VIATGE FALLES: EGIPTE (DEL 11 AL 21 MARÇ).

2.360,00  (+325,00 taxes d'aeroport)

Anem a Egipte!!!

A més de visitar la seua impressionant quantitat de monuments coneguts i  no tant, anirem al recentment estrenat museu… I no qualsevol museu, sinó un dels més esperats, costosos i fets de pregar: el Museu Nacional de la Civilització Egípcia del Caire… el NMEC (per les seves sigles en anglès) després de celebrar el dia anterior una desfilada faraònic que va traslladar 22 dels seus mòmies reals de l’anterior Museu Egipci del Caire al seu nou emplaçament al Museu Nacional d’ la Civilització Egípcia.  Un lloc on podrem recórrer l’apassionant història d’Egipte a través d’una col·lecció de més de 50.000 peces.

Et convidem a que faces una ullada a l’itinerari que et proposem, amb creuer pel mític riu Nil, i acompanyats pel nostre amic i col·laborador Pau Collado, gaudirem d’un viatge mític

Us esperem

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

VIATGE A EGIPTE EN FALLES 2023

ITINERARI

DIA 11 MARÇ.- VALÈNCIA / ISTANBUL / LUXOR

Concentració a les 04:20 del mati a l’aeroport de València. Eixida en vol de a Luxor via Frankfurt i  El Caire. Arribada: a l’Aeroport Internacional de Luxor on els esperarà un guia de parla hispana en el taulell d’immigració per a ajudar-los amb els tràmits de la visa i les Duanes. Trasllat en bus a l’hotel.  Tramits de Check in a l’hotel en Luxor. Allotjament.

 

DIA 12 MARÇ.- LUXOR

Després del desdejuni a l’hotel, eixim per a realitzar la visita acompanyat pel vostre Egiptòleg cap a la riba oriental de Luxor: Temple de Karnak construït durant més de mil anys per generacions de faraons. La Sala Hipòstila és un increïble “bosc” de pilars gegants que s’estenen en una àrea més gran que la Catedral de Notre Dame.

El temple de Luxor: aquest impressionant recinte estava situat en l’antiga ciutat de Tebes, que va arribar a ser la capital del país durant l’època dels faraons. Hui dia a la ciutat de Luxor podrà trobar infinitat de monuments en els quals llegir la història d’Egipte i que han sigut declarats Patrimoni de la Humanitat.

El Temple de Luxor és un dels més grans i importants d’Egipte. Al llarg de quasi tres mil·lennis d’història, el complex ha sigut utilitzat per a diversos cultes: egipci, grecoromà, cristià copte i islàmic. La història de l’antic i el modern Egipte està gravada sobre les parets d’aquest santuari. Passege per l’interior del recinte per a submergir-se en aquesta fascinant cultura.

Vesprada lliure. Sopar inclòs i allotjament a l’hotel  en Luxor.

 

DIA 13 MARÇ.- LUXOR

Desdejuni a l’hotel. Al matí eixida per a visitar la bandeja oest de Luxor per a explorar la Vall dels Reis, una immensa Ciutat dels Morts on es troben magnífiques tombes que van ser esculpides en les roques, decorades de manera minuciosa i emplenades amb tresors per a la vida després de la mort de generacions de faraons.

Després visita del Temple de Hatshepsut i els Colossos de Memnon, construït fora del desert en una sèrie de terrasses, el Temple de la Reina Hatshepsut (L’única Faraona de l’Antic Egipte) es funde amb escarpats penya-segats de pedra calcària que l’envolten com si fora la naturalesa la que va construir aquest extraordinari monument. Els Colossos de Memnon eren coneguts en els temps de l’Antiga Grècia per les “hechizantes veus de l’alba”. Trasllat al creuer pel Nil on gaudim la nostra estada de 4 Nits pel Nil. Tramites d’embarcament i acomodació. Dinar abord. Vesprada lliure. Sopar i nit abord.

 

DIA 14 MARÇ.- LUXOR / ESNA / EDFU – CREUER PEL NIL

Desdejuni a bord del vaixell. Després realitzem el passeig per la muntanya tebana, el mateix camí que seguien els artesans en època antiga fins a les tombes dels faraons. Des d’allí, es podrà gaudir d’unes vistes meravelloses sobre la Vall del Nil. Visita el Ramesseum o temple funerari de Ramsés II. Després visitarem l’impressionant temple de Medinat Habu: és un dels temples funeraris més impressionants de la riba occidental de Tebes. És el temple funerari de Ramses II amb conserva les seues característiques especials i es considera el temple més bonic en Luxor. Fi de les excursions. Dinar: abord del vaixell. on prendrem un te al capvespre mentre el creuer està navegant. Passem la resclosa de Esna mentres naveguem cap a Edfu. Sopar i allotjament a bord.

