REDESCOBRIR SEVILLA, EN AVE DES DE VALENCIA (DEL 1 al 5 maig)

695,00

Capital mundial del flamenc o cante jondo i de les sevillanes, de la tauromaquia i de l’essència andalusa, Sevilla acumula tots els tòpics del tipisme hispànic i molts dels seus mites, com ho demostren òperes universals con Carme o El Barber de Sevilla, fins convertirla en la més encisadora de totes les ciutats espanyoles. La capital del Guadalquivir, a més, té també un fabulós i enorme casc antic amb monuments con la Catedral, els Reales Alcázares, semblants a la Alhambra, o la Giralda, Patrimoni de la Humanitat, és bressol d’emperadors romans com Traià o Adrià, i seu de barris mítics com La Macarena o Triana. Però sobretot, igual que València, Sevilla és una ciutat orgullosa i esplèndidament barroca.

SKU: N/A Categoria:

Descripció

VIATGE A SEVILLA, AMB L’AVE

1 MAIG.- VALENCIA – SEVILLA

Concentració a les 08:30 del matí a l’estació de Joaquiim Sorolla de València. Eixida amb l’AVE des de l’Estació Joaquim Sorolla i arribada a Santa Justa a les 13.50. Acomodació a l’hotel i passeig per la ciutat.

2 MAIG.- SEVILLA

Desdejuni a l’hotel. Hui visitarem la Catedral: la catedral d’estil gòtic es Patrimoni de l’Unesco i Bé de Valor Universal. També és considerada com la catedral més gran del món. A continuació anirem a l’Alcàsser, palau emmurallat construït en diferents etapes des de l’Edat Mitjana, amb vestigis d’art islàmic i d’altres mudèjar i gòtic. Dinar lliure pel Barrí de Santa Creu Després de dinar en algun dels restaurants del voltant pujarem a la Torre de L’Or , torre defensiva a la vorera del riu on es troba el Museu marítim. Creuarem el pont per a passejar per Triana on podem sopar en alguns dels seus locals de tapes.

3 MAIG.- SEVILLA

Desdejuni a l’hotel. Començarem la visita visitant la part modernista de Sevilla: el Parc de Maria Lluïsa , jardí històric que va formar part de l’Exposició d 1929 junt a la monumental Plaça d’Espanya que a continuació visitarem. Més tard passarem pel Palau de San Telmo, seu de la presidència de la Junta d’Andalusia i l’Arxiu de Indies creat per Carles III per a acollir tota la documentació referent dels territoris espanyols a ultramar. Després de dinar farem una passejada pel Barrí de l’Arenal i veure la plaça de bous de la Maestranza i Placa del Cabildo.
Sopar per aquesta zona i després de sopar amb qui vullga anirem a veure un espectacle de flamenc. (Opcional)

4 MAIG.- SEVILLA

Al matí anirem a visitar el meravellós palau renaixentista de Casa de Pilatos, joia renaixentista i a continuació visitarem el Palau de Dueñas on va nàixer Antonio Machado i la seua col·lecció d’art de la Casa d’Alba. Dinar lliure Vesprada anirem a veure el Metropol Parasol, símbol de la renovació arquitectònica de Sevilla. Construït en 2005 és la major estructura en fusta del món.
Sopar lliure.

5 MAIG.- SEVILLA
Pel matí anirem a veure el Museu de Belles Arts amb obres de Murillo, Zurbarán i Valdés Leal i obres del barroc sevillà. Anirem per les maletes per anar a l’estació de Santa Justa per a agafar el tren de tornada a València a les 16.30

 

PREU PER PERSONA: 695 EUR

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 275

ENS ACOMPANYARÁ.- LAURA VALLÉS (llicenciada en història de l’art)

 

INCLOU.-

Tiquet de tren AVE des de València

4 nits d’hotel **** a Sevilla amb desdejuni

Entrades descrites al programa

Assegurança.

 

NOTA IMPORTANT

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “REDESCOBRIR SEVILLA, EN AVE DES DE VALENCIA (DEL 1 al 5 maig)”