ESTIU EN POLÒNIA (DEL 5 al 13 agost)

1.995,00  (+95,00 taxes d'aeroport)

SKU: N/A Categoria:

Descripció

ITINERARI.-

Dia 05 agost.- VALÈNCIA-VARSÒVIA

Concentració a l’aeroport de València a les 10:15 del  mati. Vol a Varsòvia (via Frankfurt). Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 06 agost.- VARSOVIA – MALBORK – GDANSK

Desajuni i breu visita guiada de Varsòvia. Encara que la destrucció de Varsòvia durant la II Guerra Mundial va resultar pràcticament total, gràcies a una reconstrucció meticulosa la ciutat ha aconseguit tornar a lluir la seva antiga resplendor. Veurem els monuments més importants: El Castell Reial, la Catedral de Sant Joan, la Ciutat Vella de Varsòvia amb la Plaça de la Ciutat Vella, la Barbacana i restes de muralles envoltant la ciutat a l’època medieval on podem gaudir de vistes excepcionals del riu Vístula. Sortida cap a Gdansk. Dinar en camí (inclòs). Parada a Malbork per visitar el Castell dels Cavallers Teutònics de Malbork (inclòs). Aquest castell de maó és l’antiga seu del gran contramestre de l’Ordre dels Cavallers Teutònics, la construcció medieval més gran d’aquest tipus de tot Europa. L’edifici va ser declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. El castell està envoltat de potents muralles amb torrasses i portes. El palau del Gran Maestre representa la culminació del gòtic tardà cortesà. El refectori representatiu d’estiu és la part més bella de l’interior del castell. Actualment, el castell és la seu d’un museu. Continuació a Gdansk i allotjament.

Dia 07 agost.- GDANSK

Desdejuni a l’hotel i Visita de la ciutat on destaca la Porta Alta, resta de les fortificacions del s.XVI, decorada amb els emblemes de Polònia, Prússia i Gdansk, la Torre de la Presó i Casa de les Tortures, construcció gòtica en maó; la Porta Daurada que dóna accés al carrer Dluga on s’alcen les cases gòtiques i renaixentistes de l’antiga burgesia, l’Ajuntament del s.XIV, coronat per l’estàtua del rei polonès Segismundo Augusto; Font de Neptú, símbol de la ciutat, la Basílica de Santa Maria (entrada inclosa), una de les més grans d’Europa. L’antic port amb els seus graners de fusta, la grua medieval i l’edifici de la Pierta Verde, sumptuosament decorat. Dinar en un restaurant local (inclòs) • Sortida cap a Sopot per gaudir de la visita de Sopot que forma juntament amb Gdansk i Gdynia l’anomenada Tri-ciutat, recorrent els seus passejos i avingudes arbrades amb les elegants viles i mansions de final del segle XIX inclòs el Moll de Sopot. Posteriorment farem una curta visita de Gdynia. La ciutat desctaca per la seva modernitat, en el passat era un poblet de peixaters, després de la II Guerra Mundial es va convertir en el port més gran i actiu de Polònia. També és important a la hisòtria de Polònia com a lloc de les manifestacions dels treballadors en contra del comunisme, commemorades pel monument de la Víctimes del Desembre de 1970 (vistes exteriors). Tornada a Gdansk i allotjament.

Dia 08 agost.- GDANSK – TORUM – POZNAN

Desdejuni a l’hotel i Sortida cap a Poznan amb Parada a Torun. Efectuarem una visita guiada de la ciutat on destaca la Plaça Major, Ajuntament, estàtua de Copèrnic. A la mateixa plaça, tenim la Font del Balser, Casa d’Artus i la façana barroca de la casa Pod Gwiazda, així com la casa de Copèrnic, tot i que completament modificada (vistes exteriors). Dinar en un restaurant local. Continuació a Poznan. Allotjament.

Dia 09 agost.- POZNAN – WROCLAW

Desdejuni a l’hotel. Al matí, visita panoràmica de la ciutat on destaca la Ciutat Vella el centre de la qual és l’antiga Plaça del Mercat amb els seus edificis del segle XV, l’Ajuntament d’estil renaixement (vistes exteriors), la seva Catedral (entrada inclosa) amb l’enorme altar gòtic, i el Col·legi i Església dels Jesuïtes, un dels millors exemples del barroc a Polònia (vistes exteriors). Dinar a un restaurant local. Sortida en direcció a Wroclaw, capital de la Baixa Silèsia a la vora del riu Odra. Visita d’aquesta ciutat assentada a la confluència de diversos braços del riu Odra, fet que explica els més de 84 ponts de què disposa. A la Ciutat Vella sobresurt la Catedral gòtica de Sant Joan Baptista i l’antic Ajuntament del s.XIII (vistes exteriors). També destaca la Universitat, la construcció barroca més gran de la ciutat, i la seva famosa Aula Leopoldina (entrada inclosa). A dalt a Wroclaw i allotjament.

