Flandes

UNA PICA A FLANDES. CAP D’ANY AL “PAIS PLA” DEL COR D’EUROPA. Juli Cèsar, Marx, Tintin, Maria Malibran, les clotxines i les creïlles fregides, la reina Fabiola, Rubens, Hoffman, Spirou, Hercules Poirot, Joan Lluís Vives, Magritte, Van der Weyden, el xocolate, Engels, el saxofó, Audrey Hepburn, els barrufets, Eddy Merckx, Van Damm, la cervesa, Delvaux, Amelie Nothomb, Napoleon, els gofres, Erasme, els Thurn und Taxis, Jacques Brel,…. tots estan vinculats d’alguna manera al nostre viatge, Flandes, el cor d’Europa, una xarxa de ciutats que es van desenvolupar a l’edat mitjana, gràcies al comerç dels teixits.  Un lloc d’efervescència cultural, un gresol de coneixement i tolerància, però també camp de batalla de reformistes i catòlics i lloc que va posar fi a l’Imperi Napoleònic en els camps de Waterloo. El bressol de la pintura a l’oli, de Van der Weyden, Rubens, Van Dyck, Ensor i Magritte. L’escola belga de còmic amb Herge, Peyo, Franquin. Ciutats medievals, gòtiques i barroques, però també obres mestres de l’arquitectura com el palau Stoclet i l’Art Nouveau d’Horta. Durant cinc dies visitarem algunes de les ciutats més representatives: Anvers, Brussel•les, Gant, Bruges i Lovaina. Un cap d’any amb sopar a la Grand Place de Brussel•les, el melic d’Europa, contemplant els castells de focs artificials del Mont des Arts.

Descripció

PROGRAMA DEL VIATGE:

 

31 de desembre de 2014 València-Rotterdam – Anvers
Concentració a les 07:30 a l’aeroport de  Manises. 09:30 vol directe a Rotterdam. Trasllat a Anvers, el gran port i centre comercial a la vora de l’Escalda, amb la seua catedral, la plaça de l’Ajuntament, les cases gremials, la casa de Rubens. Dinar lliure. Trasllat a Brussel·les. Sopar especial de cap d’any a la Maison des Brasseurs a la Grand Place (Inclòs).  A les 12:00, focs artificials al Mont des Arts i passeig per la plaça i voltants, llocs de celebració tradicional del cap d’any a Brussel·les.

 

1 de gener de 2015 Brussel·les – Waterloo – Brussel·les
Visita a la ciutat: Catedral de Saint Michel, la Grand Place, les Galeries Humbert, la Borsa, l’Òpera, Palau Reial, Palau de Justícia, Notre Dame du Sauló, mausoleu dels Thurn und Taxis… Coneixerem perquè Brussel·les és una capital mundial del còmic, i de l’art nouveau. Dinar lliure. Vesprada: Visita a l’Atomium, pavellons deco de l’exposició universal, parc del Cinquentenari i ens aproparem a Waterloo per a vore els llocs de la batalla. Sopar lliure.

 

2 de gener de 2015 Brussel·les – Gant – Brussel·les
Visita a Gant, per descobrir la Catedral de Sant Bavó, on està el  quadre del “Corder Místic”, els edificis medievals més importants com la Talaia, l’Església de Sant Nicolau, el Castell dels Comtes de Flandes, la Llotja de la llana, la Plaça del Mercat i el Moll de la Palla, les  cases gremials… Dinar i sopar lliures.

 

3 de gener de 2015 Brussel·les – Bruixes – Brussel·les
Travessant les belles planes flamenques, arribarem a Bruixes. Visita al Llac de l’Amor i al Beateri. Temps lliure. Dinar lliure. A la vesprada,  passejada per la ciutat:  Església de la Mare de Déu i imatge de la Madonna de Miquel Àngel, catedral del Salvador, monument a Joan Lluís Vives, Plaça Major i la Talaia. Sopar a l’hotel (inclòs).

 

4 de gener de 2015 Brussel·les – Lovaina – València
Visita al Museu Magritte a Brussel·les. Eixida cap a Lovaina. A la Plaça Major (Grote Markt) trobarem l’Església de Sant Pere i el fascinant edifici de l’Ajuntament. Recorrerem la seua arquitectura medieval i barroca. Podem assaborir la tradicional cervesa de Lovaina. Trasllat a l’aeroport i vol directe a València.

 

PREU PER PERSONA: 695 euros + 100 de taxes d’aeroport

 

ENS ACOMPANYARÀ: Salva Calabuig, llicenciat en història de l’art i conservador de museus.

 

INSCRIPCIO: Oberta des del 25 d’agost

Inclou:

Vol directe València-Rotterdam i Brusel·les-València
Bus per als trasllats i tot el recorregut.
Hotel **** (cadena NH), situat al centre de la ciutat i prop de la Gran Place.
Allotjament i desdejuni + sopar de Cap d’Any a la Gran Place + sopar del dia 3 de gener.
Assegurança de viatge
IVA

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Flandes”