viatges-italia-roma

Cap d’any a Roma

CAP D’ANY A ROMA DESCOBRIR LA ROMA DELS BORJA UN CAP D’ANY DIFERENT. Els Borja són la família valenciana més universal, la més coneguda i famosa de la història i la literatura, una de les que més ha influït en el món. La seua intervenció en la Roma i la Itàlia del Renaixement, i en la pròpia Església, fou decisiva. No obstant, han estat envoltats pels negres vels de l’oprobi i els encara més obscurs del menyspreu i el desdeny. En la mateixa Roma, el principal escenari de la seua acció, encara s’amaguen les seues grans realitzacions i aportacions a l’art, la cultura, l’urbanisme i la Història.

L’aventura que proposem és la de re-descobrir junts, en la ciutat més visitada del planeta, els grandiosos espais dels Borja. Seran els Borja els qui ens conduiran als seus colossals llocs, llocs en el cor de la capital de l’orbe on trobarem els bouets dels escuts borgians, com a Xàtiva o Gandia o València. Trobarem records de les comarques nostres, devocions valencianes i fins i tot, on passejarem per places on embolaven i corrien el “bou de foc”, feien falles o jugaven a la pilota els valencians que residien a Roma. A.LL.

Detalls del producte

ITINERARI

 

29 de desembre: VALÈNCIA-ROMA

Concentració a les 5h a l’aeroport de Manises. Vol directe amb destinació Roma a les 7 h. Trasllat en autobús a la residència, on s’allotjarem. Passeig de contacte amb la ciutat, recorrent les seues places més borjanes i característiques: Espagna, Trevi, Colonna, Montecitorio…

Caminarem des de la Trinità d. Monti, pel bellíssim Pincio, fins a Santa Maria del Popolo. Seguirem pel Mausoleu d’August i l’Ara Pacis fins al Castel Sant Angelo. Temps lliure. Visita opcional al Campidoglio i la Via dei Fori Imperiali.

 

30 de desembre: ROMA I ELS BORJA

La Roma dels Borja: Santa Maria dels Àngels, obra de Miquel Àngel- a les termes de Dioclecià, Santa Maria de la Victòria, piazza alle Quattro Fontane, Quirinal, piazza Barberini, via Vittorio Veneto, etc. A la vesprada passeig per la Roma dels Borja, Via de la Pilotta, Col.legi Romà San Ignazio, piazza Navona, Panteó, Sapienza, Santa Maria Sopra Minerva, Piazza Farnese, Campo dei Fiori, via i església de Montserrato amb les tombes dels papes Borja.

 

31 de desembre: ROMA-VATICÀ

Dia dedicat a la ciutat del Vaticà: Museus Vaticans, Sales de Rafael, Apartaments Borja, Capella Sixtina, Basílica de Sant Pere. Visita lliure al Castell de Sant Angelo. Assistència opcional a una cerimònia presidida pel Papa Francesc d’acció de gràcies per l’any que s’acaba.

(SOPAR DE CAP D’ANY A UN RESTAURANT ROMÀ)

Possibilitat de participar en la festa de la ciutat a la Plaça del Popolo.

 

1 de gener: ROMA

(Assistència opcional al pontifical i benedicció “urbi et orbe” de Cap d’Any del Papa). A una hora prudent, passeig des de Santa Maria la Major, La Salita Borgiana, (Residència de Vanozza Catanei), San Pietro in Vincoli, Coloseu, Sant Climent, SS Quatro Coronati, primera residència romana d’Alfons de Borja (Calixte III) i de Roderic de Borja (Alexandre VI), fins a San Joan del Laterà, basílica episcopal del Papa.

 

2 de gener: ROMA

Ens desplaçarem a visitar la gran basílica major que ens resta, San Paolo fuori le Mura. Després, pujarem al monte Aventino i visitarem Sant Anselm, el forat més famós de l’urbs, Santa Sabina l’església més antiga de Roma bastida a l’interior d’un temple romà, el circ Massimo, Santa Maria in Cosmedin, església de tradició greco cristiana que conté la Bocca della veritá, els temples de Portuno i Ercole i San Niccola in Carcere Tuliano, la seu cardenalícia d’Alexandre VI.

En acabant, travessant l’isola Tiberina, passejarem pel Trastevere fins l’hora de sopar.

 

3 de gener ROMA-VALÈNCIA

Temps lliure per a últimes visites i compres. Per la vesprada, a l’hora indicada, trasllat a l’aeroport amb posterior eixida, del vol directe amb destinació l’aeroport de Manises.

 

Ens acompanyarà Alfons Llorenç, periodista i escriptor

INCLOU:

Vols directes des de València
Allotjament en convent de monjes Valencianes (situat a la zona del Vaticà i amb transport públic.
Trasport en bus privat en Roma, per a les visites
Mitja pensió
Sopar de cap d’any

Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Cap d’any a Roma”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: