ORDESA, PARADIS NATURAL (DEL 31 D’OCTUBRE AL 4 DE NOVEMBRE)

450,00

ITINERARI

31 d’Octubre

Eixida a les 16:30 des de València. Sopar lliure en ruta

1 NOVEMBRE

Ens acostarem al Vall d’Ordesa, una vall glacial de bellesa fascinant, la qual cosa li va valer per ser reconegut com el primer Parc Nacional d’Espanya, fa ara justament 100 anys. Realitzarem la ruta circular que ens acosta fins a la Cascada de l’Estret (7,5 Km. 280 mts. de desnivell). Opcionalment podrem seguir aquesta emblemàtica ruta fins a les Graderies de Soaso o, fins i tot, per als més preparats, fins a la famosíssima Cascada de la Cua de Cavall (16 Km, 480 mts. de desnivell). Menjar de pícnic en el prat d’Ordesa. A la tarda visitarem el Centre de Visitants del Parc Nacional i després farem una petita visita al preciós poble de Torla.

2 DE NOVEMBRE

Gaudirem d’una suau caminada pel Bosc de la Pardina del Senyor (7 km. 500mts. de desnivell acumulat).És sens dubte un dels boscos més bells del Pirineus aragonès. Una gran varietat d’arbres caducifolis vesteixen els suaus vessants de la vall del riu Chate, afluent del Riu Llaura. A la fi d’octubre és quan mostra el seu millor aspecte, donada l’excepcional varietat cromàtica que prenen les fulles de fajos, freixes, avellaners, arces, cirerers silvestres, etc.

A la vesprada visitarem el barri antic d’Aínsa, reconegut com un dels pobles més bells d’Espanya.

3 DE NOVEMBRE

Al matí realitzarem el passeig de Turieto, des de Casa Oliván fins al propi Torla. Set quilòmetres de suau descens entre un bosc de galeria d’indubtable valor ecològic, sempre a la riba del riu Arazas. Sorolloses cascades, pous cristal·lins, fagedes i enormes pins fan d’aquest, un singular bosc encantat.

A la vesprada ens desplaçarem fins a la Cascada de Sorrosal en Brollo (a 15 minuts caminant des del mateix poble de Brollo). Després visitarem de la torre de la Presó de Brollo així com la Casa del Valle, des d’on es gestionaven les pastures ramaderes de la vall.

4 DE NOVEMBRE

Matinarem per desplaçar-nos fins a Nerín, on prendrem un transport especial que ens portarà fins a una altitud de 2.200 metres. Des d’allí podrem gaudir de les meravelloses vistes del Valle d’Ordesa i les imponents muntanyes que els envolten: la majestuosa Bretxa de Rolán, les Tres Soroes: Muntanya Perduda (3.355 mts.), Cilindre de Marboré (3.328 mts.) i Añisclo (3.263 mts.) i els massissos de Mondarruego, Tossal del Maig, circ de Carriata, pico el Galliner, la Cascada de Cotatuero, la cascada de la Cua de Cavall, les Graderies de Soaso… i el bosc infinit i multicolor d’Ordesa en la tardor. El panorama és d’una bellesa clamorosa. Durant el recorregut es fa un breu passeig d’uns 15 minuts per arribar a l’últim dels miradors, el que ens treu el cap al Circ Glacial d’Ordesa. No hi ha millor manera d’acomiadar-se d’aquest lloc, declarat Patrimoni de la Humanitat per la seva extraordinària bellesa.

A la vesprada tornada a València.

ENS ACOMPANYARÀ JON GOÑI

INCLOU

  • Autobús per a tot el recorregut des de València
  • Hotel *** a Torla
  • Mitja pensió
  • Vehicles 4×4
  • Minibus extra per anar a Añisclo
  • Assegurança de viatge
SKU: 12 Categoria:

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “ORDESA, PARADIS NATURAL (DEL 31 D’OCTUBRE AL 4 DE NOVEMBRE)”