CAP D’ANY A EGIPTE (DEL 26 DESEMBRE 2024 AL 2 GENER 2025).

2.190,00  (+290,00 taxes d'aeroport)

Anem a Egipte!!!

A més de visitar la seua impressionant quantitat de monuments coneguts i  no tant, anirem al recentment estrenat museu… I no qualsevol museu, sinó un dels més esperats, costosos i fets de pregar: el Museu Nacional de la Civilització Egípcia del Caire… el NMEC (per les seves sigles en anglès) després de celebrar el dia anterior una desfilada faraònic que va traslladar 22 dels seus mòmies reals de l’anterior Museu Egipci del Caire al seu nou emplaçament al Museu Nacional d’ la Civilització Egípcia.  Un lloc on podrem recórrer l’apassionant història d’Egipte a través d’una col·lecció de més de 50.000 peces.

Et convidem a que faces una ullada a l’itinerari que et proposem, amb creuer pel mític riu Nil, i acompanyats pel nostre amic i col·laborador Pau Collado, gaudirem d’un viatge mític

Us esperem

SKU: N/A Categoria:

Descripció

VIATGE A EGIPTE CAP D’ANY 2024/25

ITINERARI

 

26 DESEMBRE: Gandia – València / Madrid / Cairo

Concentració a les 08:00 del matí en Gandía (estació d’autobusos) i a les 09:00 en VAlència (GUillem de CAstro) i eixida cap a l’aeroport de Madrid per prendre vol amb destinació el Cairo. Arribada a Cairo. Recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel . Allotjament.

27DESEMBRE: el Cairo

Desdejuni a l’hotel, Al matí visita del museu  Egipci, un dels museus més grans del món els monuments valuosos del qual tenen 5.000 anys d’antiguitat. Dinar. Continuació per la Ciutadella de Saladino, situada en Muqqattam, la Mesquita d’alabastre de Mohamed Ali, la zona del Cairo Vell, anomenada el barri copte, on l’Església Penjant, anomenada l’Església En Suspens, la d’Abu Serga i la Sinagoga de Ben Izra, a més d’un recorregut pel gran basar de Khan El Khalili, el mercat més antic en tot l’Orient Mitjà. Retorn a l’hotel i Allotjament.

28DESEMBRE: el Cairo – Gizah – Sakara – Mephis – Luxor

Desdejuni i eixida per a realitzar la visita al recinte de Guiza per a contemplar les piràmides i l’esfinx. La piràmide de Kheops, l’extensió de la qual és de 13 hectàrees i una altura original de 146 m. La segona piràmide, del faraó Kefren amb una altura 136mts. La tercera piràmide, construïda per Micerinos fill de kefren amb una altura 62mts. L’esfinx, mítica estàtua cos de lleó i cap humà, té 70 metres de llarg i 20 m altura, l’esfinx i les 3 piràmides, van ser considerades una de les més importants meravelles del món antic. Dinar. A la vesprada excursió Sakkara, situat a només 27 km al sud-oest del Cairo. Visita la piràmide escalonada (construït pel rei Zoser), es considera una part important en el procés de l’evolució de piràmide, que es van fer des de la simple mastaba a la seua forma àmpliament coneguda. Finalment passarem per e complex de Menphis on destaca una estàtua de Ramses II. Trasllat a l’hotel per a eixir en vol amb destinació LXR. Arribada i trasllat al Creuer. Sopar i Allotjament.

29 DESEMBRE: Luxor / Esna

Règim De Pensió Completa A bord. Eixida al matí. creuarem el Nil per a visitar la bandeja oest del riu i admirar la vall dels reis on estan enterrats 62 reis en les tombes excavades a la muntanya. Temple de Hapsetsut en Deir el Bahari. Després de la visita es passarem pels colossos de Memnon seguir per a realitzar la visita del temple Luxor que està situat en el centre de la cuideu de Luxor , la població de la qual és de 450.00 persones. El temple va ser construït per Amenofis III i Ramses II en el segle XVIII abans de Crist. El temple va ser unit amb el temple de Karnak per la famosa avinguda de les esfinxs. Un dels obeliscos de l’entrada del temple va ser portat a la plaça de Concòrdia de Paris. Després de la visita de Luxor, ens dirigim al temple de Karnak, el temple de Amón Ra (el recinte sagrat de Tebes) que està ple d’obeliscos, columnes i estàtues gegantesques..,. Retorn al vaixellper a dinar. Vesprada lliure, navegació cap a Edfu passant per la resclosa de Esna , Sopar i allotjament.

30 DESEMBRE: Esna / Edfu / Kom Ombo

Règim De Pensió Completa A bord. En Arribar A Edfu, Desdejuni i visita de Edfú, temple construït per Ptolemeu III en a l’any 235 a. C. Es caracteritza pel bon estat de conservació. Està dedicat al Déu Horus, el Déu falcó. Retorn al vaixell. Dinar i navegació per a arribar a Kom Ombo per a realitzar la visita del temple del mateix nom. El temple està dedicat a dos déus Sobek i Horus. Navegació a Aswan. Sopar i nit a bord en Aswan.

31DESEMBRE Aswan

Règim De Pensió Completa A bord, desdejuni. Al matí eixida als temples d’Abu Simbel per carretera, viatges de matinada en una furgoneta privada de Aswan per a visitar els temples d’Abu Simbel, els dos enormes temples tallats la muntanya & en les ribes del llac Nasser, dedicat a Ramsés II & la seua esposa, la Reina Nefertari. Passeig en faluca i visita al Poblat Nubio. Sopar i Allotjament.

01GENER : Aswan- el Caire

Desdejuni. Visita tempere Philae. Dinar i a l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a embarcar en vol regular destinació el Cairo. Arribada al Cairo i trasllat. Allotjament i Nit a l’hotel

02 GENER el Cairo / Madrid- Tornada a casa (València/Gandia)

Desdejuni. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport del Cairo per a embarcar en vol regular destinació MAdrid. Trasllat a Valànica i Gandia.

PREU PER PERSONA.- 2190 + 290 de taxes

SUPL HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 790

PREU INSCRIPCIÓ.- 50 euros

ENS ACOMPANYARÀ: GUIA ESPLAI + GUIA LOCAL

 

Inclou:

  • Bitllet d’avió en vol Indicat
  • 4 Nits Creuer Nil en pensió completa sense begudes.
  • 3 Nits Caire en règim d’allotjament i desdejuni.
  • Visites, entrades i trasllats segons itinerari.
  • Assistència en els aeroports.
  • Guia de parla espanyola durant les visites.
  • Propines del creuer
  • Visat
  • Segur bàsic de viatges
  • Documentació de viatge.

 

IMPORTANT: NO ESTÀ INCLÒS AL PREU NI LES PROPINES (50€ aprox) NI EL VISAT D’ENTRADA AL PAIS (30 € aprox.)

 

 

 

Informació addicional

Pes290 kg
Tipus habitació

doble amb asegurança, individual amb asegurança, Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “CAP D’ANY A EGIPTE (DEL 26 DESEMBRE 2024 AL 2 GENER 2025).”