Austria

AUSTRIA, VIATGE AL CENTRE CULTURAL D’EUROPA. Àustria, és un estat que comprèn part dels Alps Orientals i de la conca del Danubi; : A més de la bonica regió de la Mediterrània. Presenta diversos tipus de clima, paisatge i vegetació. A causa de seua situació geogràfica constitueix, des de temps immemorials un punt d’Intersecció de les vies de comunicació entre les grans zones econòmiques i culturals d’Europa.
És un estat federal format per nou estats: Burgenland, Caríntia, Baixa Àustria, Alta Àustria, Salzburg, Estíria, Tirol, Vorarlberg i Viena. A. LL

Descripció

ITINERARI:

 

4 SEP.- VALÈNCIA – VIENA
PRESENTACIÓ A les 07:30 DEL MATÍ A L’AEROPORT DE MANISES
Arribada a Viena, Recollida de maletes i dinar lliure. Trasllat a l’Hotel primera presa de contacte de la ciutat. SOPAR I ALLOTJAMENT.

 

5 SEP.- VIENA
Visites (en transport públic) del edificis del Ringtrasse. Dinar lliure. Vesprada al Palau Hoffburg. SOPAR A L’HOTEL I ALLOTJAMENT

 

6 SEP.- VIENA
Continuem amb les visites (en transport públic) Staatsoper (òpera), Podrem tastar la famosa tarta Sacher, a l’Hotel del Mateix nom, la cripta dels caputxins etc SOPAR I ALLOTJAMENT A L’HOTEL

 

7 SEP.- VIENA
Visites (en transport públic) Palau de Schönbrunn. Dinar lliure i visites a Karlsplatz, Karlskirche, Naschmarkt etc. SOPAR I ALLOTJAMENT A L’HOTEL.

 

8 SEP.- VIENA-SALZBURG
Eixida a primera hora del matí cap a Salzburg, amb parada als llacs de Salzkammergut i breu parada paràgraf Visitar el poblet típic de la zona HALLSTATT. Visita breu al centre de Salzburg. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

9 SEP.- SALZBURG INNSBRUCK-
Últimes visites i compre. Dinar lliure i eixida cap a INNSBRUCK. Arribada a l’Hotel i breu visita pel centre ciutat, carrer Mª Teresa, Arc de Triomf, església Cort. SOPAR I ALLOTJAMENT A L’HOTEL.

 

10 SEP.- INNSBRUCK
Eixida en bus per a visitar els pobles pròxims del Tirol (60 km) i castell d’Ambra. Retorn a Innsbruck. Dinar lliure. Vesprada per a pasejar el centre de la ciutat (teulada d’Or, Catedral etc.) Podrem, fins i tot fer algunes compres a la botiga de la famosa casa “Swarosky”. SOPAR I ALLOTJAMENT A L’HOTEL.

 

11 SEP.- INNSBRUCK – ZURCH – VALÈNCIA
eixida cap ZURICH. Vol directe a València on arribarem a ultima horta de la vesprada.

 

Ens acompanyarà: Evarist Caselles (guia Esplai viatges)

 

INCLOU:
· Vol València-Viena directe i Zurich-València directe.
· Trasllat d’entrada en aeroport-hotel
· Bus per a tot el recorregut (excepte en Viena, que és transport públic)
· Hotels ***/****
· Règim alimentari de mitja pensió.
· Assegurança de viatge
· Guia acompanyant tot Durant el Recorregut
· IVA

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Austria”