(DEL 12 AL 15 D’OCTUBRE)LES VALLS D’ÀNEU, UNA JOIA A LES ALTURES

375,00

SKU: N/A Categoria:

Descripció

ITINERARI

 • 12 Octubre VALENCIA – ESTERRI D’ANEU
  Eixida a les 8.00 des del carrer Xàtiva, vorera Lluís Vives, a l’arribar a Esterri d’Àneu dinar i allotjament. A la vesprada tindrem temps lliure per conéixer el poble d’Esterri d’Àneu i posteriorment visitarem l’Ecomuseu, un espai on aprendrem la realitat natural i cultural d’aquestes valls.
 • 13 Octubre SANT MAURICI, ESPOT, ESTERRI
  Començarem el matí amb una ruta de 9 km, des del poble d’Espot fins a l’Estany de Sant Maurici, on podrem gaudir d’aquest fascinant llac pirenaic i d’una vista excel·lent dels Encantats. Una vegada acabada l’excursió ens dirigirem a la localitat d’Espot on dinarem. A la vesprada visitarem l’Església de Santa Maria d’Àneu, situada al pla d’Esterri i considerada el centre espiritual de les Valls d’Àneu.
 • 14 Octubre ESTANYS DE GERBER
  Ens desplaçarem cap al port de la Bonaigua on començarem una ruta de 7 km on ens endinsarem en la vall i els estanys de Gerber. Allí recorrerem un camí on descobrirem els diferents estanys d’aquest meravellós indret. En acabar l’excursió dinarem i a la vesprada visitarem una formatgeria on coneixerem un dels plaers gastronomics d’aquestes valls.
 • 15 Octubre ESTERRI D’ANEU, SANT PERE DE BRUGAL – VALÈNCIA
  Pel matí emprendrem una curta passejada per a visitar Sant Pere del Brugal, un antic monestir carolingi reconvertit en una abadia benedictina. En acabar tornarem passejant fins al poble d’Escaló on dinarem i després tornarem cap a València.

 PREU PER PERSONA 375 EUROS
SUPL. HAB INDIVIDUAL 80 EUROS

Ens acompanyaràn: Leandre Santonja (Geògraf) 

INCLOU:
· Bus des de València per a tot el recorregut
· Hotel RURALde qualitat
· Mijtà Pensió amb dinars en restaurants

– 4X4 per a pujar a Sant Maurici
· Assegurança de viatge

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “(DEL 12 AL 15 D’OCTUBRE)LES VALLS D’ÀNEU, UNA JOIA A LES ALTURES”