viatges-japo

Tornem al Japó

TORNEM AL JAPO, EL PAIS DE L’ARMONIA PER GAUDIR DEL KOYO A LA TARDOR. El canvi de color de les fulles o koyo (紅葉), comunament anomenat momiji (も み じ) per les fulles d’auró (de les més admirades per la seva bellesa al Japó), és probablement una de les primeres coses que ens vénen al cap si pensem en viatjar a la tardor al Japó.

El koyo és un espectacle de la natura, amb fulles que passen de tons verds a grocs, taronges, vermells o fins violetes, i que es pot gaudir en majúscules al Japó. De fet, s’organitzen centenars de festivals i il·luminacions especials perquè els visitants puguin veure el canvi de color de les fulles en tot el seu esplendor en parcs, temples i santuaris de tot el país … val moltíssim la pena!. CM&JR

Detalls del producte

ITINERARI

 

9 OCTUBRE.- VALÈNCIA – ISTANBUL – OSAKA
Presentació a l’aeroport de València, per agafar el vol a Istanbul. Arribada i connexió amb vol a Osaka. Menjars i nit a bord.

 

10 OCTUBRE.- OSAKA
Arribada a l’Aeroport Internacional d’Osaka / Kansai. Després del tràmit d’immigració i duana, recepció i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Allotjament.

 

11 OCTUBRE.- OSAKA – NARA – KYOTO
Desdejuni a l’hotel. Visita de la ciutat per conèixer el Castell d’Osaka i l’Edifici Umeda Sky. A continuació dinar en un restaurant local. A la tarda, excursió a Nara per conèixer el Temple Todaiji amb la seva enorme imatge de Buda, al Parc dels Cérvols Sagrats i el Santuari shintoísta de Kasuga (no inclosa l’entrada a la sala del tresor). Allotjament.

 

12 OCTUBRE.- KYOTO
Desdejuni a l’hotel. Comencem amb la visita de l’antiga capital Kyoto per conèixer el Castell de Nijo, el Temple Kinkakuji (Pavelló Daurat) i el Santuari shintoísta d’Heian amb el seu bell jardí interior. Dinar en un restaurant local. Després de la visita, tornada a l’hotel. Allotjament.
**les maletes es traslladaran directament a l’hotel a Tòquio. Caldrà preparar un equipatge de mà per 1 nits sense maletes a Hakone.

 

13 OCTUBRE.- KYOTO – HAKONE
Desdejuni a l’hotel. Reunió a la sala principal i trasllat a l’estació de Kyoto amb guia. Sortida de Kyoto cap a Odawara en tren bala de JR “Hikari 512” amb guia. Arribada a Odawara i comença la visita del Parc Nacional de Hakone: el Llac Ashi on gaudiran d’un mini creuer i desprès pujaran en telefèric a la Muntanya Komagatake. A continuació, dinar en un restaurant. Finalitzat el mateix, trasllat a l’hotel per gaudir del “Onsen” o aigües termals de Hakone. Sopar a l’hotel. Allotjament.

 

14 OCTUBRE.- HAKONE – KAMAMURA – TOKYO
Desdejuni a l’hotel. Reunió a la sala principal i trasllat cap a Tòquio per carretera. En el camí visitarem Kamakura per conèixer; el Temple Hase Kannon i el Gran Buda de bronze. Dinar en un restaurant. Després de la visita, trasllat al seu hotel a Tòquio. Allotjament.

 

15 OCTUBRE.- TOKYO
Desdejuni a l’hotel. Avui començarem el dia amb la visita de la ciutat de Tòquio: la Torre de Tòquio, el Santuari shintoísta de Meiji i el Temple Asakusa Kannon amb la seva arcada comercial de Nakamise. Després tornada a l’hotel. Resta del dia lliure per compte dels senyors clients. Allotjament.

 

16 OCTUBRE.- TOKYO- NIKKO EN TREN
Desdejuni a l’hotel. Trasllat a l’estació per prendre el tren per a fer l’excursió a Nikko Arribada a Nikko i comença la visita per conèixer: el Santuari shintoista de Toshogu, la carretera “I-Ro-Ha” i la Cascada Kegon amb l’ascensor. Dinar en un restaurant. Després de la visita, tornada a l’hotel a Tòquio. Allotjament.

 

17 OCTUBRE.- TOKYO
Desdejuni a l’hotel. Dia lliure a disposició dels clients. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Istanbul. Menjars i nit a bord.
*** Les habitacions estaran disponibles fins a les 11.00 hrs aproximadament.
Retorn a l’hotel.

 

18 OCTUBRE.- ISTANBUL – VALENCIA
Arribada a Istanbul i connexió amb vol destinació final València. Arribada a València.

 

Acompanyarà: Paco Baixaulí

 

Preu per persona 2975 euros en habitació doble.
CONSULTAR SUPLEMENT PER HAB. INDIVIDUAL

Taxes i carburant no inclosos, aprox. 425 euros per persona

 

El preu inclou:

* Bitllet aeri de línia regular amb la companyia aèria TK amb sortida des de València.

* Allotjament en hotels ****
* Règim alimentari segons itinerari (7 esmorzar + 5 dinars + 1 sopar).
* Trasllats i visites en privat, excepte navegacions.
* Guía acompanyant durant tot el recorregut.
* Trajectes amb tren indicats a l’itinerari.
* Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Tornem al Japó”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat