LA RUTA 99: HIGUERAS (1 de Juny)

39,00

Amb l’esperit dels motoristes que creuen d’est a oest els Estats Units, dels peregrins que van fins a Santiago, dels aventurers de la Ruta Quetzal. Ens toca redescobrir les nostres terres de la mà d’una iniciativa com la Ruta 99.

Seguint la proposta llançada per la Generalitat Valenciana, coneixerem les poblacions valencianes amb menys de 100 habitants. Pobles menuts i amagats que ara viuen una renaixença gràcies al turisme rural, a l’ecologisme i a la posta en valor del seu patrimoni i recursos.

Ens endinsarem així, de la mà dels nostres guies, en una aventura de descobriments, autenticitat i natura que tenim més prop del que sembla.

 

*Els nostres guies vos facilitaran una credencial on podreu anar grabant totes les visites als pobles de la ruta.  Arribat un número concret de localitats visitades, podreu conseguir una motxilla de la ruta presentant els vostres segells al e-mail: ruta99@gva.es

20 en estoc

Categoria:

Descripció

RUTA 99: HIGUERAS EL POBLE DE LES FONTS

La nostra jornada ens porta a la comarca del Alt Palancia, on seguirem marcant localitats de la ruta 99.

Comencem a les 7:30 agafant el bus a la parada de autobusos de Gandia, arribem a les 8:30 a la parada de València en Guillem de Castro per a eixir en dirección Higueras, allí realitzarem la nostra ruta del matí que ens portara a conèixer totes les fonts algunes de les quals són de gran valor, tant ecològic com lúdic i singular, que només trobarem en aquest terme municipal.

Després de visitar la localitat i segellar la nostra credencial disposarem de un temps per a dinar. (No inclós, en cas de voler-lo serán 20€ més)

Finalment ens dirigirem a Pavias, localitat situada jus baix del poble de Higueras. Este ha estat tota la vida dedicada al cultiu de secà.

 

DINAR OPCIONAL: 20€*

En cas de voler el dinar s’ha d’avisar en antelació, el dinar no està inclós.

 

 ENS ACOMPANYA: ABEL BALBASTRE

Informació addicional

Pes20 kg

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LA RUTA 99: HIGUERAS (1 de Juny)”