PONT DE LA CONSTITUCIÓ EN OPORTO (del 3 al 8 desembre)

680,00  (+90,00 taxes d'aeroport)

PONT DE LA CONSTITUCIÓ A OPORTO

Oporto es la segona ciutat de Portugal, una ciutat comercial i dinamica que viu uns moments de  renovació que la converteixen en un dels destins mes fascinant d’Europa, la ciuat vella amb els edificis de rajoles de colors , amuntegats en un territori ple de desnivells, li donen un aspecte peculiar i únic. Les seues esglesies barroques, palaus i  el edificis decimonónics com la borsa o el Ajuntament, es combinen amb sorprenents i espectaculars edificis art deco  i mostres d’arquitectura contemporanea. La seua gastronomia espectacular, peixos, arrosos de marisc, abaetxos, pastisos i dolços es completen amb un dels grans vins del mon: l’ Oporto.

CAL TINDRE PRESENT QUE DAVANT DE LA SITUACIÓ ACTUAL DE LA COVID19 ELS ITINERARIS PODEN SOFRIR ALGUNA MODIFICACIÓ, O PODEM TROBAR MONUMENTS TANCATS.

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

ITINERARI.- 

 

DIA 3 DECEMBRE.- VALÈNCIA – OPORTO

Concentració a les 15:30 hores a l’aeroport de València i vol a Oporto via Madrid. Arriabada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

Dia 4 de DECEMBRE.- OPORTO

Hui encetem les visties a la ciutat:  passejada per la ciutat, muralla fernandina i la Catedral, la Rua Santa Catalina,  café Majestic, etc. Trasllat a l’hotel i allotjament.

 

DIA 5 de DECEMBRE DIUMENGE

Pel matí  visitarem la Igresia de Sao Francisco, obra mestra del barroc portugues, la Borsa mostra del poderiu comercial de Oporto, passejarem per el Cais da Ribeira, els molls del port fluvial de la ciutat on gaudirem d’espectaculars vistes del pont de Dom Luis I. Per la vesprada, la teatral i barroca Esglesia dos Clerigos amb el seu campanar barroc un dels simbols de la ciutat (ENTRADA), i la Esglesia i convent del Carmé amb façana i interior coberta de les tradicionals rajoles portugueses

 

DIA 6 DE DECEMBRE  DILLUNS

Passejada per Gaia, creuant el pont Luis I, després i amb el teleferic fins al Cais de Gaia on es troben les principals bodegues. Passejada per el Cais de Gaia on gaudirem de les espectaculars vistes de la ciutat.

Vesprada Lliure al centre de la ciutat, pero et recomanem la visita a la llibreria Lello, que va inspirar escenaris de Harry Potter i la vida Portuguesa i uns antics magatzems del segle XIX reconvertits en  botiga de disseny i productes tradicionals de Portugal ).

 

DIA 7 DE DECEMBRE  DIMARTS

Per el matí visita de la Fundació Serralves i els seus jardins. Un dels museus d’art contemporani mes importants d’Europa. Vorem la Casa de la Musica  un espectacular auditori d’arquitectura contemporania. A la vesprada anirem a la costa, vorem l’exterior del fort de sao Joao Batista i la capella da Boa Nova  en Matoshinos  on també visitarem dos llocs construits per Alvaro Siza.

 

DIA 8 DE DECEMBRE OPORTO – MADRID – VALENCIA

Temps lliure per a les últimes compres i visites. Trasllat a l’aeroport i vol de tornad a València via Madrid.

 

PREU PER PERSONA 680 euros + 90 de taxes d’aeroport

SUPL. HAB. INDIVIDUAL.- 195 euros

ENS ACOMPANYARÀ: SALVA CALABUIG

 

Inclou.-

Vol d’anada (via Madrid) amb la companyia Iberia

Vol tornada (via Madrid) amb la companyia Iberia

Trasllats aeroport-hotel-aeroport

Hotel *** sup. situat al centre de la ciutat, amd desdejuni

Entrades als monuments i llocs d’interés

Assegurança de viatge

Informació addicional

Pes90 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “PONT DE LA CONSTITUCIÓ EN OPORTO (del 3 al 8 desembre)”