Almeria

Almeria, desert i Cap de Gata: paisatges de pel·lícula. Almeria és una terra lluminosa, acaronada més hores pel sol, on l’astre rei més temps sojorna (unes 1.300 hores a l’any al llarg de 322 dies). Amb un clima subtropical i cels clars recull bells i forts contrasts: del desert interior a la frescor del litoral, de l’absència de vegetació als conreus intensius, de les zones de fort impacte turístic als paratges naturals, verges i salvatges. Desconeguda i oberta a la Mediterrània, envoltada d’un dur paisatge, escenari de nombroses pel·lícules, protegida al sud-est pel massís volcànic de la serra del Cap de Gata, amb petits i encisadors pobles mariners, sobre un fons de color blanc i negre, que s’aboca en el blau calmós i transparent de la mar. A.Ll.

Descripció

ITINERARI

 

6 DE DESEMBRE: VALÈNCIA – ALMERIA

Eixida a les 7:30 h des de l’Institut Lluís Vives, vorera del Carrer de Xàtiva de València. Dinar en arribar a Almeria i visita al centre històric de la ciutat: l’Alcassaba, la Catedral, les muralles i el barri de la Chanca.

 

7 DE DESEMBRE: DESERT DE TABERNAS – CAP DE GATA

Excursió de matí a Tabernas, l’únic desert d’Europa, on s’han rodat centenars de westerns com “El bo, el lleig i el dolent o “Per un grapat de dòlars”. Visita al Parc Natural de Gata, reserva de la biosfera, amb les seues excepcionals platges.

 

8 DE DESEMBRE: NÍJAR – VALÈNCIA

Arribada i temps lliure a Níjar, d’origen i urbanisme musulmà. Dinar i retorn a València

 

ENS ACOMPANYARÀ: Alfons Llorenç.

 

INCLOU: Autobús des de València, hotel*** sup. cèntric, mitja pensió (amb desdejuni bufet) i assegurança de viatge.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Almeria”