PONT D’OCTUBRE A TORÍ: Palaus i monestirs (del 07 al 12 octubre)

995,00  (+95,00 taxes d'aeroport)

TORÍ, ORTA, SACRO MONTE D’ ORTA, SACRA DE SAN MIQUELE i LA VENARIA REALE

Anem a descobrir Torí, l’elegant i monumental capital del Piemont, i els seus sorprenents voltants, al costat dels alps, amb paisatges tan singulars com el llac d’Orta amb l’illa de san Giulio i el seu monestir del segle V i molt a prop un dels peculiars i fascinats Sacro Montes que trobem al Piamont i la Lombardia tots ells patrimoni de la Humanitat. Un dels mes bells, dedicat a Sant Francesc d’Asis: el d’Orta. Torino amb les seues restes romanes, el palau reial, els seus grans museus, les esglesies i palaus ens seduira, aixi com els llocs reials un conjunt de palaus també patrimoni de l’Humanitat al voltant de Torí, com la Venaria Reiale, el model que servirà per a bastir Versailles i la resta de palaus reials europeus. Visitarem la Sacra de San Michele, el imponen monestir que servirà a Umbert Eco com a model per al monestir del llibre “En el nom de la rosa”. Un lloc mágic als peus dels Alps, com també ho esta la Vall d’Aosta, Aosta una ciutat plena de ruines romanes, a un nivell similar a Roma i Pompeia, amb bellisims castells com el de Fenis o casalots com el d’Issoque. Paisatges, museus i monuments del territori de la casa de Saboia. SC

 

 

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

TORÍ, Palaus i Monestirs

 

ITINERARI.-

DIA 07 OCTUBRE.- VALENCIA – MILANO- TORINO

Concentració a l’aeroport de València. Vol directe a Milano. En arribar, encetarem les nostres visites amb el  Sacro Monte ORTA. Dinar lliure i per la vesprada, conéixerem Orta i l’Illa de San Giulio Monestir Arribada a Torí i trasllat a l’hotel.

DIA 08 OCTUBRE.- TORINO

Desdejuni a l’hotel. Hui dedicarem el dia a la visita de la capital Piamontesa. De matí, vorem el  Palazzo Reale i la Catedral . Dinar lliure. Després del dinar, anirem al famòs museu Cinema i a la Molle Antonellana, tot un símbol de la ciutat i de tota Italia. Allotjament

DIA 9 OCTUBRE.- TORINO

Dia senser a Torí, visitarem el Museu dell’automobile.  Dinar en restaurant a Torí  i de vesprada, continuarem amb les visites. Sopar lliure i allotjament.

DIA 10 OCTUBRE .- SACRA DE SANT MICHELLE

Desdejuni i eixida en autobus per a visitar la Sacra de Sant Michelle, a l’hora de dinar ens aproparem a Venaria Reale, dinar en restaurant. Després del dinar visitarem el palau de Venaria i trasllat a Tori.

DIA 11 OCTUBRE. TORI, EL MUSEU EGIPCI

Desdejuni. Visita al Museu Egipci, un dels museus més importants dedicats a Egipte del món. Dinar lliure i vesprada lliure. Allotjament a l’hotel.

DIA 12 OCTUBRE.- STUPIGINI- VALENCIA

Desdejuni i eixida en autobús cap a Stupigini, per visitar la seua “palazzina di Caccia”, al acabar anirem a Bergamo, visita d’aquesta ciutat fins l’hora convinguda per al trasllat a l’aeroport  i vol directe fins a València.

 

PREU PER PERSONA: 995 + 95 TAXES

SUPL. IND.- 295

ENS ACOMPANYARÀ: SALVA CALABUIG

 

INCLOU:

Vol directe València-Milan i tornada

Bus per a tot el recorregut

Hotel *** en Torino

5 desadejunis+ 2 dinars en restaurant

Entrades

Assegurança

 

 

Informació addicional

Pes95 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “PONT D’OCTUBRE A TORÍ: Palaus i monestirs (del 07 al 12 octubre)”