UZBEQUISTAN, LA RUTA DE LA SEDA (4 AL 13 DE NOVEMBRE).

1.875,00  (+330,00 taxes d'aeroport)

UZBEKISTAN, LA RUTA DE LA SEDA

SKU: N/A Categoria:

Descripció

UZBEKISTAN, LA RUTA DE LA SEDA

 

ITINERARI

Día 4 DE NOVEMBRE.  VALENCIA – ESTAMBUL- TASHKENT

Concentració a l’aeroport de MAnises a les 09:30 del mati i eixida amb destinació Tashkent (via Istanbul), capital de Uzbekistan. Arribada a l’aeroport de Tashkent. Trasllat al hotel y allotjament.

 

DIA 5 DE NOVEMBRE. TASHKENT

Desdejuni en el hotel. Visita a la part antiga, complèxe arquitectònic Hasti Imam, fins i tot Madrasa Barak Khan, Madrasa Kafal Shohi, Mesquita Tilla Sheykh i Museu de “Corán de Usman” (segle 7), Madrasa Kukeldash (seglo 16, visita exterior) i Bazar Chorsu. Dinar en restaurant local.  També ens acostarem a la Plaça de Independència i eternitat, Palau de Romanov (segle 19, visita exterior), Plaça de Òpera i Ballet, Plaça d’Amir Temur i més. Allotjament.

 

Día 6 DE NOVEMBRE. TASHKENT-URGENCH-KHIVA

 Desdejuni en el hotel. Trasllat a l’aeropuert domèstic per prendre el vol cap Urgench. Arribada  a Urgench; y trasllat a Khiva. Visita al Complexe Arquitectònic Ichan-Kala (segles  12-19, UNESCO): Minarete Kalta Minor , Madrasa Mohamed Amin Khan (convertit en hotel) Castell  Kunya Ark i Madrasa Mohammed Rakhim Khan. Dinar en restaurant local. Continuarem amb el Minarete (visita exterior) i Madrasa Islom Khodja, Mezquita Juma, Complèxe  Arquitectònic Tash Hovli (harem), Mausoleu Pahlavan Mahmud (patró de la сiutat), per acabar, Madrasa i Caravanserai Allakuli Khan. Allotjament.

 

Día 7 DE NOVEMBRE.-  KHIVA – BUKHARA

Desdejuni en el hotel.  Seguim amb les visites en Ichan-Kala: Tash Hovli (harem), Mausoleu Pahlavan Mahmud (patrón de la сiudad) Madrasa i Caravanserai Allakuli Khan. Dinar en restaurant local. Trasllat a l’estació de trens per a agafar el TREN RETRO 056 amb destí Bukhara.  Arribada a Bukhara i allotjament en el hotel.

 

Día 8 DE NOVEMBRE. BUKHARA

Desdejuni en el hotel. S’inicien les visites per la ciutad sagrada de Bukhara: Mausoleu de Samanidas, Mausoleu i Manantial Sagrat Chasmai Ayub  Mesquita Bolo-Hauz (seglos 19), Ciudadela Ark és l’estructura més antiga de la ciutad, fou  residència dels emirs de Bukhara.

Dinar en restaurant local. Amb preparació del plat nacional festiu “PLOV” . Plov és una manera tradicional de cuinar el arrós, amb hortalises, carn de borrego i amb condiments picants. Segons antigues fonts … el Amir Temur (Tamerlán) ho va incloure com a menú bàsic de la seua tropa, va encarregar al seu savi Molá una recepta amb el qual aconseguir reunir un ampli exèrcit que poguera anar poc carregat de queviures i així realitzar un llarg camí i ràpid, per a així atacar sorprenentment als seus enemics.

Aquesta va ser la recepta que va transcriure el savi Molá al seu Emir: “Cal prendre una olla gran de ferro colat. Ha de ser tan antiga que el gras de ex modere es traspue per fora i s’encenga de les xispes del foc que el toca. En aquesta olla cal posar la carn de carners no vells però tampoc que siguen molt joves, arròs selecte que “s’unfla de l’orgull” que serà menjat pels guerrers valents, carlota nova, i ceba picant que pica com si fora una espasa del venerable emir. Tot això cal cuinar en foguera fins que l’aroma del plat aconseguisca a Al·là, i el cuiner mai caurà de l’esgotament, perquè provarà aquest diví menjar”. Complexe Lyabi Hauz, cor de cuitad que inclou Madrasa Kukeldash i Madrasa Nodir Devon Begi, construits al voltant del estanc més gran de la Ciutat. Allotjament.

 

Día 9 DE NOVEMBRE.  BUKHARA

Desdejuni en el hotel. Seguim amb les visites per Bukhara: Mesquita Magoki Attory, Tres mercats: este complexe de cúpules del siglo XVI conegut com la Primera, Segona i Tercera Cúpula son uns recintes abovedats als que s’uníen un gran número de galeríes per comerç i tallers artesans. Dinar en restaurante local Madrasa Ulughbek, Madrasa Abdulaziz-Khan, Minarete Kalon (visita exterior) & Mezquita Poi Kalon, Madrasa Miri Arab (visita exterior) Allotjament.

 

Día 10 DE NOVEMBRE. BUKHARA – SAMARKANDA

Desdejuni en el hotel. Eixim de Bukhara (30 km) per visitar els voltants de la ciutad sagrada: Residència d’estiu de l’últim Khan de Bukhara “Sitorai-Mokhi-Hossa”, Complexe Arquitectònic Naqshbandi. Visita de la Casa-Taller del famos pintor Davron Toshev de la generació de grans miniaturistes. La familia Toshev es muy famosa no solament en Uzbekistán, sino també més allá de les seues fronteres. Davron Toshev  es dedica també de restauració de los llibres antics, els treballs es guarden  en molts museus famosos del món i transmet l’art de la miniatura als xiquets amb talent, ajudant-los en todo de forma gratuïta. La miniatura és un treball molt delicat i minuciós. Davron Toshev dibuixa amb una lupa especial, i per cada  una de les seues obres ell tarda molt de temps, de vegades mesos, inclòs anys. Dinar en restaurante local. Trasllat a l’estació per a agafar el tren cap a Samarcanda. Arribada a Samarcanda y allotjament en el hotel.

 

Día 11 DE NOVEMBRE. SAMARKANDA

Desdejuni en el hotel. S’inicia l’excursió per la ciutat legendària, coneguda en el passat com Maracanda. Mausoleu Guri Emir (tomba de Tamerlán) Mausoleu Rukhabad (visita exterior), Plaça Registán: Madrasa Ulughbek, Madrasa Shir-Dor, Madrasa Tilla-Kori Dinar en restaurante local. Mezquita Bibi-Khonum, Bazar Siab, Visita a la Plaza Reguistan iluminada per la nit. Allotjament.

 

Día 12 DE NOVEMBRE. SAMARKANDA

Desdejuni en el hotel. Fábrica de la producció de papel antiga, Museu de Afrosiab, Complexe Arquitectόnic Shakhi-Zinda, Observatori Ulughbek. Dinar en restaurante local.

Tiemps lliure per últimes compres en Uzbekistán. Sopar en restaurant. Allotjament.

 

DÍA 13 DE NOVEMBRE.  SAMARKANDA – ESTAMBUL – VALENCIA

A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport. Eixida en vol de tornada a València, via Estambul.

 

PREU PER PERSONA 1875 + 330 TAX

SUPL. HAB. INDIVIDUAL: 395

ASSEGURANÇA.- 55

Ens acompanyarà: PACO BAIXAULI + guia local.

 

INCLOU:
· Tiquet d’avió d’anada i tornada des de València via Istanbul
· Vols interns
· Tiquets de tren diurn d’alta velocitat. (TREN AFROSIAB).
· Hotels de 4 ****, segons el programa.
· Règim de mitja pensió  9 dinars i 10 desdejunis.
· Totes les visites (amb tiquets d’entrada) que s’indica en el itinerari.
· Assegurança de viatge.

Informació addicional

Pes330 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “UZBEQUISTAN, LA RUTA DE LA SEDA (4 AL 13 DE NOVEMBRE).”