 

DIA 15 MARÇ.- EDFU / KOM OMBO / ASWAN – CREUER PEL NIL

Desdejuni en bufet a bord del creuer. Hui visitarem de matí el  Temple de Edfu: el més gran i millor preservat Temple d’Egipte, l’extraordinari Temple d’Horus i Edfu. El temple és faraònic, encara que construït pels grecs. Dinar a bord del creuer. Navegació cap a Kom Ombo. Arribada a kom Ombo i eixida per a visitar el temple de Kom Ombo A la vesprada visita el Temple de Kom Ombo dedicat al Déu Cocodril Sobek. El Temple es troba en un plec del Nil on en temps antics els cocodrils sagrats romanien prenent el sol. Navegacion cap a Aswan.

Sopar de Galabeya: A la nit a les 20h00hrs Gaudim la festa del sopar de Galabeya a bord del vaixell “Nit Egípcia” on els convidats aniran disfressats i si ho desitgen tindran l’oportunitat de posar-se la vestimenta egípcia tradicional, “galabeyas”. El sopar constarà d’un abundant bufet d’especialitats egípcies seguides per música oriental. Ball per a tothom. Nit: a bord del creuer en Aswan.

 

DIA 16 MARÇ.- ASWAN

Desdejuni a bord del vaixell. Hui vorem el Temple Filae: Es traslladarem amb vaixell a motor a l’Illa de Agilka on visitaran el romàntic i majestuós Temple Filae o de Isis.

Obelisc inacabat: Trasllat a les pedreres de granit, on els antics egipcis aconseguien la majoria de les pedres per a construir les piràmides i els temples, especialment famós per romandre fins i tot un l’Obelisc inacabat. Retorn al vaixell i dinar a bord. Passeig en Feluca: a la vesprada realitzem un passeig en Feluca al voltant de l’Illa Elefantina on es troba el jardí botànic de Lord Kitchener i el Mausoleu de Agha Khan. Retorn al creuer i Sopar. Allotjament.

 

DIA 17 MARÇ.- ASWAN / ABU SIMBEL

Desdejuni a bord del creuer. Desembarque. A les 09h00 del matí trasllade cap a Abu Simbel. Parem en l’entrada de la ciutat d’Abu Simbel per a esmorzar en una casa ecològica al costat del Llac Nasser. Esmorzar inclòs en cases Nubia. Trasllat al seu hotel en Abu Simbel. Tramites de check in a l’hotel. Vesprada lliure per a gaudir l’hotel i descansar. A la nit assistència el magnífic espectacle nocturn de llum i so en els temples d’Abu Simbel. Retorn a l’Hotel. Sopar i Nit en Abu Simbel. Allotjament.

 

DIA 18 MARÇ.- ABU SIMBEL / ASWAN / EL CAIRE

Desdejuni a l’hotel i eixida per a visitar els Temples d’Abu Simbel.

Abu Simbel està situat a 280 Km. de Aswan (mitja hora de vol) i a 70 Km. de la frontera amb Sudan. Visita als dos espectaculars temples, considerats com els més grans, complets i magnífics de tot Egipte. Van ser tallats en el penya-segat del Desert Occidental per Ramses II en el segle XIII abans de Crist. Admirable va ser l’esforç de la humanitat per a salvar-los, doncs en construir la Presa de Aswan i formar-se el gegantesc Llac Nasser, quedaven submergits per les aigües. Així l’arquitectura civil moderna es va posar al servei de la cultura antiga, i amb la col·laboració de 48 països a través de la UNESCO, van poder traslladar-los íntegrament i pedra a pedra, elevant-los 64 metres i desplaçant-los 200 metres del seu emplaçament original. Un raig de llum penetra en la foscor del gran temple d’Abu Simbel a l’alba. Il·lumina l’estàtua de Ramsés II, la del déu Amón i la de Ra, el déu sol. Només Ptah, la deïtat de la foscor, roman en l’ombra. El fenomen només es repeteix dues vegades a l’any, el 22 d’octubre i el 22 de febrer, dos dies assenyalats en el culte dels antics egipcis, que potser celebraven l’aniversari i la coronació del faraó. Trasllat d’Abu Simbel a la ciutat de Aswan. Arribada i trasllat a l’aeroport de Aswan per a agafar el vol amb destinació el Caire. Arribada el Caire. Recepció per mitjà dels nostres guies de parla hispana en un vehicle aire condicionat…Recollida de maletes amb l’ajuda del nostre representant. Trasllat en bus modern al seu Hotel. Arribada al seu hotel Tramites de check in a l’Hotel. Nit: al Caire.

