PERU, CONÉIXER LA CULTURA INCA (DEL 6 AL 19 NOVEMBRE)

3.590,00  (+550,00 taxes d'aeroport)

Situat en la zona intertropical  de l’hemisferi sud i a la costa del Pacífic, Perú és un país d’una bellesa natural i geogràfica extraordinària, amb multitud de paisatges diversos . El llac Titicaca, el més alt llac navegable del mon, és l’habitatge dels uros, poble mil·lenari que construeix  les seues illes entrellaçant el jonc que creix al llac. La Pampa de Jumana, les impactants valls al desert costaner on vivia i soterrava els seus morts la civilització Paracas, les Illes Ballestas on habiten milers d’aus i pingüins són sols alguns dels moltíssims paratges que el visitant pot gaudir.

Però Perú es també bressol de cultures que han deixat la seua empremta en aquestes terres: Caral, considerada la més antiga cultura d’America; Chavín; Nazca, amb les seues enigmàtiques Línies;  els  Inques, als quals s’imposaria Francisco Pizarro. Però sens dubte el jaciment arqueològic que més impressiona al viatger és Machu Picchu per la seua ubicació, per la seua bellesa singular i pel fet de no haver estat trepitjat pels espanyols que conquistaren aquestes terres i haver-se preservat tal i com s’abandonà.

La seua gastronomia, considerada la més variada del món és un altre motiu per visitar Perú. Indubtablement Perú se’ns presenta com una aventura inigualable i inoblidable. R.S

SKU: 4-1-1 Categoria:

Descripció

PERU, CONÉIXER LA CULTURA INCA (DEL 6 AL 19 NOVEMBRE)

ITINERARI

DIA 06 NOVEMBRE: VALÈNCIA – MADRID – LIMA

Presentació en l’aeroport a les 18:00h i eixida en vol amb destinació Madrid. Arribada i connexió amb el vol a Lima. Nit a bord.

Dia 07 NOVEMBRE: LIMA

Arribada a Lima i trasllat a l’hotel. Mati lliure. A la vesprada un exclusiu i intens recorregut el Centre Històric de Lima, ens portarà a conéixer i admirar les relíquies arquitectòniques que formen part d’esta Lima antiga, que ha sigut reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni Cultural de la Humanitat. És el Convent de Santo Domingo, l’inici d’esta magnífica experiència. La seua construcció es va iniciar durant la fundació de Lima, i va ser el lloc on es va iniciar la Universitat de Sant Marcos, la més antiga d’Amèrica. A l’interior del convent el temps sembla haver-se detingut. El cor, el cadirat més antic del país; i la biblioteca, amb 25,000 llibres dels dominics, alguns d’ells impresos en el segle XV, tenen un valor històric inavaluable. El Convent de Santo Domingo va ser recorregut pels sants de Lima, i on hui descansen les restes de Sant Martín de Porres, Sant Juan Masies i Santa Rosa de Lima. Després caminarem cap a la Catedral de Lima, travessant per la Plaça Major, i enfront del Palau de Govern i Municipal. Ingressarem a la Catedral, joia de l’art religiós i partícip de la història de Lima. A l’interior, les obres d’art ens acostaran als moments que Lima va viure en el passat. Després, ens dirigirem cap al Museu Larco, situat a 30 minuts del centre de Lima. El museu va ser reconegut pel Premi Traveller´s Choice de Tripadvisor com un dels 25 millors museus del món. En les diferents sales del museu es pot apreciar tota la bellesa de les cultures de l’antic Perú. El depòsit és un lloc que impressiona per la quantitat de peces, que representen cares, objectes, fruites, aus, i altres coses que van ser part de la vida quotidiana. Dinar en el Café del Museu Larco. Retorn a l’hotel. Sopar lliure.

Dia 08 NOVEMBRE: LIMA – AREQUIPA

Trasllat a l’aeroport per a agafar el nostre vol direcció Arequipa. Arribada i trasllat a l’hotel per a deixar les maletes. Dinar inclòs en la picantería Tipika. Després tindrem la visita de la ciutat. La Ciutat Blanca ens obri les seues portes en un recorregut que inicia en el mirador de Carmen Alto, que ens brinda un bell paisatge de andenería agrícola i des d’on podrem observar els tres volcans tutelars que envolten la ciutat: Misti, Chachani i Pichu-Picchu. Seguirem cap al barri Yanahuara, famós per la seua església construïda a l’estil andalús i el seu mirador, alçats amb una bella arquitectura i envoltats d’arcs de carreu. Després, visitarem el Monestir de Santa Catalina, tancat desde fa 400 anys; i que conserva estrets carrers, places i jardins una joia del segle XVI. Finalment, ens dirigirem a la Plaça d’Armes, on podrem observar la Catedral i els portals que envolten la plaça i anirem finalment a l’Església de la Companyia de Jesús; on destaquen els seus claustres i la famosa Cúpula de Sant Ignasi. Acabem ací el nostre recorregut prop de botigues de souvenirs, cafés, restaurants i més belles vistes de la ciutat. Retorn a l’hotel. Sopar lliure.

