LA RUTA 99: VALLAT I ESPADILLA (21 de Gener)

29,00

Amb l’esperit dels motoristes que creuen d’est a oest els Estats Units, dels peregrins que van fins a Santiago, dels aventurers de la Ruta Quetzal. Ens toca redescobrir les nostres terres de la mà d’una iniciativa com la Ruta 99.

Seguint la proposta llançada per la Generalitat Valenciana, coneixerem les poblacions valencianes amb menys de 100 habitants. Pobles menuts i amagats que ara viuen una renaixença gràcies al turisme rural, a l’ecologisme i a la posta en valor del seu patrimoni i recursos.

Ens endinsarem així, de la mà dels nostres guies, en una aventura de descobriments, autenticitat i natura que tenim més prop del que sembla.

 

*Els nostres guies vos facilitaran una credencial on podreu anar grabant totes les visites als pobles de la ruta.  Arribat un número concret de localitats visitades, podreu conseguir una motxilla de la ruta presentant els vostres segells al e-mail: ruta99@gva.es

Categoria:

Descripció

FANZARA, VALLAT I ESPADILLA

Eixida a les 08:00 des de Guillem de Castro. En primer lloc visitarem Vallat, situat a la comarca de l’Alt Millars, on començarem una ruta de 7 km amb un desnivell d’uns 300 metres. Una senda de traçat còmode que ens portarà per Artiga i Corral Blanc per a finalment descendre pel Camí de las Quemadas fins a Fanzara.

En Fanzara realitzarem un recorregut pel seu circuit d’art urbà (MIAU), una iniciativa que l’ha convertit en un dels pobles més visitats de la comarca, especialment durant la celebració del festival, on graffiters i artistes es reuneixen per acolorir les façanes y renovar aquest museu a l’aire lliure.

Després de dinar ens quedarà la visita a Espadilla, altre poble pertanyent a la Ruta 99 amb un reduït però interessant casc urbà situat al cor de la Serra d’Espadà. En ell realitzarem una passejada abans de tornar a València.

DIFICULTAT: Ruta de 7 km amb un desnivell d’uns 300 metres. Una senda de traçat còmode. Senzilla.

DINAR OPCIONAL: 20€

 

 ENS ACOMPANYA: PAU COLLADO I ROBERTO PALOMARES 

 

Informació addicional

Pes20 kg

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LA RUTA 99: VALLAT I ESPADILLA (21 de Gener)”