ROMA DELS BORJA EN CAP D’ANY (Del 28 de Desembre a l’1de Gener)

1.175,00  (+95,00 taxes d'aeroport)

Roma, caput mundi, la ciutat eterna, la ciutat del Tíber… i pels valencians, la ciutat dels Borja! De la mà d’Esplai Viatges farem un recorregut pels llocs més significatius d’aquesta ciutat, capital de la cristiandat i que per cada racó amaga anècdotes, històries i mil coses més que de segur t’encisaran.

La capital del món cristià que va tindre una de les seues èpoques més glorioses durant els pontificats dels valencians Calixt III i Aleixandre VI   , en ple període del Renaixement. Els Borja valencians, italianitzats en Borgia, foren els protagonistes de la geopolítica mediterrània a més de ser grans promotors de desenes d’edificis emblemàtics que visitarem.

El Vaticà, el Trastevere, el Foro, la Fontana di Trevi, el Coliseu, el Castell de Sant Angelo… Dedicarem a cavall entre el 2021 i 2022 a conéixer tant els vestigis de la capital de l’Imperi Romà com de la Roma renaixentista on Calixt III i Alexandre VI, van seure a la cadira papal, sense oblidar la Roma més contemporània amb el majestuós monument a Vittorio Manuele.

SKU: N/A Categoria:

Descripció

ITINERARI

28 DESEMBRE VALÈNCIA – ROMA

Concentració a l’aeroport de Manises a les 07.30h. Eixida del vol DIRECTE cap a Roma. Iniciem el nostre viatge amb bona passejada per alguns dels indrets més bonics de la ciutat: Anirem fins a la piazza dei Popolo, lloc de soterrament dels fills del papa Aleixandre VI. Veurem la ciutat des de la terrassa del Pincio i ens endinsarem en els jardins de Villa Borguese i Villa Medici, per a continuació baixar per les escales més famoses de Roma, les de la piazza Spagna. Després de passejar per la Via del Corso i dinar al centre de Roma de vesprada seguirem coneixent racons farcits de la història dels Borja, l’església de Monserrato on estan els dos sepulcres dels papes valencians, i el Campo Dei Fiori on estava la residència de Vanozza Catanei, la preferida d’Alexandre VI i mare de Lucrècia i Cèsar Borgia; la piazza Navona, el palazzo Farnese…  sense oblidar-nos d’un dels edificis més simbòlics de la ciutat eterna: el panteó d’Agrippa.

 

29 DESEMBRE: ROMA

Desdejuni a l’hotel. Dedicarem el matí a gaudir d’una ciutat dins de la mateixa Roma, el Vaticà. Primer visitarem la basílica de Sant Pere per a després dinar al popular barri del Prati i després endinsar-nos en el Vaticà, on veurem els apartaments Borgia, encarregats per Alexandre VI. De vesprada, el Castel de Sant Angelo, fortalesa on el polèmic papa valencià Aleixandre i el seu fill Cèsar van haver de refugiar-se diverses voltes.De matí farem una bona passejada on coneixerem llocs mítics com la Fontana di Trevi i algunes de les esglésies més significatives de la ciutat. A més, veurem la universitat de la Sapienza, fundada pel papa Aleixandre VI, el Palau del Quirinale i molts altres edificis.

 

30 GENER: ROMA

Desdejuni  a l’hotel. Creuarem el Tíber, riu mític de Roma i on va aparéixer el cadàver de Joan Borja, assassinat en circumstàncies estranyes, per així endinsar-nos en el Trastevere, un dels barris que encara conserva l’essència de la ciutat, visitarem la isola tiberina i la sinagoga. De vespra visitarem el Foro Boario i la Bocca della Verità, passejarem fins al Circ Màxim Sant Joan de Letran, Santa Maria la Maggiore amb el seu sostre daurat encomanat per Alexandre VI amb el primer or portat d’Amèrica i molts altres racons de la ciutat eterna com Sant Pietro in Vincoli, on podrem veure el Moisés de Miquel Àngel.

 

31 DESEMBRE

Desdejuni a l’hotel. L’últim dia de l’any ens endinsarem en la Roma més imperial, visitant tant el Foro, el Palatino com el Coliseu a més de veure la columna de Trajano, i els teatres de Trajano i Marcello, la basílica de Magenci. En la plaça Venèzia visitaren l’Altar de la Pàtria, i pujarem al Capitolino, a més de visitar l’església d’Il Gesú, seu dels jesuïtes, ordre molt arrelada amb la família Borja per Sant Francesc de Borja, general d’aquesta ordre religiosa. Gaudirem de la vesprada lliure per tal de preparar-nos per l’última nit de 2023. Sopar de cap d’any en restaurant.

 

01 GENER

Desdejuni. De matí farem una bona passejada on coneixerem llocs mítics com la Fontana di Trevi i algunes de les esglésies més significatives de la ciutat. A més, veurem la universitat de la Sapienza, fundada pel papa Aleixandre VI, el Palau del Quirinale i molts altres edificis. Dinar i Trasllat a l’aeroport i tornada a València.

 

 

PREU PER PERSONA.- 1175 + 95 TAXES

SUPL. HAB INDIVIDUAL: 395

ENS ACOMPANYARÀ: Quico Fernández

 

 

INCLOU

  • Vol Valencia – Roma // Roma – Valencia 
  • Hotel **** .
  • Inclou desdejuni + sopar de cap d’any + dinar del dia 1 de gener
  • Entrades 
  • Assegurança de viatge

Informació addicional

Pes95 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “ROMA DELS BORJA EN CAP D’ANY (Del 28 de Desembre a l’1de Gener)”