OMAN I ABU DHABI, UN CAP D’ANY DIFERENT (del 28 DESEMBRE al 5 GENER)

2.290,00  (+260,00 taxes d'aeroport)

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Descripció

OMAN I ABU DHABI, ESPLENDOR A LA VORA DEL GOLF

 

DIA 28 DESEMBRE.- València / Istambul / MUSCAT

Concentració a l’aeroport de València a les  15:30 per a iniciar tràmits de facturació i embarcament en vol de línia regular amb destinació Muscat, via Istambul.

 

DIA 29 DESEMBRE.-. MUSCAT

Arribada a Muscat, i trasllat a l’hotel triat per a deixar les maletes.

Visita de la ciutat de Muscat; començarem amb la Gran Mesquita del Sultà Qaboos, construïda en arenisca i marbre. Destaquen una bella aranya de Swarowski i una enorme catifa persa realitzada a mà que adorna la sala d’oració principal. Eixida cap al Palau d’Al-Alam, residència del Sultà, per a realitzar una parada fotogràfica de l’exterior. Visita del Museu Bait Al Zubair, que alberga objectes tradicionals de la cultura d’Oman. Finalitzarem en el barri tradicional de Mutra, on podrem passejar pel soc que manté el seu atmosfera oriental. Dinar en restaurant local.Vesprada lliure. Sopar a l’hotel. Allotjament

 

DIA 30 DESEMBRE. MUSCAT/BARKHA/NAKHL/RUSTAQ/MUSCAT

Desdejuni a l’hotel. Eixida cap a la regió de Batinah, la zona més fèrtil d’Oman. Parada al poble de pesquer de Barkha. A continuació, visitarem Nakhal, poble tradicional situat en un oasi amb un fort del segle XVI de la dinastia Yarubah. Seguim el nostre viatge cap a Rustaq, ciutat allunyada de les grans rutes on visitarem la seua fortalesa, una de les més importants del Sultanat d’Oman construït en el segle XIII. Dinar en restaurant local. Sopar a l’hotel. Allotjament.

 

DIA 31 DESEMBRE.- MUSCAT/JABRIN/BAHLA/AL HAMRA/NIZWA

Desdejuni. Al matí realitzarem una breu parada en la factoria de perfums i essències de “Amouage”, que segueix la tradició del perfum àrab, (els seus perfums utilitzen 120 components naturals). Eixida cap a Nizwa, la qual va ser la capital de ” La- Julanda dinasty’‘. Visita del fort de Nizwa amb la seua enorme torre redona construïda en el segle XVII, per a defensar la ruta cap a l’interior. Esmorzar pic-nic. Continuació a Jabrin, fent parada en el fort Bahla, Patrimoni de la Humanitat. Arribada a Jabreen, visita del millor castell d’Oman construït a la fi del segle XVII, que es va convertir en seu de l’aprenentatge d’Oman. Dinar en restaurant local.Sopar a l’hotel  Allotjament

 

DIA 01 GENER. NIZWA/Al MINSIFIEH/Al MUDAYRIB/WAHIBA SANDS

Desdejuni. Visita del zoco de Nizwa. Eixida cap al desert “Wahiba Sands”, parada en ruta als pobles de Minsifieh i Al Mudayrib, que han mantingut el seu ambient, caràcter tradicional i comercial. Continuació cap al desert de “Wahiba Sands”. A l’arribada un conductor expert els traslladara en vehicles 4×4 fins al campament. Dinar en ruta. Sopar en el campament.  Allotjament.

 

DIA 02 GENER. WAHIBA SANDS/WADI BANI KHALED/RAS Al JINZ/TORTUGUES/SUD

Desdejuni. Al matí d’hora podrem assistir a l’alba en les dunes. Eixida del desert i canvi del vehicle 4×4 a un autobús. Eixida cap a Wadi Bani Khaled a les muntanyes de Hajjar, un dels racons naturals més impressionants del Sultanat d’Oman; una vall envoltada de muntanyes palmerars i rius paradisíacs que formen piscines naturals en les quals poder donar-se un bany. Continuació cap a Sud, capital de la zona de Sharqiya. Sopar primerenc a l’hotel. Eixida cap a Ras Al *Linz, santuari de les tortugues on venen a la nit per a posar els seus ous en l’arena (la visita es realitza amb un expert guia local en anglés). Allotjament

 

DIA 03 GENER. SUD/WADI SHAAB/BIMAH  SIMKHOLE/QURIYAT/MUSCAT/ABU DHABI

Desdejuni. Visita de Sud, on visitarem el barri de Aiyga amb les seues delicades cases blanques d’estil colonial, la drassana on es continuen fabricant els dhows de fusta. Continuació cap a Wadi Shaab on l’aigua del wadi forma un conjunt de bella piscines naturals i cascades. L’accés al congost es realitza amb barca i realitzarem una passada fins a l’interior d’uns 40 minuts. Dinar en pic-nic. Després ens dirigirem cap a Bimah Sinkhole, un embornal de 100 metres de diàmetre amb aparença de cràter sota la mar. Continuarem fins a l’hotel en Abu Dhabi, on tindrem temps per a refrescar-nos i prendre el sopar.

 

DIA 04 GENER.-  ABU DHABI

Desdejuni. Visita de la ciutat d’Abu Dhabi, incloent la visita de la Gran Mesquita d’Abu Dhabi I dinar en restaurant local.  Temps lliure per a fer les maletes, disposaran de l’habitació fins a l’hora del *sallida a l’aeroport. Sopar de comiat.  Trasllat a l’aeroport de la ciutat.

 

DIA 05 GENER. ABU DHABI / ISTAMBUL / VALÈNCIA

Eixida d’Abu Dhabi en vol amb destinació València, via Istambul. Arribada.

 

PREU PER PERSONA.- 2290 + 260 DE TAXES I PUJADA DEL COMBUSTIBLE

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL.- 495 euros

 

ENS ACOMPANYARÀ: SALVA CALABUIG + GUIA LOCAL

 

 

EL PREU INCLOU:

 

–> Vols de línia regular amb Turkish. Classe turista, eixida des de  València

–> Allotjament en hotels ****

–> Desdejuni diari a l’hotel

–> PENSIO COMPLETA

–> Entrades en fortes

–> Guia local per a tot el recorregut.

–> Trasllats i recorregut en autocar de luxe

–> Trasllats i dunes amb conductor beduí professional en *Wahiba (a l’entrada del campament i de retorn)

–> Assegurança

Informació addicional

Pes260 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “OMAN I ABU DHABI, UN CAP D’ANY DIFERENT (del 28 DESEMBRE al 5 GENER)”