord.

28 AGOST.- ZURIC – VALÈNCIA
Arribada a Zuric i connexió amb vol destinació final València.

PREU PERSONA 3990 + 375 DE TAXES D’AEROPORT
Supl. Habitació individual: 1200

Ens acompanyarà: ROSA SANCHEZ, Llicenciada en Filòlogia anglesa i professora.

INCLOU.-
* Bitllet de línia regular en classe turista de la companyia Swiss, amb eixida i tornada des de València (Via Zuric).
* Allotjament als hotels **** indicats
* Bus per a tot el recorregut.
* Guia local tot el viatge.
* Ferry a Alcatraz
* Règim de Sols allotjament + 3 desdejunis.
* Entrades incloses:

– Missió Sant Joan Capistrano.
– Missió San Diego Alcalá.
– Castle Dome Mini & Ghost Town.
– Nacional Bryce Canyon
– Parc Nacional Bryon
– Parc Nacional Grand Canyon.
– Parc Nacional Yosemite.
– Missió Sant Francesc d’Assís.
– Alcatraz.
– 17 Mile Drive.

Informació addicional

Pes375 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “(DEL 14 AL 28 D’AGOST) A LA CONQUESTA DE L’OEST AMERICÀ”