BERLÍN POSTDAM I DRESDEN (del 17 al 24 d’agost)

1.490,00  (+150,00 taxes d'aeroport)

Visitarem la capital de Prússia i, ara de l’Alemanya actual. Una ciutat que ens sorprén pels seus monuments i museus i per la seua reconstrucció exemplar després de la guerra i la separació de les dues alemanyes. Ara una ciutat cosmopolita plena de vida i història, lloc d’Avantguardes on convivuen Nefertiti i Mies Van der Rohes, Le Corbusier i Durero, Humbolt i Gropius.

Al costat. Postdam, la ciutat palau de Frederic el Gran, amb els seus complexos de palaus, jardins i espais màgics: la Sala de Te, Sans Soucis, El nou Palau, les Procuradories, Ruinemberg. Per finalitzar coneixerem Dresde a Saxònia, la ciutat barroca que competia en bellesa amb Venècia. Massacrada a la Segona Guerra Mundial, però, salvats els seus tresors, ens ofereix llocs tan increïbles com el Zwinger, l’Òpera, el palau, la catedral, la Frauenkirche i museus de primera línia mundial, com la Galeria de Dresde, l’Armeria, el museu de ceràmica, la gliptoteca i la fabulosa Volta Verda, la tercera col.lecció de joies més gran del món. Un recorregut per l’Alemanya que va ésser capital d’un imperi. SC

SKU: 0-3-4 Categoria:

Descripció

BERLÍN POSTDAM I DRESDE

 

ITINERARI.-

DIA 17 AGOST.- VALÈNCIA-BERLIN

Concentració qa priemra hora del mati i eixida del vol destinació  Berlín (via Frankfurt)  Arribada a Berlín i passeig per la ciutat des de l’hotel fins a la porta de Brandemburg i el monument de l’holocaust.  Allotjament.

DIA 18 AGOST .- BERLIN

Desdejuni a  l’hotel. Visita a l’Altes Museum Neus Museum (Nefertiti) Alte Nationalgaleriei al Bode Museum I la recreació del altar de Pergam (tancat els propers anys per restauració) A la vesprada, passejada pels voltants.

DIA 19 AGOST.- BERLIN

Desdejuni a l’hotel. Dilluns Anirem al complex olímpic Visitarem l’estadi olímpic i Veurem l’edifici d’habitació de Le Corbusier De vesprada, passeig pel centre de l’antic Berlín Oest

DIA 20 AGOST .- BERLIN

Desdejuni a l’hotel. Hui vsitarem la Gemalde Galerie, un museu de pintura excepcional I l’Archiv Bahuhaus Passeig per Tiergarten I les obres de grans arquitectes: Aalto, Le Corbusier, Van der Rohe….

DIA 21 AGOST .- BERLIN – POSTDAMM – BERLIN

Desdejuni a l’hotel. Eixida cap a Postdam amb dinar inclòs. Visita al Neu Palast L’Orangerie Sans Soucis Ruinenberg La torre Einstein Passejada per la ciutat de Postdam. Tornada a Berlin i allotjament.

Dia 22  AGOST.- BERLIN – DRESDE

Desdejuni a l’hotel i matí lliure Berlin per afer les ultimes visites o compres.  Eixida cap a Drende. Arribada i allotjament.

DIA 23 AGOST .- DRESDE

Desdejuni a l’hotel. Hui visitaren el Palau Ducal i la Volta verda La fascinant Galeria de Dresde Passeig per la ciutat La Frauenkirche, la Catedral Catòlica I l’Òpera de Dresde. Allotjament

Dia 24 AGOST.- DRESDE –  VALÈNCIA

Desdejuni . Temps lliure treasllat a l’aeroport per a prendre l’avió de tornada a Valéncia (via Frankfurt).

 

PREU PER SONA 1490 + 150 TAXES d’aeroport

SUPL. INDIVIDUAL.-450 eur

PREU INSCRIPCIÓ: 50 eur

ENS ACOMPANYARÀ: SALVA CALABUIG

 

INCLOU.-

  • Vols des de València a Berlín i Dresde a València (via Franfurt).
  • 7 nits en hotels **** amb bona ubicació
  • Desdejunis + 2 sopars + 1 dinar
  • Trasllats en bus
  • Entrades
  • Assegurança de viatge

IMPORTANT.- Els trasllats dins de les ciutats es faràn en transport públic (no inclòs).

 

 

Informació addicional

Pes150 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “BERLÍN POSTDAM I DRESDEN (del 17 al 24 d’agost)”