XINA, CONÉIXER LA CULTURA MIL·LENARIA (de l’1 al 16 de maig 2025)

2.695,00  (+550,00 taxes d'aeroport)

SKU: N/A Categoria:

Descripció

XINA, CULTURA MIL·LENARIA

ITINERARI.-

01 MAIG.- VALÈNCIA-ISTANBUL-PEKIN

Concentracíó a les 16:30 hres a l’aeroport de València i eixida en  en vol amb destinació Pekin via Istanbul. Nit a bord.

02 MAIG.- PEKIN

Arribada i trasllat a l’hotel. Beijing, centre polític i cultural, és la capital de la Xina des del 1270. Aquesta ciutat de funcionaris, lletrats i soldats no és comparable a cap altra del món, ja que el seu pla es va fer pensant en l’ordre còsmic, fent convergir tot al seu nucli: la “Ciutat Prohibida”. Allotjament.

03 MAIG.- PEKIN

Desdejuni a l’hotel. Durant aquest dia visitarem el Palau Imperial, conegut com “la Ciutat Prohibida”. Dinar inclòs. La Plaça Tian An Men, una de les més grans del món, i el Palau d’Estiu que era el jardí estiuenc per als membres de la casa imperial de la Dinastia Qing. Allotjament

04 MAIG.- GRAN MURALLA

Desdejuni a l’hotel. Excursió a La Gran Muralla, espectacular i grandiosa obra arquitectònica, els anals de la qual cobreixen més de 2.000 anys. Dinar inclòs. De vesprada, tornem a la ciutat amb parada a prop del “Niu del Ocell” (Estadi Nacional) i el “Cub de l’Aigua” (Centre Nacional de Natació) per fer fotos. A la nit, sopar per a  degustar el deliciós Ànec Lacat de Beijing. Allotjament.

05 MAIG.- PEKIN / XIAN

Desdejuni a l’hotel. Visita del famós Temple del Cel, on els emperadors de les Dinasties Ming i Qing van oferir sacrificis al Cel i oraven  per les bones collites. A la vesprada, eixida amb tren d’alta velocitat cap a Xi’an, l’antiga capital de la Xina amb 3.000 anys d’existència, única capital emmurallada i punt de partida de la famosa Ruta de la Seda. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

06 MAIG.- XIAN

Desdejuni a l’hotel. Hui visitarem el famós Museu de Guerrers i cavalls de Terracota, on es guarden més de 6.000 figures de mida natural, que representen un gran exèrcit de guerrers, corsers i carros de guerra que custodien la tomba de l’emperador Qin. Dinar inclòs. De vesprada,  visitarem la Gran Pagoda de l’Oca Silvestre (sense pujar). El tour acabarà al famós Barri Musulmà per conèixer la vida quotidiana dels nadius. Allotjament.

07 MAIG.- XIAN/ GUILLIN

Desdejuni  a l’hotel. Eixirem en avió cap a Guilin, ciutat famosa per la seua bellesa paisatgística. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i Allotjament

8 MAIG.- GULLIN / YANGHUO/GUILLIN

Desdejuni a l’hotel. En aquest dia, farem un creuer pel Riu Li Jiang, que gaudeix d’una reputació mundial per la “sobirana bellesa paisatgística” conformada per turons verticals solcats per rius d’aigües diàfanes amb grutes fantàstiques. Dinar de lunch box a bord inclòs.El creuer acabarà a Yangshuo, un poble antic la riba del Riu Lijiang. A la tarda, els passatgers poden passejar pel carrer Oest que és un mercat animat d’artesania xinesa de Yangshuo.  Trasllat a l’hotel de Guilin. Allotjament.

09 MAIG.- GUILLIN / HANGZHOU

Desdejuni  a l’hotel. Al matí, visitarem la Gruta de les Flautes de Canya, una cova de formació calcària amb estalactites i estalagmites de gran bellesa i grandària. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per agafar l’avió a Hangzhou, coneguda com a Paradís a la Terra. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

10 MAIG.- HANGZHOU 

Desdejuni a l’hotel. Al matí, comencem la visita des d’un creuer al famós Llac de l’Oest, principal atracció de la ciutat. Dinar inclòs, a la tarda continuem la visita del Temple de l’Ànima Amagada, un dels temples budistes més importants del sud de la Xina. i la Pagoda de les Sis Harmonies (visita exterior). Allotjament.

11 MAIG.- HANGZHOU / SUZHOU

Desdejuni  a l’hotel. Trasllat a l’estació per agafar el tren amb destinació a la ciutat de Suzhou, coneguda com la Venècia d’Orient, els jardins clàssics dels quals van ser inclosos a la llista del Patrimoni de la Humanitat per UNESCO l’any 2000. Visitarem el Turó del Tigre i el Jardí del Pescador amb Dinar inclòs. Allotjament.

12 MAIG.- SUZHOU/SHANGAI

Desdejuni a l’hotel. De matí, agafarem el tren a Xangai. Dinar inclòs. Pujada a la Torre Jinmao, un gratacel que fa 420.5 metres i té 88 pisos. Des del mirador es pot apreciar una excel·lent vista panoràmica de Xangai. Posteriorment, es farà una passejada pel Malecón, un dels llocs més espectaculars de la ciutat, on es troben algunes de les construccions més emblemàtiques de la ciutat. Visita del Temple de Buda de Jade i un passeig pel nucli antic de la ciutat. Allotjament.

13 MAIG.- SHANGAI / ISTANBUL

Desdejuni a l’hotel. Disposarem de l´habitació fins a les 12.00 h. Hui continuem amb les visites a la ciutat de Shangai amb dinar inclòs, fins a l’hora del nostre trasllat a l’aeroport per eixir en vol amb destinació Istanbul. Nit a bord

14 MAIG.- ISTANBUL / VALENCIA

Arribada a València cap al mig dia.

PREU PER PERSONA.- 2695 + 550 de taxes d’aeroport

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 575 eur

PREU INSCRIPCIÓ.- 50

ENS ACOMPANYARÀ.- GUIA ESPLAI + GUIA LOCAL OFICIAL

 

 EL PREU INCLOUž

Vols classe turista amb Turkish des de València via Istanbulž

Bus per a tot el recorregut

Hotels ****/*****ž

Desdejunisž

8 dinarsž

Bitllet del tren d’alta velocitat Beijing-Xian, Hangzhou-Suzhou i SUzhou-Shanghai de segona classe.ž

Tiquet d’avió Xian-Guilin i Guilin-Hangzhou

žEntrades ž

Assegurança bàsica de viatge

 

NO INCLOU.-

Visats i propines

 

Informació addicional

Pes550 kg
Tipus habitació

doble amb asegurança, individual amb asegurança, Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “XINA, CONÉIXER LA CULTURA MIL·LENARIA (de l’1 al 16 de maig 2025)”