 

DIA 19 MARÇ.- EL CAIRE

Desdejuni  bufet a l’hotel. Després de desdejunar quasi a les 08h00 del matí visitarem: LES PIRAMIDES

Visita a les Piràmides de Gizeh, les úniques supervivents de les Set Meravelles de l’Antic Món. Són una de les majors atraccions turístiques del món ja que mai deixen d’inspirar i aclaparar al turista. L’entrada a l’interior de les Piramides NO està inclosa.

Esfinx: Entrarà en el Temple de les misterioses esfinxs, antigues figures cobertes de llegenda i història. L’egiptòleg que els acompanye els captivarà amb les narracions sobre aquesta fascinant figura.  Dinar en restaurant. De vesprada, visita al famòs mercat Kan al-KAlili

Trasllat: de retorn a l’Hotel. Nit d’hotel al Caire.

 

DIA 20 MARÇ.- EL CAIRE

Desdejuni  bufet a l’hotel. Hui visitarem el Museu Egipci d’arqueologia: el seu egiptòleg li guiarà en una fascinant visita als 7000 anys d’història egípcia en el Museu Egipci d’Antiguitats. El Museu posseeix la col·lecció més gran de l’Antic Egipte incloent 12 habitacions plenes de tresors d’or que provenen de la mundialment famosa tomba del Rei Tutankamón. De vesprada, visita a la ciutat de El Caire. Trasllat: de retorn a l’Hotel. Nit d’hotel al Caire.

 

DIA 21 MARÇ.- EL CAIRE / ISTANBUL / VALÈNCIA

Desdejuni bufet a l’hotel I  Check – out: Tramites de check out a l’hotel per mitjà de l’ajuda del nostre guia.  A l’hora indicada ens avisaren per al trasllat amb el nostre guia per a Aeroport Internacional del Caire en un modern vehicle d’aire condicionat en privat. Per a eixir en el vol a València via Istanbul, Arribada a València.

 

PREU PER PERSONA: 2360  + 325 DE TAXES

SUPL. HAB. INDIVIDUAL 460

 

ENS ACOMPANYARÀ: PAU COLLADO + GUIA LOCAL

 

EL PREU INCLOU

. Vols internacionals amb la compañia Luftansa via Frankfurt .

. Vols domèstics  amb la companyia EGYPTAIR

 • 02 Nits d’hotel en luxor en règim de Mitja Pensió.
 • 04 Nits de creuer pel Nil en règim de pensió completa.
 • 01 Nit d’hotel en Abu Simbel en règim de pensió completa
 • 02 Nits d’hotel al Caire en règim d’allotjament i desdejuni.
 • Dinar en una casa ecològica en la Nubia + dinar a El Caire.
 • Tots els trasllats durant tot el recorregut en busos moderns de luxe.
 • Guies en privat de parla hispana durant tot el recorregut
 • Totes les entrades de les visites esmentades en el programa

Visites incloses en el Caire:

 • Dia complet Visita de les piràmides de Kheops, Kefren, Mecerinos, l’esfinx i el temple de la vall. Tard visita del museu egipci d’arqueologia amb esmorzar inclòs. Visites completes incloses en El Creuer:
 • Temple Luxor
 • Temple de Karnak
 • Valle dels Reis
 • Temple de la reina Hatshepsut
 • Colossos de Memnon
 • Temple de Medinat *Habu
 • El *Ramseum
 • Temple de Edfu
 • Temple de Kom Ombo
 • Pedrera de l’Obelisc inacabat
 • Temple de Filae de Isis
 • Passeig en Feluca.

Visites incloses en Abu Simbel:

 • Excursió als temples d’Abu Simbel
 • Espectacle de llum i so en Abu Simbel

 

IMPORTANT: NO ESTÀ INCLÒS AL PREU NI LES PROPINES (50€ aprox) NI EL VISTA D’ENTRADA AL PAIS (30 € aprox.)

 

 

 

Informació addicional

Pes325 kg
Tipus habitació

doble amb asegurança, individual amb asegurança, Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “VIATGE FALLES: EGIPTE (DEL 11 AL 21 MARÇ).”