Marcador de posició

Cap d’any a Lisboa

LISBOA, UN CAP D’ANY D’EXCEL·LÈNCIA DE LA MÀ D’ESCRIPTORS, A LA CIUTAT DE LA MERAVELLA DE LES PARAULES. Lisboa va ser fundada per Ulisses, segons una llegenda. Però, potser, en arribar l’heroi Odisseu, rei d’Ítaca, va trobar algun fenici ja establert. Al vell port grec i a la petita ciutat, assentada sobre set turons, els romans, el van anomenar “Olissipo”, que canviaria a “Olissipona” o “Lissipona. Aquells molls al segle XV es convertiren en els més important del món, generant un segle d’or, paral·lel al de la ciutat de València, amb qui comparteix també el patronatge de sant Vicent de la Roda. A la vora de l’espill del Tajo, amb la lluna reposant en el castell de Sant Jordi o el sol foragitant les ombres del racons i perfumant de blancor de llum les cases d’alba pedra, ha anat teixint una història llarga, plena de descobriments, i una vida, cosmopolita, mestissa, sofisticada sovint comuna, germana, entre fados i manisetes, costeres i tramvies. De la mà de dos escriptors viurem la meravella de poder encetar un Nou Any, en un clima suau i una gent acollidora i càlida, en una gran, culta i bella ciutat que, com canta Amàlia Rodrigues: “Ven somnis i olor de mar,/ tempestes pregona./ El seu nom propi: Maria;/ son llinatge, Lisboa”. A.Ll.

Detalls del producte

ITINERARI

 

28 desembre, diumenge VALÈNCIA-BADAJOZ

Eixida a les 09.00 h des de l’Institut Lluís Vives (carrer de Xàtiva) de València amb direcció a Badajoz. Dinem pel camí. Arribada a Badajoz de vesprada. Passeig per la ciutat abans de sopar.

 

29 de desembre BADAJOZ-LISBOA (LA BAIXA- CHIADO)

De bon matí, eixida des de Badajoz direcció Lisboa. Arribada a l’hotel i distribució d’habitacions.

Passeig pel cor de la ciutat, el centre comercial, financer i institucional: A Baixa (de la Praça do Comércio a la praça da Figueira, Teatro Nacional, Rossio, elevador de Santa Justa), Convento do Carmo, Largo do Chiado i Cais do Sodré…. Anirem a alguns dels llocs més emblemàtics: el cafè “A Brasileira”, les estàtues de Fernando Pessoa i Luiz de Camões, la llibreria Bertrand, la més antiga del món, i la cerveseria Trindade, la primera de Portugal, etc.

 

30 de desembre LISBOA ANTIGA (CASTELO DE SAÔ JORGE, ALFAMA, MOURARIA)

Visitarem el “Castelo de Saõ Jorge” (Castell de Sant Jordi). Passeig pel barri mariner i laberíntic d’Alfama, bressol de Sant Antoni i del fado amb el mirador Postas do Sol, el monestir de Saõ Vicente de Fora, el mercat de la Feira da Ladra , la Sé de Santa Maria la Maior (la catedral), fins la Casa dos Bicos, del segle XVI, seu de la Fundação José Saramago. Visites opcionals: el Museu del Fado, mirador de Graça i Museu do Azulejo.

Anirem aBelém i la seua famosa Torre, a la vora del Tajo i vora la major obra de l’arquitectura manuelina, el Monestir de los Jerònims.

Temps lliure

 

31 de desembre SINTRA A ESTORIL

Anirem en autobús a Sintra amb el Palácio da Pena i el Castelo dos Mouros, amb la seua muralla sobre la muntanya i increïbles paisatges. Caminarem el centre de Sintra amb el Palácio Nacional, la Quinta da Regaleira, palau d’origen maçònic i templari amb coves, capelles i un pou iniciàtic. Passejada per Estoril, a la costa, referent del turisme d’alt nivell.

SOPAR EXTRAORDINARI DE CAP D’ANY AMB ESPECTACLE DE FADO INCLÒS.

 

1 generLISBOA (BARRIO ALTO)

No massa prompte, anirem en funicular a Restauradores agafarem o elevador da Glória, que ens portarà al mirador de Saõ Pedro de Alcântara, des del qual contemplarem les millors vistes de la ciutat de Lisboa. Des d’allí, farem un passeig fins al mirador de Santa Catarina, des del qual ens endinsarem pels carrerons de Bairro Alto, un dels més típics de la ciutat. Passejada en el mític eléctrico (tramvia) 28 pels barris emblemàtics de la ciutat: Mouraria, Graça, Alfama, A Baixa i Bairro Alto amb parada al Museu Pessoa.

 

2 de gener LISBOA-ALMAGRO

Matí lliure per a passejar, comprar algun record, fer maletes i acomiadar-se de la ciutat de Lisboa. Dinar i eixida cap a Almagro. Arribada a la nit. Distribució d’habitacions i sopar a l’hotel.

 

3 de gener ALMAGRO-VALÈNCIA

Passeig per Almagro

Eixida cap a València. Pararem a dinar pel camí. Arribada a València cap a les 21 hores.

 

Ens acompanyaran. Mercè Climent i Juli Capilla, escriptors.

 

INCLOU:

* Bus de luxe des de València

* Hotel **** en Lisboa ciutat en allotjament i desdejuny

* Sopar de cap d’any en un restaurant amb espectacle de Fados

* Hotels ***/**** en Almagro i Badajoz en Mitja pensió (sopars)

* Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Cap d’any a Lisboa”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: