SETMANA SANTA “A LAS 5 VILLAS”, ELS TRESORS PER DESCOBRIR D’ARAGÓ (del 29 març a l’1 abril)

475,00

Viaje a la comarca de las Cinco Villas de Aragón

En tierras de las Cinco Villas tenemos una cita con la Historia. Conocer su extenso patrimonio cultural y medioambiental es aprender del pasado para disfrutar del presente. No hay que olvidar que estas tierras fueron frontera entre cristianos y musulmanes primero, y posteriormente entre reinos cristianos. Su carácter fronterizo forjó las piedras de estas Cinco Villas y su comarca con un temple especial, también fronterizo, dibujado entre los secanos más áridos, las más fragosas huertas junto al Ebro, o el sotomonte pirenaico de Sos. Medievalismo y despoblación, abandono, energía y fuerte personalidad, idiosincrasia dura y adusta como sus paisajes inabarcables. Son las Cinco Villas de Aragón, que a nadie dejarán indiferente.

 

Recordemos aquellas palabras del gran Labordeta, mañico universal:

Somos

igual que nuestra tierra

suaves como la arcilla

duros del roquedal.

Hemos

atravesado el tiempo

dejando en los secanos

nuestra lucha total.

Vamos

a hacer con el futuro

un canto a la esperanza

y poder encontrar

tiempos

cubiertos con las manos

los rostros y los labios

que sueñan libertad.

 

 

SKU: 0-1-4 Categories: ,

Descripció

“LAS 5 VILLAS”, ELS TRESORS PER DESCOBRIR D’ARAGÓ

 

ITINERARI

 

Dia 29 MARÇ: GANDIA – VALÈNCIA – EJEA DE LOS CABALLEROS

     -A LES 7:00h: Eixida dels viatgers de Gandia.

     -A LES 8:00h: Arreplegada dels viatgers de València al carrer Guillem de Castro i eixida en direcció a la            localitat d’Ejea de los Caballeros.

Pel camí ens aturarem a la localitat de l’Almunia de Doña Godina per conèixer millor el seu patrimoni monumental. Arribada a Ejea de los Caballeros i check-in a l’hotel.

Temps lliure per passejar i sopar per Ejea.

Dia 30 MARÇ: VISITA A UNCASTILLO I  SOS DEL REY CATÓLICO

Desdejuni. Hui ens desplaçarem fins a Uncastillo, localitat on trobarem un poble únic i desconegut que va ser declarat Conjunt Monumental Historicoartístic al 1.966. La fortalesa que va donar nom al lloc ha estat testimoni permanent d’importants fets i notables realitzacions, però avui és només un motiu més del valuós conjunt que justifica la seva visita. Visita guiada a la seva Església de Sant Martí, al call, a la Torre i al Castell (aquesta darrera visita és per lliure). Després de dinar, visita a Sos del Rey Catòlic, sens dubte un dels pobles medievals més bonics d’Espanya.  tornada a l’hotel i allotjament

Dia 31 MARÇ.- VISITA A VALPALMAS / TAUSTE

Després del desdejuni, ens desplaçarem fins a Valpalmas, per conéixer unes curiosíssimes formacions geològiques: els Aguarales de Valpalmas. És una zona argilosa on l’erosió de l’aigua ha originat unes sorprenents figures la misteriosa bellesa de les quals t’atraparà a l’instant. Després d’aquesta excursió dinarem a Tauste. Visita les seues esglésies de Santa Maria, l’esvelta torre mudèjar de les quals arriba als 70 metres d’alçada i la seua “veïna” l’església de Sant Antoni Abat, que reuneix una sorprenent barreja d’estils van ser declarades Patrimoni de la Humanitat el 2001. Tornada a l’hotel

Dia 1 ABRIL.- EJEA DE LOS CABALLEROS – BORJA – VALÈNCIA – GANDIA

Desdejuni i tornada a València no sense abans aturar-nos a Borja, on podrem conèixer el seu casc històric i la seva Col·legiata de Santa Maria, així com Ecce Homo que va fer la volta al món.

PREU PER PERSONA.- 475 euros

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 95 euros

ENS ACOMPANYARÀ: JON GOÑI

INCLOU.-

  • Bus per a tot el recorregut
  • Hotel ***
  • 3 desdejunis a l’hotel + 3 dinars
  • Entrades
  • Assegurança de viatge

 

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “SETMANA SANTA “A LAS 5 VILLAS”, ELS TRESORS PER DESCOBRIR D’ARAGÓ (del 29 març a l’1 abril)”