Bolets al Penyagolosa

Caçadors de bolets al Penyagolosa. El Penyagolosa amb els seus 1.813 metres és un simbol del territori valencià, és la nostra muntanya màgica amb la seua silueta inconfusible. Fruit de la seua varietat botánica i de la seua elevada humitat, posseix unes magnifíques condicions per creixer una gran quantitat i varietat de bolets. El Massís del Penyagolosa, compartit entre els termes de Vistabella del Maestrat, Xodos i Villahermosa del Río, a més a més, alberga una gran riquesa patrimonial (arquitectura de la pedra en sec, gastronomia, història, poblets amb gran encant, etc.) A.Ll.

Descripció

ITINERARI

18 D’OCTUBRE: VALÈNCIA – VISTABELLA

Eixida a les 8:00 h des de l’Institut Lluís Vives, vorera del Carrer de Xàtiva de València cap a Atzeneta del Maestrat. Passarem el matí “caçant” bolets pels boscos del Penyagolosa acompanyats d’una experta micòloga local. Dinar a Vistabella del Maestrat, visita al poble i temps lliure. Sopar lliure i allotjament en cases rurals.

19 D’OCTUBRE: SANT JOAN – VALÈNCIA

Desdejuni i inici d’una ruta des del santuari de Sant Joan al voltant del Penyagolosa. Es tracta d’una ruta sense dificultats malgrat que s’ha de superar un desnivell important (possibilitat de quedar-se buscant bolets). Arribada de nou al Santuari i eixida cap a Atzeneta per a dinar.

Degustació de cuina del Maestrat amb bolets preparats per la nostra experta i tornada a València.

ENS ACOMPANYARÀ: Jordi Cortina.

INSCRIPCIÓ: a partir de l’1 de setembre.

INCLOU:

Autobús des de València, allotjament en establiments de turisme rural de qualitat, dinar especial amb els bolets que hem agafat i assegurança de viatge.

ES RECOMANA:

portar calçat i roba adequada (botes), motxilla, cistella i una navalla.

DIFICULTAT:Fàcil.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Bolets al Penyagolosa”