Dia 09 NOVEMBRE: AREQUIPA – COLCA

Després del desdejuni , eixirem cap a l’espectacular Vall del Colca. Començarem el nostre recorregut per les faldes del volcà Chachani, creuarem per la reserva nacional de Salinas i Aigualida blanca, zona de protecció de les diverses varietats de camèlids sud-americans, com alpaques, llames i vicunyes, ací les podrem veure lliures, recorrent al seu gust les terres andines. Vorejarem el volcà Chucura abans d’arribar al mirador de Patapampa, des d’on podrem observar els volcans que existixen en la zona. Arribarem a Chivay. Dinar inclòs en un restaurant de la zona.  Després caminarem per la plaça del poble i coneixerem el mercat. Ens instal·larem als nostres hotels per a un reparador descans. Sopar inclòs en l’hotel. 

Dia 10 NOVEMBRE: COLCA – AREQUIPA

Després del desdejuni ,  a primera hora del matí, recorrerem la Vall del Colca, ens dirigirem cap al mirador de la Creu del Còndor. Estarem expectants de l’imponent vol dels còndors, enormes aus que són el símbol de la Serralada dels Andes. La vista ens permet apreciar per complet la dimensió del canó, considerat un dels més profunds del món. Visitarem els pobles de Maca i Yanque que conserven les seues belles esglésies colonials, també realitzarem algunes parades en miradors com: Antahuilque i Achoma des d’on es tindrà una vista increïble de la andenería Collagua. Dinar en un restaurant local. Retorn a la ciutat de Arequipa. Sopar inclòs en l’hotel.

Dia 11 NOVEMBRE: AREQUIPA – CUZCO

Després del desdejuni , trasllat a l’aeroport per a agafar el vol amb destinació a Cuzco. Arribada a la ciutat de Cuzco, assistència i trasllat a l’hotel. Dinar en el restaurant Kion (menjar fusió xinesa-peruana).

A la vesprada recorregut exclusiu de la ciutat que s’inicia visitant els punts més importants del magnífic i artístic districte de Sant Blas, un mix de la cultura inca i espanyola. En el camí, apreciarem la Placeta Nazarenas, envoltada d’edificis colonials com l’antiga seu de la universitat sant Antoni Abat i al costat d’ella l’església del mateix nom. Després, seguirem cap a la Plaça d’Armes per a visitar La Catedral que alberga obres colonials d’increïble valor. Continuarem cap al Koricancha, el nom del qual en quítxua és QuriKancha (Temple Daurat) que ens rep amb tota la seua fastuositat. Sopar lliure.

Dia 12 NOVEMBRE: CUZCO – VALLE SAGRADO DE LOS INCAS – CHINCHERO, MARAS, MORAY I OLLANTAYTAMBO

Després del desdejuni , visitaremos els llocs més importants del Valle Sagrado de los Incas. La nostra primera parada serà al Poble de Chinchero, el més típic i pintoresc del Valle Sagrado on apreciarem el seu complex arqueològic Inca i la seua bella Església colonial. Chinchero és famós també per les seues dones teixidores els qui ens ensenyaren les antigues tècniques Inques per al tenyit i filat amb llana d’alpaca. Continuarem cap a Moray, bell i curiós complex arqueològic Inca compost de colossals terrasses concèntriques simulant un gran amfiteatre. En èpoques Inques servia com a laboratori agrícola on es recreaven diversos microclimes. Seguirem el nostre camí cap a la comunitat de Maras, famosa per les seues salineres. La bellesa de les seues més de 3000 gorgs contrasta amb la majestuositat de la Vall. La sal de Maras és explotada des de les èpoques del Tahuantinsuyo i continua sent per als locals motiu d’orgull. Dinar en el restaurant Tunupa Valle.

Acabarem el nostre recorregut visitant el fabulós complex arqueològic de Ollantaytambo important per als Inques com a centre militar, religiós i agrícola. Visitarem el Temple de les deu finestres, els banys de la ñusta, el Temple del Sol entre altres llocs d’interés. Les postals des de les altures de Ollantaytambo tancaren este màgic dia al Valle Sagrado de los Incas. Sopar lliure.

Dia 13 NOVEMBRE: VALE SAGRADO DE LOS INCAS – MACHU PICCHU – CUZCO

Després del desdejuni , trasllat a l’estació per a agafar el tren amb destinació a l’estació de Ollantaytambo. Partirem amb tren per a conéixer una de les Noves 7 Meravelles del Món. Arribarem a l’estació d’Aigües Calentes, on el nostre personal ens assistirà per a abordar el transport que ascendirà per un camí sinuós obsequiant-nos una espectacular vista del riu Urubamba que dona forma al famós canó. La Ciutat Perduda dels Inques, Machu Picchu, ens rebrà amb les seues increïbles terrasses, escalinates, recintes cerimonials i àrees urbanes. L’energia emana de tot el lloc. Després descendirem per al poble d’Aigües Calentes per a dinar. Dinar en el restaurant Café Inkaterra.  A l’hora acordada tornarem amb tren i serem traslladats a l’hotel en Cuzco. Sopar lliure.