Dia 10 agost.- WROCLAW – Auschwitz – CRACÒVIA

Desdejuni a l’hotel i check-out. Sortida cap a Cracòvia Dinar en camí (inclòs) Parada a Oswiecim. Visita guiada d’Auschwitz (Oswiecim) (entrada inclosa), l’antic camp de concentració durant la II Guerra Mundial, avui convertit al Museu Martiriològic. Visita guiada pel camp aixecat pels nazis el 1940, que juntament amb un altre camp construït el 1942 a Brzezinka (Birkenau) va arribar a ser el lloc d’extermini d’un milió i mig de persones. Continuació a Cracòvia. Allotjament.

Dia 11 agost.- CRACÒVIA

Desdejuni a l’hotel. Gaudeix de la visita guiada de Cracòvia, una de les ciutats més antigues i belles de Polònia. Veurem el turó de Wawel on es troba el Castell amb la cort renaixentista (vista exterior, sense Cambres Reials), la Catedral gòtica (entrada inclosa), la Ciutat Antiga (Stare Miasto), la plaça del mercat més gran d’Europa (Rynek Glowny ), la torre de l’Ajuntament, l’antic Mercat de Panys, l’Església de Santa Maria Verge (entrada inclosa), amb l’altar del genial escultor Vito Stoss, breu visita de la muralla antiga a prop de la Porta de Sant Florià ia la Barbacana ( vistes exteriors). Dinar en un restaurant local (inclòs) • Visita del barri jueu de Kazimierz, el famós carrer Szeroka on fins avui es poden visitar la Sinagoga Vella o Remuh i el Cementiri Remuh, el Temple Isaac i observarem els últims fragments de les muralles del gueto al barri Podgórze (vistes exteriors ). Allotjament.

Dia 12 agost.- CRACÒVIA – WIELICZKA – CRACÒCIA

Desdejuni a l’hotel. Sortida cap a Wieliczka. A continuació ens traslladarem a Wieliczka. • Allí visitarem les conegudes mines de sal (entrada inclosa), un impressionant laberint de galeries, llacs subterranis, càmeres i capelles excavats a la roca. Baixada i pujada amb ascensor (subjecte a confirmació depenent de la disponibilitat tècnica). Dinar en un restaurant local (inclòs) Tornada a Cracòvia, La resta del dia per a les últimes compres. Allotjament

Dia 13 agost.- CRACÒVIA – VALÈNCIA

Desdejuni a l’hotel i check-out A l’hora indicada trasllat a l’aeroport. Vol de tornada (via Frankfurt) EL

PREU PER PERSONA:1995+95 DE TAXES D’AEROPORT

SUPL. HABITACIÓN INDIVIDUAL: 450

PREU INSCRIPCIÓ: 50

ENS ACOMPANYARÀ: PACO BAIXAULI + GUIA LOCAL

 

PREU INCLOU:

  • Vols des de València (via Frankfurt)
  • 8 NITS D’HOTEL ***/**** amd desdejunis
  • 6 Dinars als restaurants locals + 1 sopar (3 plats, pa, aigua, sense begudes)
  • Autobús privat amb aire condicionat segons l’itinerari
  • Guia acompanyant de parla hispana per a tot el recorregut
  • Entrades: Castell de Malbork, La Basílica de Santa Maria a Gdansk, el Moll de Sopot, Catedral de Poznan, Aula Leopoldina de la Universitat de Wroclaw, la Catedral gòtica a Cracòvia, l’Església de Santa Maria Verge a Cracòvia, Mina del sal a Wieliczka Guies locals: HD Varsòvia, Castell de Malbork, HD Gdansk, HD Sopot i Gdynia, 2h Torun, HD Poznan, 2h Wroclaw, Auschwitz (1 guia per a un grup de max 30 pax), FD Cracòvia, les mines de sal a Wieliczka (1 guia per un grup de màx de 35 pax, ascensor inclòs – subjecte a confirmació segons disponibilitat tècnica)
  • Auriculars
  • Assegurança

Informació addicional

Pes95 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “ESTIU EN POLÒNIA (DEL 5 al 13 agost)”