RUTA DEL CÍSTER – DESCANS ETERN DELS REIS DE VALÈNCIA (DEL 19 AL 21 JULIOL)

295,00

Amb eixida des de Gandia, acompanya a Abel Balbastre als tres monestirs més importants i significatius de la Corona d’Aragó. Lloc de descans dels reis i reines de València, els tres monestirs que integren la Ruta del Císter (Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges) presenten una riquesa estilística, històrica i cultural única. Vine a gaudir d’un passeig per la nostra història, vine a caminar pels claustres i estances pel que tots els reis de València van passar en algun moment de les seues vides.

AB

SKU: N/A Categoria:

Descripció

RUTA DEL CÍSTER, DESCANS ETERN DELS REIS DE VALÈNCIA

 

ITINERARI

DIVENDRES 19 DE JULIOL:

Concentració a les 15.30h sortida de Gandia (Plaça Parc de l’Estació) i arreplegada dels viatgers de València a les 16.30h (C/ Guillem de Castro amb C/ Hospital). Arribada al Balneari de Rocallaura a les 20h, allotjament i sopar.

DISSABTE 20 DE JULIOL:

Desdejuni a l’hotel i sortida cap al Monestir de Poblet, on farem una visita d’unes dues hores pel prototip d’abadia cistercenca. Aquest primer monestir de la Ruta fou iniciat pel compte de Barcelona, Ramon Berenguer IV i, a l’interior de la seua espectacular església gòtica, podrem veure el sepulcre d’alabastre de Jaume I i la major part seus descendents, reis i reines de València. Tot seguit dinarem i, a continuació, visitarem el Monestir de Santes Creus, abadia que a dia de hui no té funcions religioses i que, a finals del segle XIII, va inspirar a Jaume II a fundar el monestir valencià de Santa Maria de Valldigna, a l’interior de la seua església trobarem el lloc de descans del fill i el nét de Jaume I, soterrats en posició fetal en banyeres romanes de pòrfid. En acabar, tornada a l’hotel per sopar i dormir.

DIUMENGE 21 DE JULIOL:

Desdejuni a l’hotel i sortida cap al Monestir de Vallbona de les Monges. Aquesta abadia femenina és també d’ordre cistercense i, a l’igual que en el Monestir de Poblet, a dia de hui segueixen havent persones vivint i fent funcions al seu interior. Sent el més antic dels tres monestirs, és l’únic en què podrem apreciar l’evolució estilística de romànic a gòtic. Al seu interior podrem gaudir d’un clàstre ben eclèctic i podrem observar el discret sepulcre on reposen les restes mortals de Violant d’Hongria, qui fou la segona dona de Jaume I. En acabar la visita, prendrem el bus tornar cap a València i dinarem de camí.

 

 

ENS ACOMPANYA: ABEL BALBASTRE (HISTORIADOR MEDIEVALISTA)

PREU PER PERSONA: 295€

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL: 60€

 

 

INCLOU:

  • BUS PER A TOT EL RECORREGUT
  • GUIA ACOMPANYANT
  • ENTRADES ALS TRES MONESTIRS
  • DUES NITS AL BALNEARI DE ROCALLAURA
  • DOS SOPARS
  • DOS DESDEJUNIS

Informació addicional

Tipus habitació

doble amb asegurança, individual amb asegurança, Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “RUTA DEL CÍSTER – DESCANS ETERN DELS REIS DE VALÈNCIA (DEL 19 AL 21 JULIOL)”