Dia 14 NOVEMBRE: CUZCO

Després del desdejuni, ens allunyarem de les multituds per a visitar Sacsayhuamán, una impressionant fortalesa cerimonial plena de colossals construccions envoltada de bells paisatges en total comunió amb l’entorn. Després, tindrem una vista panoràmica del adoratori Inca de Qenqo, antic temple del Puma que alberga un altar per a sacrificis. Finalment arribem a la talaia de Puca Pucará i a Tambomachay, monument de notable excel·lència arquitectònica, considerat un dels pilars de la cosmovisió andina. Dinar inclòs en el restaurant Republica del Pisco.
Vesprada lliure.

Dia 15 NOVEMBRE: CUZCO – PUNO  

Després del desdejuni , pujarem al autobús per anar direcció a la ciutat de Puno. En el camí realitzarem oportunes parades per a visitar els atractius d’esta paisatgística ruta. La nostra primera parada serà Andahuaylillas, on visitarem la seua bella capella. Continuarem cap a Racchi, Temple del Déu Wiracocha, en el qual destaquen els enormes murs i passatges del recinte. Les nostres següents parades seran per a dinar en un restaurant típic en ruta i gaudir belles vistes en La Raya, límit natural entre Cuzco i Puno. Abans del nostre destí final, visitarem el Museu de Lloc de Pucará. No desaprofitem esta oportunitat per a aconseguir un dels clàssics toritos de la localitat. Arribarem a Puno finalitzant la vesprada. Sopar inclòs en l’hotel. Allotjament

Dia 16 NOVEMBRE: PUNO – LLAC TITICACA – JULIACA – LIMA  

Després del desdejuni , eixirem a conéixer el llac Titicaca en una excursió de dia complet. Començarem visitant als Uros, hospitalaris locals que ens rebran en illes artificials construïdes sobre boga, espècie de jonc. Després continuarem cap a l’Illa de Taquile, on els pobladors encara preserven ancestrals tradicions i ens rebran amb les seues acolorides vestimentes típiques. No desaprofitarem l’oportunitat d’explorar l’illa i sorprendre’ns amb les belles vistes del llac. Tindrem un dinar típic a l’illa. A la vesprada, tornarem a la ciutat de Puno i posteriorment tindrem un trasllat cap a l’aeroport de Juliaca per a abordar el vol amb destinació a Lima. Arribada a Lima i trasllat a l’hotel. Sopar inclòs en l’hotel a Lima. Allotjament.

Dia 17 NOVEMBRE: LLIMA – PARACAS

Després del desdejuni , sortirem amb autobús cap a la badia de Paracas. Temps de viatge 4 hores aproximadament. Arribada a l’aeròdrom de Pisco per a sobrevolar les Línies de Nazca. Enormes dibuixos que només poden ser apreciats des de l’aire i representen diversos insectes i animals com el Mico, el Colibrí, el Còndor o l’Aranya, la seua procedència és desconeguda, es pensa que va ser un Gran Calendari Astronòmic. Retorn a l’hotel per al check-in. Dinar lliure. Resta del dia lliure. Sopar inclòs en l’hotel. Allotjament.

Dia 18 NOVEMBRE: PARACAS – LLIMA

Després del desdejuni , a primera hora del matí farem una excursió amb llanxa per les Illes Ballestes. En camí apreciarem el Candelabro, dibuix esculpit en un pujol d’arena orientat cap a la Pampa de Nasca. A les illes, observarem pingüins de Humboldt i llops marins, a més dels ocells migradors que ací habiten. Dinar a l’hotel de Paracas.  A l’hora coordinada, retorn a Lima en autobús. Temps de viatge 4 hores aproximadament. Allotjament

Dia 19 NOVEMBRE: LIMA – MADRID – VALÈNCIA

Desdejuni. Assistència i trasllat a l’aeroport per a abordar el nostre vol d’eixida a València via Madrid.

Fi del viatge i dels nostres servicis.

 

PREU EN HABITACIÓ DOBLE: 3590€ + 550€ DE TAXES

PREU EN HABITACIÓ INDIVIDUAL: 690€

ASSEGURANÇA D’ANUL:LACIÓ: 95€

PREU D’INCRIPCIÓ: 50 €

 

ENS ACOMPANYA: SALVA CALABUIG + GUIA LOCAL

 

EL PREU INCLOU:

-Allotjament en hotels ****/***** amb desdejunis.

– Règim alimentici segons programa. (10 dinars + 5 sopars).

-Les visites segons descripció en programa

-Transport en busos climatitzat durant el programa

-Servei de guies especialitzats durant tot el recorregut

-Assegurança de viatge

 

El preu  no inclou:

Les propines en destí

 

Informació addicional

Pes550 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “PERU, CONÉIXER LA CULTURA INCA (DEL 6 AL 19 NOVEMBRE)”